reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek właśnie wróciłam z córką ż placu zabaw- pogralam ż nią w gumę i w piłkę.. .. ;-) po cięciu raczej słabo to widzę:p

Ewella ja też zauważyłam że po większej ilości truskawek na rękach i nogach pojawiają się takie małe czerwone, swedzace kropeczki.

Abed zaczął oddychać, Ale nadal jest w szpitalu i stan kiepski :-(

Wstałam dziś w lepszym humorze i od razu od rana więcej ruchów, czyli jednak nastrój mamy istotnie wpływa na dziecko.

Kciuki za wizyty!

reklama
Hejka:-)

Ja bylam na zakonczeniu przedszkola mojego synka:-( oj kilka lez polecialo ...kiedy to przelecialo chodzil do tego przedszkkla 5 lat....szmat czasu...

Upocilam sie straeznie bo przedstawienie na polu bylo.

Karuzela ja mam dzisiaj 37+3 wczoraj bylam u ginki z twardniejacym brzuchem i kazala mi brac magnez 3*2 ale moze dlatego ze ja nie bede rodzic tylko CC.
Co z tym gosciem z komuni co sie stalo??

Katja powiem Ci ze ja nie narzekam na samopoczucie .Moze dlatego ze do 20tc czulam sie fatalnie i tak mnie to wykonczylo ze sie zahartowala teraz jest super troche ciezko ale moglabym jeszcze tak pochodzic:D

Pumelova w majtach mowisz no niezle ciekawa jestem fotek:-)

Ewella a nie golilas nog teraz czy cos? Cholestaza to swedzi raczej.

Kasia ja tez sie czuje wlasnie jak dziewica hahaha;D

Aha jak pierwsza doba na patologii??

Ja dzisiaj lece na 15.30 do kosmetyczki na pedicure i brwi a co trzeba byc piekna na stole operacyjnym:D

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Racja, to w jakim nastroju jesteśmy ma ogromny wpływ.Moja ciąża jest spokojnym czasem ale było kilka stresujacych sytuacji kiedy byłam zdenerwowana a raz nawet aż sparaliżowana nerwami i wtedy mała była mało ruchliwa,jakby przeżywała to ze mną. Ale w zeszłym tyg na szkole położna nam powiedziała, że teraz te ruchy będą slimacze bo już dzieciaczki miejsca nie mają i faktycznie tak jest:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Abed cóż:D milo że tak piszesz :D ale jak siedzę zgarbiona to mam wrażenie że wyglądam jak taki orangutan haha w wielki brzuch i ja nad nim tak wiszę:D mój mąż z okazji wczorajszej sesji widział mnie nago pierwszy raz od dłuższego czasu bo się chowam.. [emoji14] ubrana spoko ale naga się sobie nie podobam

O jak dziewica to będę po połogu huehuehue

Maziajka Wow 3x2 magnez! Ja biorę dziennie 2 tabletki ale nie mam skurczy. Ja byłam na brwiach wczoraj! Trzeba się prezentować:D jeszcze mam umówione paznokcie na stopach 27 czerwca haha optymistka[emoji16]

Jestem w trakcie pakowania masakra jakie to zajmujące [emoji14] bo ja sobie kosmetyki przelewam do małych buteleczek itd.. :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka, pumelova a na stopach zwykły manicure robicie czy hybrydy?
Też się muszę umówić i na henne na brwiach- ciekawe czy mi wyjdzie.

Maziajka na początku myśleliśmy że się zakrztusil, Ale to ciśnienie skoczylo i taka byla.reakcja że wpadł w bezdech.
Ja też cc ale wyszlysmy Z założenia że najlepiej jakby się coś samo zaczęło dziać a nie cc "na zimno".

Przerobilam 2kg truskawek jeszcze 4kg na mnie czeka, ale tymczasem coś słodkiego i lezakujemy z córką :-)

biore te magnezy bo do soboty nie chce by sie cos zaczelo w niedziele moga mnie wywozic:D wczesniej bralam sporadycznie magnez bo nie mialam zadnych spiec itp ale wczoraj caly dzien twardy brzuch wioec teraz grzecznie biore:)

Pumelova ja paznokcie tylko pomalkuje bo na hybrydy w szpitalu zle patrza..

reklama
Maziajka ja zawsze jak na syna patrze na takich kończących uroczystościach to się zastanawiam kiedy on tak urósł :) ja jutro do kosmetyczki na stopy ale przed szpitalem jeszcze jedna wizyta mnie czeka :)

Do góry