reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aim jaka jesteś czujna :D
Pamiętam kiedyś mnie z metra ewakulowali( pracowałam tam w sklepie z ubraniami w wakacje) bo ktoś zostawił plecak na schodach. Okazało się że koleś z ulotkami zostawił i zszedł sobie bułkę kupić. Najlepsze że jego też ewakuowano i nie wiedział p co chodzi :)
Joanna kciuki zaciśnięte.
Pumelova kciukuje mocno.
Paalinaa no gratuluję. Jaki fajny :) poród pełen emocji.
U mnie już coś wiadomo :)
Młody jest kluseczkiem. Tzn że wzrostem na 38+2 a obwodowo 40+4 :) także dokładnie jak rodzice. Parametry do SN na granicy ale z racji że mam dobre warunki będziemy próbować. Sala do CC w pogotowiu :) indukcja od niedzieli wieczorem, bo muszą trochę zwolnić sal i obniżyć moje ciśnienie. Dostałam zalecenie na 4x2 dopegyty.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joanna trzymam mocno kciuki zeby sie rozkrecilo!
Karuzela oby szybko Ci sie poprawilo i tak jak dziewczyny pisza-proboj walczyc o mleczko.
Pumelova oby udalo sie bez zoltaczki ale z drugiej strony chyba lepiej jak bedzie w szpitalu niz w domu-tym bardziej ze pogoda ma byc brzydka do konca tyg(przynajmniej u mnie).
Katja piekne zdjecia- tak jak dziewczyny myślałam że to reklama-slicznie wygladasz!!
A sytuacji z wnuczka wspolczuje-porozmawiaj z panią- tylko sie przy tym nie denerwuj!
Kelysa trzymam kciuki za wody-chyba juz po wizycie?!
Curran twins jednej placzu moglabys nie uslyszec(ja tak z corka mialam-spalam jak zabita i nie mogli mnie dobudzic) ale przy dwojce maluszkow to juz co innego.
Alex gratuluje gbsa ujemnego- u mnie niestety dodatni:(
Palinaa super wiesci! Ogromne gratulacje dla Ciebie i duzo zdrowka dla Was. Rewelacyjnie sobie poradzilas!
Aga współczuje pobudki i czyszczenia żelazka.

W nocy tez zasnac nie moglam bo wczoraj okna mylam(podwójne drewniane) u nas w pokoju (jeszcze corki zostaly) ale przy tym zaczal mnie brzuch bolec i krocze i tak do nocy:( więc dzisiaj juz nie myje. Teraz prasowanie ciuszkow bo i tak nigdzie nie pójdziemy wczoraj po południu byla burza i tak leje caly czas:(

Milego dnia życzę i powodzenia we wszystkim!

Ostatnia edycja:
Paalinaa gratki kochana:-D

Ja od rana zamulona jestem i bez siły, do tego brzuch i krzyż mnie bolą:baffled: Zawieźliśmy z synem męża do pracy i teraz leżę i piję miętę. On jutro jedzie na ten kawalerski więc lepiej żeby nic się nie rozkręciło. Dobrze, że chociaż chłodniej na dworzu . Aaa no i dziś zaczynam37 tydz, + 9 kg na wadze, 109 cm;-) ;)

reklama
Do góry