reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol dokladnie o tym pisalam ci dzisiaj..Lekarz ocenia po badaniu a akcja moze sie rozpoczac w kazdej chwili..Nieprzejmuj sie tak tym ze lekarz mowi raz tak a raz tak tylko spokojnie czekaj na rozwoj wydarzen..Od 37tygodnia tak na prawdę nigdy niewiadomo kiedy bobas zechce wyjsc..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka, ogromne gratulacje!!! :)

Nie nadrobię was już, nie dam rady! Kasiulka, twój poród brzmi jak wymarzony, super że tak ci się udało :) A Aha się odzywała? A Lilith?

Ja po wizycie, wszystko ok, dalej jest chłopakiem, jak zwykle pięknie prezentował siusiaka ;) 37+5 a waży 3200 g, także chyba przeciętnie. Jest trochę niżej, ale bez jakiś szaleństw, wg. lekarza powinien urodzić się w okolicach terminu albo ciut wcześniej. Zależy jak sobie wymyśli ;)

Mazi - gratki :***

Emol - mi tez mowiono ze na pewno nie donosze i musze sie oszczedzac:) ciagle jestem na pelnych obrotach , lutke sama odstawilam w tamtym tygodniu bo poprzedni lekarz mowil nawet ze w 35tc odstawimy a ten nowy ( ojciec tego poprzedniego ) to mi kolejne opakowania przepisal[emoji14]i co ? I malemu swietnie tam w brzuszku :D jutro mam wizyte i jestem ciekawa co mi powie[emoji14]

Dziewczyny ja juz sie chyba poddaje z tym zeby w koncu Kamil sie zabrał za mnie bo tylko sie wkurzam i irytuje ... Chodze wsciekla jak osa a kazde jego slowo mnie taaaak denerwuje ze nie mam ochoty odpowiadac.
Wgl jestem mega wsciekla od wczoraj i duzo ludzi mnie wkurza :D nawet to ze nagle wszyscy jednoczesnie do mnie wypisują z pytaniem jak sie czuje , doprowadza do szału :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka ogromne gratulacje! Szybkiego powrotu do zdrowia i duzo energii i mlecznej drogi!

Linoone super wiesci-gratki wizyty!

Misia to ja juz dzis Ci zycze wszystkiego najlepszego bo jutro pewnie nie będę miała czasu zeby pisac. Duzo zdrowka szczescia i spełnienia marzeń a co najważniejsze expresowego porodu(jak Kasiulki) zdrowego dzidziolka i szybkiego powrotu do domu!

Pumelova wiesz facet może być zmęczony ale kobieta nigdy ;) dzisiaj muszę mu się przypomnieć :D

Alex u mnie to samo mówi ze od tyłu super bo nawet nie widać ze w ciąży jestem ale jak przodem to już mówi, że go paraliżuje. ..

Maziajka gratuluję :* szybkiego powrotu do pełni sił :)

Linoone super wiadomości :)

Megan tez mam jutro wizytę :) powodzenia :)

Ja spacer zaliczyłam, teściowa jeszcze była bo uszyla falbanki do łóżeczka i do kołyski to chciała od razu zawiesić :)

Kasia pod Twoja opinię o seksie podpinam się w 100%
Linoone gratuluję wizyty.
Anita dziękuję bardzo. Jutro pracowity dzień dla każdej mamy. Nie dość, że dzień ojca to jeszcze owiec roku.
Ewella fajna teściowa. Moja to się nawet ani razu nie zapytała jak się czuję, nawet się o takie pytania nie mogę powkurzac :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry