reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga - powiedział, że skoro tak mi się spieszy z tymi porodami to mam do niego przyjść nie za 4 tygodnie a za 3. Tyle w temacie. Pytał tylko o wagę dzieci.
26 czerwca mam przyjść na wymaz na GBS. W poprzednich ciążach tego nie miałam, nie zdążyłam.

reklama
U mnie jest o tyle problem ze z punktu widzenia prawnego nie mogę pewnych rzeczy typu kurs zrobić kiedy mi się podoba, dlatego trochę się tym stresuje. Nie wiem np jak prawnie wygląda sytuacja gdy zacznę kurs i w połowie zacznę rodzić. Może to głupota ale takie rzeczy mnie stresują, ja jestem osobą bardzo zorganizowaną i zawsze cenię sobie jasne i klarowne sytuacje, zwłaszcza te które zahaczają o kwestie prawne.
Ale właśnie mam plan rano podpisać listę obecności a później po jakimś czasie wychodzić. Mam duży plus bo na tym kursie będzie też kilka moich dobrych koleżanek i wiem że mogę na nie liczyć gdy np na koniec będzie czytanie listy i będzie trzeba żeby ktoś za mnie powiedział "jestem". Gorzej jeżeli będą to jakoś bardziej sprawdzać. Raz to się wytłumaczę że nie mogłam ale ja tak planuje cały kurs który trwa chyba 9 dni. Staram się jednak mieć pozytywne nastawienie że jakoś się uda :) na pewno będę próbować :)

Kasiulka a dużo porodow? Kciuki mocno zacisniete za szybki i jak najmniej bolesny poród i pomocne polozne. Będę zaglądać co jakiś czas. Trzymajcie się.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka powodzenia! Naturalnego, łatwego i szybkiego porodu! ;)

Moj dzidziuś jest dzis wyjatkowo ruchliwy! Ciagle sie wierci :) a juz było tak leniwie od tygodnia :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasiulka - kciukasy cały czas zacisniete [emoji110] [emoji110]. Oby poród był bezproblemowy i szybki! Trzymaj się Kochana [emoji8]

Aim - spokojnie idź na ten kurs [emoji5]. Masz życzliwe dusze na sali, które będą czuwać i ułatwią Ci zniknięcie [emoji6]. Gdyby była potrzeba ponownego pojawienia się, to pewnie też da się to jakoś zrobić?
a ten kurs kończy się jakimś zaliczeniem w formie testu bądź egzaminu?

Ola - i niech dzidziuś tak trzyma [emoji6][emoji3]

Dziękuję dziewczyny za wszystkie wypowiedzi o chrzcinach i chrzestnych :D

Chybra znam to z autopsji- też mnie wkurzaja te przesądy dot bycia świadkiem bo się bzdur już nasluchalam. A na chrzestnego jeszcze nie prosilismy bo partnerka naszego kandydata mówiła właśnie głośno o tym że to po narodzinach się pyta :D

Karuzela ja też dopiero teraz dostałam zgagi a cała ciaze nie miałam:D

Ola W ja dziś mojemu na spacerze mówię że zostało nam mało czasu razem we dwoje.. A on mi na to że przecież już jesteśmy z Agatka. No i gadaj z takim:D

Ewella a Twój wraca dziś czy jutro? Masz racje, teraz każdy dzień leci szybko. We wtorek mam spotkanie z położna bo wczoraj nie mogła i powiedziała że zrobimy od razu konsultacje z anestezjologiem więc dam Ci znać co on tam potrzebował szczególnego:-) wspominała że konsultacje z anest. można robić codziennie najlepiej między 15 a 19

Misia to udanej imprezki dziś:-) jak się dziś mąż czuje?

Joanna rozumiem. Myślałam że po pierwszym to się już dziewczyny nie boją bo są bardziej przygotowane. Skoro 2 razy nie pękłas to może teraz nie będzie takiej sytuacji? Bądź dobrze nastawiona :-) A we wcześniejszych porodach miałaś zzo?

Paninka my bierzemy na chrzestnego przyjaciela bo nie chcemy brać na siłę z rodziny ;-) bo kandydatów nie mamy za fajnych (nie mamy kontaktu)

Aim na pewno się uda :-)

Kasiulka aaaa to juz!:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No niech tak trzyma, ale nie obraziłabym sie jakby postanowił wyjsc ;p

Hahaha Pumelova [emoji23] ale w sumie miał troche racji [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry