hej dziewyczny
Czytanie nadrobiłam...siedzę na kanapie...brzuch mi sie spina ( twardnieje) ale u mnie dopiero 35 tydzień rozpoczęty ...więc w tym tygodniu muszę jeszcze poodpoczywać...a wizyta za 1,5 tygodnia.
Paninka - czy Twój tato mam problemy natury psychinczje? Może lepiej unikaj z nim kontaktu przez jakiś czas. Dla swojego dobra i spokoju. Poza tym u Ciebie jak u mnie ...wolny czas to głwonie sprzatnie i też zabieramy sie za prace ogrodwe ( kiedyś pisałaś ze też jestecie w trackie). Zamówiłam agrowłoknie, trochę krzewów i drzewek i negocjuje jeszcze cenę kory ...a to wszytko po to...ze jak sie mała urodzi ..to mąż nie bedzie narzekał że ma tyle grabienia ....bedzię miał już tylko trawnik do koszenia
to z prac zewentrznych orczywscie.
Alex, Katja. Ola W. gratuluje udaanych wizt
Aniek ja od pierwszej ciąży biore eutorox i jest ok. W dniu bada krwi nie biore przed pobranim tableki tylko po.
Patuszka89 - gratuluje własnego M i przerowadzki. Na jaki kolor dziadek maluje mebelki ?
Misia kciuki za zabieg męża. oby tym razem sie udało wszytko.
Aga - kuchnia to już Wasza ostania rzecz , która brakowała do przeprowadzki ?
Jakas data ustalona ?
Ja cały czas koncze zakupy wyprawkowe i zastaniwaim sie czy mam wszytko...wiem ze wyjdzie w "praniu" czego jeszcze potrzebujemy ...ale tyle pieknych rzeczy jest dla maluszków...tylko portfel ograniczna.
Dobrej i spokojnej nocy dziewczyny,