reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Judith mi się zaczęły kilka dni temu a jestem 37+1. Już chce mieć to z głowy. Cały czas mówimy do Artura, że jak chce to niech wychodzi szybko i wcześniej, aby matki nie męczył ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hm czyli z tymi bolami nie ma reguły [emoji848] mi się zaczęły w 33 skończonym ale nie są jakoś mocno upierdliwe ;)

Emol - szybko i bezboleśnie, tak ma być [emoji16]

Aha zapomniałam się pochwalić, byliśmy w urzędzie stanu cywilnego, zrobiliśmy uznanie ojcostwa (nie jesteśmy małżeństwem) , żeby mój P. mógł sam po urzędach latać jak Hanka się urodzi [emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Lilith kciuki za szybki poród :)

Pumelova trzymam kciuki za wizytę, ja mam w piątek bo jutro lekarza jeszcze nie ma :)
A na wagę nie wchodzę, tylko u lekarza :p

U mnie bóle się zaczęły w tamtym tyg. 36+5.

U nas tez piękna pogoda, poodkurzalam, pranie się robi, na obiad knedle z truskawkami siostra robi :D a mąż pod wieczór w końcu wraca :D

Lilith, oby wszystko poszło po twojej myśli w kwestii porodu [emoji4]

Pumelova, kciuki za wizytę [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!
Misia12 ja sobie to tłumacze ciąża ze po połogu przejdzie wszystko tzn się unormuje.
Ja mam plamy pod oczami od słońca ciemne no i piegi.
Ja jeszcze nie puchne ale strasznie mi duszno ciągle.
Rano zaprowadzilam młoda do przedszkola skoczylam po zakupy na obiad i wzięłam się za ogarniecie pokoju starszej... masakra patrzę a 2 godziny zlecialo. Mnóstwo makulatury i pełen worek 60l śmieci :D a ile przekleństw poleciało... Jeszcze tylko segregacja w szafie ale to na inny dzień.
Dziewczyny wiecie może czy można myć ściany karcherem?? Tzn muszę kogoś wynająć, sama nie będę tego robić ale nie wiem czy warto a u starszej strasznie brudno po roku mieszkania :/
Zaraz muszę się brać za obiad i tak połowa dnia zleci...

Emol ja kubek zawsze zostawiam na zlewie bo bym nigdy do niego nie nasikala [emoji12]
A tez dzis bylam na badaniach.

Pumelova kciuki za wizyte [emoji4][emoji110]
Ja ide w srode [emoji4]

Judith dobrze ze o tym uznaniu ojcostwa napisalas bo my tez nie jestesmy malzenstwem i tez sobie to zalatwimy juz.

Tez mam ciemne plamy pod oczami ale licze na to ze znikna z czasem.

Misia gratuluje wizyty i wagi synusia [emoji4][emoji4]

Mnie pierwsze takie bóle dotknęły dokładnie 15 maja - pamiętam bo 16 maja szłam do położnej i jej mówiłam , że tej nocy miałam takie bóle.
Z tym uznaniem ojcostwa to mnie zaciekawiłyście...myslałam,że wystarczy jak w szpitalu wpisują imię i nazwisko ojca..hmm ciekawe jak jest w UK, muszę poczytać

reklama
Do góry