reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Wiecie moze to i smieszne, ale ja np termin mam na srode. I wole probowac robic cokolwiek, bo a nóż pomoze, a wolałabym jednak l, zeby to sie zadziało naturalnie, a nie indukcja. A kazdy dzien po wyznaczonym terminie zbliża mnie do indukcji, ktorej chciałabym uniknąć.
A taki anans mi nie zaszkodzi, bede zdrowsza ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej

Co do diety ja nie stosuje zadnej diety mloda ma 10 dni i nie zauwazylam zadnej roznicy w zachowaniu Jagody.Jadlam juz chyba wszystko lacznie z kapusta truskawkami i czekolada.Normalnie jem smazone pieczone czy grilla zupelnie nic nie ograniczam.

Waga poszla w dol bo juz 58 a zaczynalam z 57 wiec jestem szczescliwa licze ze poleci jeszcze kilka nadprogramowych kilo[emoji16][emoji16][emoji16][emoji123][emoji123]

Karuzela jak u Ciebie??

Aha wspolczuje kolek Mikołajka.

Pumelova jak dzis bilirubina???
Sale mialas piekna akurat na rodzenie dziewczynki;p

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

O teraz patrzę że z tego USG dziś termin mi się przesunął o 2 tygodnie :p teoretycznie mam na 31 teraz :D ale lekarka mówiła że 24.07 przyjmuje mnie na oddział do wywołania jak co. Mnie ta opcja nie przeszkadza.

Maziajka, super, że tak Ci ładnie waga poleciała. Mam nadzieję, że u mnie też tak będzie.

Ola, no dokładnie. Też chce uniknąć wywoływania i przenoszenia, a termin mam pod koniec tygodnia. Gin mi kazał się nie oszczędzać, dużo się ruszać, chodzić po schodach itp. także stosuje się do jego zaleceń [emoji6] a wiadomo, że to i tak zależy od dzidzia, kiedy zdecyduje się wyjść.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone , Ola - pjona ja mam termin na czwartek[emoji14]lekarz mi powiedzial ze wolałby jakby sie samo wczesniej zaczęło :) a jesli nie to 14.07 wywolywanie bo stwierdzil ze mały jest niezadowolony przy tych moich skurczach i nie ma co za dlugo przeciagac[emoji14]poza tym mam problemy z kręgoslupem i nawet lezenie mi sprawia ból[emoji14]nie mam jakiejs obsesji zeby przyspieszyc ale skaknie na pilce i ruch mi nie zaszkodzi :)

Ale jesli komus to poprawia humor to fajnie :D

Pumelova - slyszalam o tym ze jak dziecko sie pojawi to ma sie inaczej z tym spaniem:D mozna krotko spac a jestes monter :D wiec chyba cos w tym jest[emoji14]

Lece dalej ogarniac mieszkanie bo Kamil wraca o 16 z pracy i na jego urodziny przychodzi do nas pare osób :) milego dnia :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola,Linoone - u mnie tez :(
Wstałam rano , WYLIZAŁAM ŁAZIENKĘ ,wykąpałam moje dwa psy, zrobiłam teraz obiad i usiadłam.. lędźwi nie czuje mam tak sparaliżowane [emoji16] a skurcze ? Moge pomarzyć.. brzuch tylko oczywiście jak kamień po tych wygibasach.. ja juz nie mam dziewczyny co sprzątać haha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry