Pumelova – tak miałam taką sytuację, że z rana pociekło mi trochę więcej wydzieliny. Później cały dzień się obserwowałam i nic więcej nie poleciało, małe nadal było tak ruchliwe jak wcześniej także uznałam, że to po prostu jakaś większa ilość wydzieliny. Może w nocy coś miłego się śniło i stąd taki efekt
Przede wszystkim nie wpadać w panikę i się baczniej obserwować.
Alex – współczuję załatwiania urzędowych spraw… sama ostatnio musiałam coś pozałatwiać to myślałam, że się wykończę w tym urzędzie
Aha- współczuję sytuacji po tym cc – co się dzieje, że ten zabieg teraz jest taki powikłaniowy…??
Emol – trzymam kciuki za egzamin, daj znać jak poszło !!
Kasia_831 – bidulo, pod zimną wodę od razu z takim krwawieniem !! i później uciskać !
Linoone – może to już przygotowania przedporodowe – podobno tak kobiety niektóre mają, że przed porodem nagle mają super energię do wszystkiego
Ja dzisiaj też nocka na pół przespana bo między 4 a 5 rano, gdzie mały najwięcej buszuje i mnie budzi nagle totalna cisza i spokój… poczekałam, zaczęłam zmieniać pozycje i nic… w końcu zaczęłam się coraz bardziej denerwować i się popłakałam, że nie czuję ruchów i dopiero wtedy jak się zdenerwowałam młody zaczął mnie kopać w prawe podżebrze aż zabolało i całe szczęście ! Tak mnie ucieszyły te kopniaki, że mąż mnie musiał później uspokajać przez kolejne pół godziny… hormony, hormony i jeszcze raz hormony….
Wczoraj też niestety zauważyłam pierwsze rozstępy na dole brzucha i czuję, że jest już tak mocno wzdęty, że aż się świeci
Dzisiaj wizyta także trzymajcie kciuki !