reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek właśnie wróciłam z córką ż placu zabaw- pogralam ż nią w gumę i w piłkę.. .. ;-) po cięciu raczej słabo to widzę:p

Ewella ja też zauważyłam że po większej ilości truskawek na rękach i nogach pojawiają się takie małe czerwone, swedzace kropeczki.

Abed zaczął oddychać, Ale nadal jest w szpitalu i stan kiepski :-(

Wstałam dziś w lepszym humorze i od razu od rana więcej ruchów, czyli jednak nastrój mamy istotnie wpływa na dziecko.

Kciuki za wizyty!

reklama
Hejka:-)

Ja bylam na zakonczeniu przedszkola mojego synka:-( oj kilka lez polecialo ...kiedy to przelecialo chodzil do tego przedszkkla 5 lat....szmat czasu...

Upocilam sie straeznie bo przedstawienie na polu bylo.

Karuzela ja mam dzisiaj 37+3 wczoraj bylam u ginki z twardniejacym brzuchem i kazala mi brac magnez 3*2 ale moze dlatego ze ja nie bede rodzic tylko CC.
Co z tym gosciem z komuni co sie stalo??

Katja powiem Ci ze ja nie narzekam na samopoczucie .Moze dlatego ze do 20tc czulam sie fatalnie i tak mnie to wykonczylo ze sie zahartowala teraz jest super troche ciezko ale moglabym jeszcze tak pochodzic:D

Pumelova w majtach mowisz no niezle ciekawa jestem fotek:-)

Ewella a nie golilas nog teraz czy cos? Cholestaza to swedzi raczej.

Kasia ja tez sie czuje wlasnie jak dziewica hahaha;D

Aha jak pierwsza doba na patologii??

Ja dzisiaj lece na 15.30 do kosmetyczki na pedicure i brwi a co trzeba byc piekna na stole operacyjnym:D

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Racja, to w jakim nastroju jesteśmy ma ogromny wpływ.Moja ciąża jest spokojnym czasem ale było kilka stresujacych sytuacji kiedy byłam zdenerwowana a raz nawet aż sparaliżowana nerwami i wtedy mała była mało ruchliwa,jakby przeżywała to ze mną. Ale w zeszłym tyg na szkole położna nam powiedziała, że teraz te ruchy będą slimacze bo już dzieciaczki miejsca nie mają i faktycznie tak jest:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Abed cóż:D milo że tak piszesz :D ale jak siedzę zgarbiona to mam wrażenie że wyglądam jak taki orangutan haha w wielki brzuch i ja nad nim tak wiszę:D mój mąż z okazji wczorajszej sesji widział mnie nago pierwszy raz od dłuższego czasu bo się chowam.. [emoji14] ubrana spoko ale naga się sobie nie podobam

O jak dziewica to będę po połogu huehuehue

Maziajka Wow 3x2 magnez! Ja biorę dziennie 2 tabletki ale nie mam skurczy. Ja byłam na brwiach wczoraj! Trzeba się prezentować:D jeszcze mam umówione paznokcie na stopach 27 czerwca haha optymistka[emoji16]

Jestem w trakcie pakowania masakra jakie to zajmujące [emoji14] bo ja sobie kosmetyki przelewam do małych buteleczek itd.. :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka, pumelova a na stopach zwykły manicure robicie czy hybrydy?
Też się muszę umówić i na henne na brwiach- ciekawe czy mi wyjdzie.

Maziajka na początku myśleliśmy że się zakrztusil, Ale to ciśnienie skoczylo i taka byla.reakcja że wpadł w bezdech.
Ja też cc ale wyszlysmy Z założenia że najlepiej jakby się coś samo zaczęło dziać a nie cc "na zimno".

Przerobilam 2kg truskawek jeszcze 4kg na mnie czeka, ale tymczasem coś słodkiego i lezakujemy z córką :-)

biore te magnezy bo do soboty nie chce by sie cos zaczelo w niedziele moga mnie wywozic:D wczesniej bralam sporadycznie magnez bo nie mialam zadnych spiec itp ale wczoraj caly dzien twardy brzuch wioec teraz grzecznie biore:)

Pumelova ja paznokcie tylko pomalkuje bo na hybrydy w szpitalu zle patrza..

reklama
Maziajka ja zawsze jak na syna patrze na takich kończących uroczystościach to się zastanawiam kiedy on tak urósł :) ja jutro do kosmetyczki na stopy ale przed szpitalem jeszcze jedna wizyta mnie czeka :)

Do góry