Dziękuję dziewczyny za wszystkie wypowiedzi o chrzcinach i chrzestnych
Chybra znam to z autopsji- też mnie wkurzaja te przesądy dot bycia świadkiem bo się bzdur już nasluchalam. A na chrzestnego jeszcze nie prosilismy bo partnerka naszego kandydata mówiła właśnie głośno o tym że to po narodzinach się pyta
Karuzela ja też dopiero teraz dostałam zgagi a cała ciaze nie miałam
Ola W ja dziś mojemu na spacerze mówię że zostało nam mało czasu razem we dwoje.. A on mi na to że przecież już jesteśmy z Agatka. No i gadaj z takim
Ewella a Twój wraca dziś czy jutro? Masz racje, teraz każdy dzień leci szybko. We wtorek mam spotkanie z położna bo wczoraj nie mogła i powiedziała że zrobimy od razu konsultacje z anestezjologiem więc dam Ci znać co on tam potrzebował szczególnego:-) wspominała że konsultacje z anest. można robić codziennie najlepiej między 15 a 19
Misia to udanej imprezki dziś:-) jak się dziś mąż czuje?
Joanna rozumiem. Myślałam że po pierwszym to się już dziewczyny nie boją bo są bardziej przygotowane. Skoro 2 razy nie pękłas to może teraz nie będzie takiej sytuacji? Bądź dobrze nastawiona :-) A we wcześniejszych porodach miałaś zzo?
Paninka my bierzemy na chrzestnego przyjaciela bo nie chcemy brać na siłę z rodziny ;-) bo kandydatów nie mamy za fajnych (nie mamy kontaktu)
Aim na pewno się uda :-)
Kasiulka aaaa to juz!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom