Emol - u mnie taka sytuacja ze mojemu lekarzowi ( syn tego ktory teraz mnie prowadzi ) urodzil sie synek z wadą serca i zrezygnował chwilowo z pracy w przychodni do ktorej chodze u jego ojca bylam tydzien temu drugi raz dopiero sympatyczny czlowiek , zastępca ordynatora oddziału gdzie bede rodzic ale jakos pewniej czułam sie u jego syna ;p wiecej informacji itp[emoji14]myślałam zeby w tym tygodniu odwiedzic na prywatnej wizycie tego wczesniejszego ale w sumie sama nie wiem czy jest potrzeba
Haha no mój chcial zeby dzisiaj w jego urodziny sie urodzil a teraz mowi ze fajnie jakby w nocy sie zaczęlo bo nie chce mu sie jutro do pracy jechac tez powiedzialam zeby pogadał z Domisiem bo ja niestety nie decyduje
A wgl wczoraj urodzila moja znajoma córeczke termin miała na 4.07 pozazdroscilam jej troche ;p
Lece spac bo troche ogarnelam mieszkanko po mini imprezce i padam[emoji14]dobranoc :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no mój chcial zeby dzisiaj w jego urodziny sie urodzil a teraz mowi ze fajnie jakby w nocy sie zaczęlo bo nie chce mu sie jutro do pracy jechac tez powiedzialam zeby pogadał z Domisiem bo ja niestety nie decyduje
A wgl wczoraj urodzila moja znajoma córeczke termin miała na 4.07 pozazdroscilam jej troche ;p
Lece spac bo troche ogarnelam mieszkanko po mini imprezce i padam[emoji14]dobranoc :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom