Emol - no Kobieto, co za krystaliczna woda w tej szklance!!! Super - wielkie gratulacje i brawa za przyciągnięcie właściciela mieszkania [emoji122]
Pumelova - moja Teściowa w piwnicy bloku trzyma zabawki mojego męża i jego brata. Kiedyś nie rozumiała potrzeby dlaczego kupujemy dziewczynkom co rusz jakies pierdoly, skoro takie porządne zabawki są w piwnicy [emoji23] (zabawki po 40 i 35-latkach!!! Wy pewnie nie kojarzycie tych plastikowych brzydkich poradzieckich cudakow [emoji1]. Pluszaki wypchane były bóg wie czym... Ale swoje strasznie dużo ważyły).
Aniek - mam nadzieję, że siostra pomogła z tymi oknami? Ja już się nie czaje na pomoc... Wolę zapłacić, tymbardziej, że jak widzę te zanazania od farby ba framugach to mnie szlag trafia ("flachowcowi" nie chciało się wykorzystać taśm zabezpieczających, które leżały obok)
Paninka - poszalalas pewnie z tą kasą z ZUSu [emoji6]. Widzę, że miałaś fajnie spędzony czas z Dziewczynkami [emoji3].
Teściowa to jakiś nieogar.. "Fajnie", że sztacha się fajurami trując swoje wnuczki, i Ciebie w ciąży. A jaki zdrowy klimat wprowadza - nie zazdroszczę [emoji34]
Inka - na początek będę stosowała LEKO. Później Octeniseptem będę łagodzić, jakby coś.
Octenisept musi być w domu - jeden już miałam w domu, ale pakuje go mojej Jadze na wakacje. Także dokupilam drugi (mniejsza pojemność).
Paalina - lepiej Kochana, że masz tą wizytę za sobą. Co sprawdzone, to Wasze [emoji6].
Fotka cudowna [emoji7]. Przepiękne usteczka [emoji7]
Saba - biedny Twój pociachany tylek. Łącze się w bólu - w piątek chodziłam w sukience, pojechałam do babci, powiedziałam na ogrodzie do 21:00 i tak mnie pokasaly w sam spod brzuchola, że myślałam, że się zadrapie wracając do domu.
Na szczęście w domu fenistil się znalazł.
Mamusia Muminka - prezent do teatru był strzałem w 10!! Super [emoji3]
Tymuniek - kciuki [emoji110][emoji110]. Jesteś taką nasza weteranka szpitalna - współczuję tej ciągłej rozlaki z Synkiem i mężem. Świetny sen [emoji1]
Misia - przerabialam te skurcze w obu lydkach - współczuję strasznie . Caly następny dzień mega bolą mnie nogi po takich atakach
Misia - ja czesałam wujka w kucyki, kolorowe frotki rządzily. Tato miał zawsze krociutkie włosy, ale i tak spinki dało się zaczepic.
Mój mąż też często w spinkach lądował [emoji1]
Kasia - świetny ten biznes ślimakowy. Chyba sama poczytam co nieco na ten temat [emoji6]
Chybra - masakra.. Cud, że Dziewczyna przeżyła. Horror pewnie będzie ja długo nawiedzal .
Fajnie, że tak się terminowo z kumpela zmowilyscie w temacie dzieciaczkow [emoji3].
Pumelova - była szansa, że miałyśmy jednego kuriera (czasowo się zgadzało ) [emoji1]
Alex - gratulacje Ciociu - całkiem spory Chłopczyk [emoji3]. No i gratulacje dla Kuzynki - przepchnac takiego chłopca z jednym pęknięciem - wowww.
To czekamy na wyniki - choć wierzę, że będą bdb [emoji6].
W Ikei spotkał Cie szczyt chamstwa! trzeba było ciulowi powiedzieć, że 15 rzeczy bierzesz Ty, a 15 córa w brzuchu - z czystej wygody (bądź przez przypadek [emoji6]) zapakowalalas wszystko do 1 wózka, wrrr
Integral - i jak okna?