Tez mam takie kłucia i bole podbrzusza nisko, prawie w kroczu. Ostatnio na wizycie okazalo sie ze szyjka miekka i skrocona i wydawalo mi sie ze to od tego. Dzidzie czulam tak nisko ze mialam problem z chodzeniem.Ola, ja też mam takie bóle, ale na szczęście sa delikatne. Za to od jakiegoś czasu mam takie uczucie rozwierania i kłucie tak nisko, mam wrażenie że to szyjka. Ale gin powiedział że żadnego rozwarcia nie ma, więc nie wiem o co chodzi [emoji6]
Wszystkie chodzicie na ktg? Bo mój gin nic o tym nie wspomniał. Mam jeszcze jedno usg, jedną wizytę, a potem już w dniu terminu mam się zgłosić jak nie urodze wcześniej. Ale o ktg nic..
Co do ktg to tez nie mialam, rozmawialam z ciocia ktora pracuje w szpitalu ze mam przyjsc na ktg ale to dopiero w 38 tyg ciazy, wiec mysle ze wczesniej nie ma sensu skoro gin tez nic o ktg ni emowila
Nelcia 3160 dluga 51cm
Od 2 w nocy na porodowce cc 10 rano mialam w nocy wysokie ciśnienie
Gratulacje, jaka ona sliczna, i jak przytulona do mamusi :* zdrowka dla was i szybkiego powrotu do formy
Zosia urodzila sie po godz 14
Porod ekspresowy. 18 min z 3 cm na 10 cm, trzy parte i byla. Bez oksy, bez naciecia i bez pekniecia. Pozdrawiamy
Gratulacje, niech sie zdrowo chowa
Poród mialas ekspresowy, kazdej was takiego zycze
Jak "wrazenia" po takim szybkim porodzie? mam nadzieje ze sie nie zraziłaś