reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga km, w sklepie chemicznym jest do kupienia specjalny sztyft do czyszczenia żelazek. U mnie można go też kupić w sklepach z AGD. Podkładasz jakąś stara ściereczkę (będzie do wyrzucenia) i ścierasz zabrudzenia na rozgrzanym mocno żelazku. Śmierdzi w trakcie i są mocne opary, więc lepiej przy otwartym oknie. Już nie raz ratowałam tak swoje żelazko.
1498816060-aaaaaa.jpeg
1498816082-aaaaaa.jpeg

Edit: nie da się ukryć obżerania się truskawkami i czereśniami, czerwone paluszki zdradzą wszystko[emoji12]

reklama
Paalina - ogromne gratulacje!!! Joel jest przecudny [emoji7].
Historia niesamowicie trzyma w napięciu - od niedzielnej nocy do wtorku miałaś niezły kocioł emocji. A końcówka wowww!!! Zazdroszczę takiego expresowego porodu, bez żadnych dodatkowych cięć czy pęknięć, no i bez wspomagaczy [emoji3]. Brawo!!!

Aga km, w sklepie chemicznym jest do kupienia specjalny sztyft do czyszczenia żelazek. U mnie można go też kupić w sklepach z AGD. Podkładasz jakąś stara ściereczkę (będzie do wyrzucenia) i ścierasz zabrudzenia na rozgrzanym mocno żelazku. Śmierdzi w trakcie i są mocne opary, więc lepiej przy otwartym oknie. Już nie raz ratowałam tak swoje żelazko.
1498816060-aaaaaa.jpeg
1498816082-aaaaaa.jpeg

Edit: nie da się ukryć obżerania się truskawkami i czereśniami, czerwone paluszki zdradzą wszystko[emoji12]
Kochana, i ja go mam [emoji6] - nie wiele pomaga. Coś tam odpada z tej gumy po wystudzeniu żelazka... Ale jeszcze z połowa została.
1498816986702.jpg

Ale dziękuję za odpowiedź [emoji8]

Załączniki

• 1498816986702.jpg
    1498816986702.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 364
Paalinaa, moje gratulacje [emoji323] Śliczny mężczyzna[emoji7][emoji8]

Aniek, dzięki za sposób,muszę wypróbować! I do tego wtyczki, bo bąblę mam nawet na górnej powiece i pięcie!

Aim, prawdziwa pogromczymi terrorystów, GROM przy Tobie to pikuś[emoji16]

Joanna, trzymam kciuki za szybki rozwój akcji!

Pumelova, moja bratanica też miała podwyższoną bilirubinę. Była pod lampami i bratowa ściągała pokarm, żeby pielęgniarki karmiły butelką. Dwa dni i było po wszystkim. Gdyby (odpukać) coś wyszło to lepiej ze teraz w szpitalu niż później w domu, zawsze to troszkę mniej stresów. Z wagą to szalejesz Kochana, migiem wrócisz do formy!

Rano byłam w mieście i ledwo co wróciłam do domu, wczoraj popołudniu było to samo... Miałam takie bóle brzucha po drodze, że ślimaki przesuwały się szybciej ode mnie. Mam bliznę po wyrostku i ciągnęła jak cholera. Potrzymało jeszcze z godzinę i przeszło, ale co się strachu najadłam to moje.
U nas jest chłodno i pada, więc to nie wina pogody.

Emol-mam ten sam problem. Jem tyle samo albo i mniej, a waga leci jak szalona. Myslalam, ze w ostatnim tygodniu do terminu to juz racEj nie przybiera sie.... masakra :/

Paalinaa gratulacje! :) No i pełen szacun za brak znieczulenia! Zazdroszczę, ze szybko, bez nacięć i pęknięć ;) duzo zdrówka dla Was!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Paalina sliczny,gratuluje mamusiu [emoji4]

Aim [emoji23][emoji23] przynajmniej zachowalas czujnosc [emoji3]

Mi juz ostatnio waga na szczescie nie idzie w gore,bo wczesniej leciala jak szalona.

Dziękuję za gratulacje :)
No dobra, przyznam się, krzyczałam, po polsku,że jeszcze chwila i nie dam już rady haha w koncu pytam sie ile jeszcze musze przec,bo nie daje rady... no ona mowi,ze KILKA RAZY, a ja co?! kilka?! i tak się zaparłam,że wyparlam po dwoch ^^'
Mój M. był cały czas przy mnie, ale nie wiem co robił, gdzie patrzył :p prawie mu palce połamałam jak mu dłoń ściskałam ;) haha pępowiny nie przeciął , a i chyba zbladł im bo pamiętam jak mówiła,żeby się nie wstydził mówić odrazu jak mu się słabo zrobi i się pytała co jakiś czas,czy wszystko w porządku ;) rodziłam przy włączonym telewizorze, idę o zakład,że oglądał tv,żeby nie paść jak mucha :p

reklama
Paalina gratuluję, mały przystojniak ;) a te oczka... a z tym telewizorem, czymś musiał się zająć. [emoji14] jeszcze raz gratuluje

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry