reklama
Każdy ginekolog Ci powie, że pierwsza wizyta po dwóch tygodniach od pozytywnego testu. Skąd ty te informacje bierzesz? Żaden ginekolog nie będzie cię namawiał: tak, tak niech pani przyjdzie później po co tak wcześnie, takim tokiem myślenia można by zwlekac w nieskończonośc. No bo po co iśc w 8 tygodniu jak można poczekac aż dziecko będzie większe i lepiej widoczne.Ania tylkoze Ty nie uswiadamiasz tylko wprowadzasz w blad kazdy ginekolog Ci powie ze jak nic sie nie dzieje to nie ma po co biec do niego w 5 tyg. No chybaze ktos bardzo lubi takie wizyki hihi ale serio to kazdy przypadek jest inny i powinien byc traktowany inaczej ale jak juz mowilam jak nic sie nie dzieje tobpierwsza wizyta spokojnie 7 lub 8 tc jest ok
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Jezu... Do jakich lekarzy wy chodzicie.
arrow92
Fanka BB :)
niestety nie wiem kiedy miałam owu, dlatego tak ciezko mowic o wieku ciaazy. ja robiłam test w 41 dc. i były dwie wyrazne krechy.Arrow no to identycznie ciekawe jaki bedziesz.miala termin usg.:-) a owu wiesz kiedy mialas?? Ja 7.10 test robilam 17.10.
Ania nie chce sie klocic ale wszedzie na zachodzie pierwsze wizyty sa w 12 tc ... gin na nfz nie jeden.tez wczesniej nie zrobi USG jak w 12 tc a prywatny wiadomo ze bedzie zachcecac do usg co tydzien bo to w jego interesie...
Arrow to.ja duzo wczesniej bo w 24 dc wiedzialam juz:-)
Do takich co nie sa nastawieni tylko na kase ja i w 1 ciazy i w 2 uslyszalam to samo w ciazy ze wizyta tak wczesnie nie ma sensu i zaprasza po 7 tyg. Jeden to ordynator a drugi bardzo ceniony specjalista wiec wnioski wyciagnij samaKażdy ginekolog Ci powie, że pierwsza wizyta po dwóch tygodniach od pozytywnego testu. Skąd ty te informacje bierzesz? Żaden ginekolog nie będzie cię namawiał: tak, tak niech pani przyjdzie później po co tak wcześnie, takim tokiem myślenia można by zwlekac w nieskończonośc. No bo po co iśc w 8 tygodniu jak można poczekac aż dziecko będzie większe i lepiej widoczne.
Ok, ale jednak byłaś u ginekologa wcześniej.Ania nie chce sie klocic ale wszedzie na zachodzie pierwsze wizyty sa w 12 tc ... gin na nfz nie jeden.tez wczesniej nie zrobi USG jak w 12 tc a prywatny wiadomo ze bedzie zachcecac do usg co tydzien bo to w jego interesie...
Ok zobaczę co mój mi powie, może to samo co ty a może co innego, zobaczymy. Miłej soboty dziewczyny.Do takich co nie sa nastawieni tylko na kase ja i w 1 ciazy i w 2 uslyszalam to samo w ciazy ze wizyta tak wczesnie nie ma sensu i zaprasza po 7 tyg. Jeden to ordynator a drugi bardzo ceniony specjalista wiec wnioski wyciagnij sama
Ania moja gin przyjmuje raz w miesiacu tylko a bylam ponad 3 tygodnie od testu..zrobila mi usg ze wzgledu na torbiel ktora trzeba kontrolowac.Bylam jak juz bylo serduszko :-) aaa i musialam l4 i duphaston zalatwic.
Morela_87
Fanka BB :)
Ja chodzę do jednego z najlepszych lekarzy w regionie. Jest cudownym lekarzem, który zajmował się moja pierwsza ciążą, wyleczył guza, nadżerkę i zajmie się moją drugą ciąża. Powiedział jasno i klarownie, że jak przyjdę szybciej to jedynie będę się martwić, że nie ma jeszcze serduszka i , że 1 wizyta najlepiej w 7-8tyg. Chodzę do rewelacyjnego lekarza.Każdy ginekolog Ci powie, że pierwsza wizyta po dwóch tygodniach od pozytywnego testu. Skąd ty te informacje bierzesz? Żaden ginekolog nie będzie cię namawiał: tak, tak niech pani przyjdzie później po co tak wcześnie, takim tokiem myślenia można by zwlekac w nieskończonośc. No bo po co iśc w 8 tygodniu jak można poczekac aż dziecko będzie większe i lepiej widoczne.
reklama