Ola W 88? Bo 29 dopiero skończę we wrzesniu
A może urodziłas się w Katowicach?
może z jednej porodowki jestesmy
Emol kurczaki to dziwne że masz skurcze a szyjka nic. Nie znam sie, bo też się słucham lekarzy i glupieje bo już nic nie wiem o moim zzo
położna znów dzwoniła i mówiłam jej o tym że hematolog nie widzi problemu to powiedziała że anestezjolog mi i tak nie da zzo przy takich płytkach. No to po cholerę mi kazała iść do hematologa.
Zły dzień przez to mam, od rana Ci robotnicy, nie spałam cały dzień i jestem zdenerwowana tymi lekarzami. Myślę że na tym etapie kiedy jesteśmy już zmęczone i pełne sprzecznych emocji wszystko nas będzie irytowac, Ciebie zmiana zdania lekarza, mnie inne opinie. Eh
W porodzie to chyba nic nie jest pewne
Abed rozumiem Cię doskonale :-) właśnie dlatego jestem już zmęczona zastanawianiem się nad tym bo nawet jak wybiorę jedno to może się skończyć czym innym
Emol super że wyniki dobre. Mi też skończyło na prawie 13 więc cała morfo mam dobra tylko plytki dupiate
Saba17 ważne że się dobrze czujesz, nawet jak jest cisza
u mnie też cisza;-)
Inka kciuki za jutro. Ja też czuje że marnuje czas, dziś spytałam o położna środowiskowa i w sumie nic się nie dowiedziałam w mojej przychodni bo jak powiedziałam że dziecko tam nie będzie zapisane to mnie olaly.
Mumusia ja mam miękka szyjka od 2 wizyt czyli 5 tygodni a nic się nie skraca tez
Emol nie wiem jak numerologia ale mam znajomego dobrego Artura i jest świetnym człowiekiem:-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom