reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Curran_twins super wiadomości! Piękne dziewczynki :)

Pumelova super, że masz pokarm i udało Ci się karmić :) Agatka jest z Tobą cały czas? Jak się czujesz oprócz tego szwu bolacego? :) spokojnie mąż przyjdzie pewnie cały trochę z % ale też wczoraj miał przeżycie :) mój juz tez szykuje się do pepkowego hehe ;)

Coralic gratuluję, super szybki poród :) !

Ja też pół nocy chodziłam z sypialni do salonu bo mąż chrapal i spać nie mogłam. .. a teraz jak go nie ma to już mi się nie chce spać.
Słońce u nas od rana, pojadę tylko po mięso na obiad i na działkę poleżeć :) U mnie żadnych skurczy, odchodzacego czopu nie widać ale nie nakrecam się mam czas jeszcze do 9.07 ;) chociaż mój z pracy dzwoni co chwile i pyta czy juz rodze bo chciałby wolne mieć haha :p

Miłego dnia :)

reklama
Coralic Gratulacje!!! Ale ekspres!
Kurde moj lekarz tez moglby chcieć pomoc wyjsc mojemu dziecku.

A Wy dziewczyny to widze, ze po Kasiulce na rekordy idziecie z tymi porodami :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Misia clexane(heparyne) bierze sie jeszcze do 6 tyg.po porodzie. A acard odklada wczesniej.
Najlepiej zadzwon do swojego gina bo z jakiegos powodu Ci go nie kazal odstawic.

Coralic gratuluje szybkiego porodu [emoji6]

Coralic gratulacje!Zazdroszczę porodu:*
Pumelova mnie bolało aż do zdjęcia szwów:( Położna powiedziała,że miałam bardzo mocno zaciągnięte...:( Korzystałam z poduszki poporodowej,tego koła,inaczej bym nie mogła siedzieć...

Patuszka89 super że już razem :) mam nadzieje że poród sie rozkręci :)

paninka87 mój w zeszłym roku majac 4 lata pojechał na 2 tygodnie do moich rodziców ( 400 km od domu) sam chciał, powiem ci że tydzień spoko :) nawet nie chiał ze mną rozmawiać, po tygodniu tęsknił... w tym roku też mówi że jedzie :)

misia12 ja cały czas biorę Acard, to na rozrzedzenie krwi, a o odstawienie tego będe pytać za tydzien na wizycie, więc już ta informacja ci nie pomoże ;)

curran_twins super wieści :) dacie radę ze wszystkim :) i będziecie razem :) a jak mama dojedzie to będziesz miała pomoc :)

pumelova moja połozna mówiła żeby nie przyciskać, że pokarm zawsze jest :) a za dwa dni to ja myślę że bedziesz w domu :) wiec laktator będziesz miała ;)

coralic GRATULACJE :) fajnie że szybko :) odpoczywaj :)

aim tez tak myślę :) ale obawy są i przy jednym i przy drugim ;) przynajmniej u mnie :(

ewella90 hehe ale masz motywację do porodu ;) mąż musi poczekać ;) szkoda że nie ma wolnego na czekanie na pród ;)

u mnie pochmurnie na razie ale przynajmniej chłodno :) miłego dnia :)

Ola w dokładnie o tym pomyślałam, może jutro jak będę miała wizytę u innego gin to mi pomoże, kurczę skurcze mam od ponad miesiąca regularne a oni nic z tym nie robią aby dziecku pomoc.

Coralic gratulacje! Bardzo szybko, tylko zazdrościć

U nas tak leje, chyba cały dzień będę w domu, ewentualnie przejdę się do mamy na herbatę, w nocy często się budzilam, bo tak mi się spinal brzuch ze uciskolo mi narządy i tak wewnątrz mnie bolało, że trudno mi się oddychalo, no ale na ktg wyszło to samo co ostatnio. No cóż jutro znowu ktg więc zobaczymy.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W to może i nasze porody pójdą na rekord :D

Abed gdyby było takie wolne to oszalała bym z nim w domu od ciągłych pytań "kiedy to zaczniesz rodzic ?" ;)

Hejka

Pumekova no pieknie ze mala ssie widze ze te lipxowe laseczki mega ssaki sa mnie tez sutki bola ale smaruje maltanem jeszcze kilka dni i bedzie git.

A cycki jeszcze urosna poczekaj moje teraz jak donice wielkie:D
Jutro Was puszczaja?

Curran no super wiadomosc:-)

Paninka ja bym puscila obie :-)

Emol ale jak to tydzien ze skurczami regularnymi chodzisz???

Coralic gratuluje ekspresem poszlo:-)

Co do powrotu formy ja urodzilam w czwartek waga 67 dzis juz mam 60 do wagi sprzed zostalo 3kg ale licze na zrzucenie jeszcze conajmniej 6kg.

Zwisa na brzuchu nie mam bo troszke mi go naciagneli przy wycinaniu blizny jeszcze tylko mam opuchlizne jak zejdzie wkleje foto ale jestem pozytywnie zaskoczona.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Curran twins, jakie cuda[emoji7][emoji7][emoji7] trzymam kciuki za czwartkowy powrót do domku[emoji8]

Pumelova, cudowne wieści od Ciebie! Super[emoji8] Rozmiar nie zawsze ma znaczenie[emoji16] Najważniejsze, że już po wszystkim i że wszystko dobrze! Jesteś niesamowita[emoji8]

Nie pamiętam czy bym już temat wałkowany na forum, ale co sądzicie o porodach rodzinnych (zwłaszcza te dziewczyny dla których teraz jest/była kolejna ciąża)? Partner rzeczywiście był pomocny i potrzebny? Do przecięcia pępowiny jak najbardziej, ale wcześniej? Jakoś nie jestem do tego przekonana... Mój jest nerwus i obawiam się, że jak będzie mnie coś bolało to zrobi awanturę że nie pomagają itp. Mam mętlik w głowie. Już bym chciała, żeby było po wszystkim.

Do góry