reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola - spokojnie [emoji1].
Wiesz, jak jest [emoji6]. Moj w taką libacje 2-dniowa (z przerwą na wizytę w szpitalu, ale... Aż go sama prosiłam, by już sobie poszedł) zapadł po narodzinach naszej córy, że aż trzeba było jego "zwłoki" lokalizowac.
W każdym bądź razie... Po tylu wzniesionych toastach nie możemy narzekać na zdrowie [emoji6]

Pumelova - nie mogę doczekać się wieści od Ciebie [emoji4]. Co chwilę tu zaglądam... Pewnie jesteś już "po" [emoji4], czego Ci bardzo życzę [emoji8]

Inka - litości!! Pierogi? Masz moc! [emoji3]
Nie rycz... No co Ty?! Taka pierdolka Cie zdenerwowala? Ojjj [emoji1][emoji1][emoji1]

reklama
Pumelova przypomnialas mi o laktatorze,tez musze wyparzyc i wszystko bedzie gotowe.

Mumusia_Muminka gratuluje wizyty i wagi Maluszka [emoji18]

Misia aaa to juz tuz tuz [emoji3]

Anita7891 moj gin jest tak mily ze podaje reke zeby mnie dzwignac z fotela czy lezanki [emoji4]

Karuzela kciuki zeby juz bylo tylko dobrze.

Pumelova kciuki [emoji110][emoji110]
Choc Ty juz pewnie po [emoji3]
Czekamy na zdjecia Agatki [emoji4][emoji4]

Liluli - moja gin też mi ostatnio pomagała [emoji3]. I to od razu sama od siebie. Widocznie to normalny hipciowy stan, który rozumie się samo przez się [emoji6]

Mi też tylko laktator został do wyparzenia.
I spakowanie córy na 2-tygodniowy wyjazd (w sobotę wyrusza), także też jest stresior, i lekki żal, ze jej nie będzie na miejscu [emoji58].

Ale wiadomości z rana!
Pumelova jeśli jeszcze nie urodzilas to trzymam mocno kciuki! Oby poszlo jak u Kasiulki- szybciutko i bez komplikacji!

Aha gratuluje wyjścia do domu- w swoich 4 katach szybciej dojdziesz do siebie-tego Ci zycze!

Karuzela trzymam kciuki żeby teraz tylko dobre wiesci Ci przynosili i współczuję ponownej operacji!!

Ola i reszta placzliwych dziewczyn- zycze poprawy humoru-a pewnie za chwilę bedziemy mialy do tego powód-wiesci o Agatce!

Mój gin ma automatyczny fotel. Siada się jak jest niziutko, potem jedzie w górę, a po badaniu znów w dół. Także problemu nie ma ze wstawaniem [emoji12]

Ola, będzie dobrze! Narodziny dziecka trzeba porządnie opić [emoji4]

Pumelova, czekamy na wieści!!

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - z niecierpliwością czekam na wiesci [emoji7]

Co do tematu alko i mężów[emoji14]
Mój na ta okazje kupił Jacka Danielsa ( który od wczoraj sie chłodzi w lodówce[emoji23]) i bedzie go pic z moim tatą :D takze jestem spokojna o jego los[emoji14]myślę Ola ze nie ma sie co na zapas zamartwiac:* jak zobaczy swojego skarba i ty bedziesz obolała w szpitalu lezeć to moze nie bedzie podatny na szaleńcze picie bo przejmie sie nową rolą[emoji14]
A tak wgl to ciekawe którą z nas pierwszą weźmie :D bo między nami dzień różnicy :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga_k_m I ja tu zaglądam ciągle czy są jakies wiesci is Pumelovej..A ze cisza to albo bole sa juz mocne, albo parte no albo tuli juz Agatkę.. :)

Zmobilizowało to mnie jakos do działania..Chyba uswiadomiłam sobie ze to juz tak blisko..Robie porządki..(teraz musze srednio co kilka dni wszystko sprzatac..) po porodzie od razu zjawi sie polozna a ja z tych co lubią porzadek a juz tym bardziej jak ktos ma mi sie po domu krzątac..Inaczej nie moglabym Chyba w spokoju urodzic haha ;)

Widze ze juz kazdą z nas powoli dopadają nerwy I emocje targają nami..Pocieszenie dziewczyny ze to zupełnie naturalny stan..

Co do pepkowego Ola W uwazam ze niepotrzebnie na zapas sie denerwujesz tym bardziej ze na to co bedzie sie dzialo niemasz zadnego wplywu..tym bardziej ze bedziesz w szpitalu..Dlatego lepiej dla ciebie I twojego samopoczucia jak postarasz sie te mysli gdzies od siebie oddalic..

Patuszka co u ciebie?? Jakos ostatnio cie tu niewidac..Tak dzis o tobie pomyslalam bo w koncu ostatnio lekarz wrozyl ci ze to juz niedlugo.. ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Też cały czas tu zaglądam czy sa wieści od Pumelova :D

Megan22 no to Twój na spokojnie widze, mój już ostatnio liczył kogo zaprasza na pepkowe Ale o tym nie myślę bo wiem co sie bedzie dzialo ;)

Linoone No wlasnie ja jestem innego zdania ;) nigdy mi sie ten zwyczaj nie podobał. Tak samo jak wieczory panieńskie i kawalerskie

Wiem, ale mnie wlasnie najbardziej denerwuj rzeczy, na ktore nie mam wpływu... i zazwyczaj martwie sie na zapas. Taki niestety moj parszywy charakter.

I ja wiem, ze sa wieksze problemy i zmartwienia (tez je mam, ale juz o nich nie pisze, bo przepłacze cały dzien ;) ), ale No to mnie na maksa drażni. Nie poradze. Moze to niefajne i irracjonalne, ale tak to teraz odczuwam i nie mam na to wpływu..

Megan zapewne Ty. Mojemu sie nie spieszy ;D nawet koleżanka przedwczoraj urodziła, a termin miała na 11.07 ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ewella- dokladnie , lepiej nie myslec :D po co sie denerwowac[emoji14]wieczorem popije a potem jak wytrzezwieje to przyjedzie :D przecież i tak nie zabronimy im sie napić bo to dla nich wazne wydarzenie haha :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry