Katja, kupiłam używany Joolz w idealnym stanie od koleżanki z pierwszej ręki, w nowym nie podobał mi się hamulec (trzeba podnieść stopą, żeby odblokować i miałam zagadkę jak to zrobić w sandałach? Mam stopę 34/35 i nie było to łatwe w Ugg a te są duże)) no i za wózek z ilością dodatków, które mam obecnie zapłaciłabym koło 7 tysięcy... Do tego mam od niej fotelik kiddy evolution pro 2 z wymienioną przez producenta tapicerką, bo poprzednia miejscami się zmechaciła. Pochwalę się wszystkim jak się przeprowadze, bo nie chce, by bryka się zakurzyła. Po domu jeździ się wybornie[emoji6][emoji6]
Cybexy oglądałam, dla mnie balios był typowo miejski na równe chodniki, bardziej przekonał mnie Priam, ale cena już niekoniecznie[emoji12] Zależy jakie masz nawierzchnie wokół siebie po których będziesz zazwyczaj jeździć.
Pumelova, o cholera[emoji33][emoji33] staram się omijać naczynia, bo jak ostatnio ukułam się igłą do szycia to wszystko wokół wybrudziłam, nie wyobrażam sobie jak Tobie musiało lecieć... Po porodzie będę brać około 2 miesięcy (tak dobrze nie ma[emoji6]) , do samego porodu muszę odstawić, bo w połączeniu z moimi wynikami to może być nieciekawie z tamowaniem krwawienia... Jeszcze się do nich nie przyzwyczaiłam, czasami tak boli sam zastrzyk, że płaczę jak bóbr... Rodzice mi robią, sama sobie nie jestem w stanie zrobić.
Jajecznica się udała?? Moja była pyszna, choć to bardziej szczypiorek z jajkiem[emoji16]
Misia, mi brzuch opadł nieco w 30 tygodniu i póki co nie zmienia pozycji. Też zaczęłam 36 (35+0) tydzień[emoji4]
Saba, biorę cały czas femibion natan duo plus i Tardyferon 2 razy dziennie... Strach pomyśleć jakie by były wyniki bez tych wszystkich tabletek...
Paalinaa, dobrze Cie rozumiem, te kłucia w kroku są takie nieprzyjemne i przychodzą z nienacka...
Liloone, wszystko co mam do szpitala wyprałam w dzidziusiowym proszku, tak położna i znajome mamy poradziły. Chodzi o ewentualne uczulenie ale i o zapach, żeby dziecko przyzwyczajało się do mojego a nie do proszku.
Jenny, pocieszyłaś mnie[emoji4] Dziękuję[emoji6]
Pumelova, skąd ja znam to byśMY... Ty zrób, ja zjem[emoji16]
Kasia831, u mnie wydzielina też żółtawa/żółta, wcześniej bezbarwna/bladożółta.
ŻonaGraja, witamy po długim czasie[emoji4]
Emol, Saba17, Pumelova, jesteście wysokie, ja mam 154cm[emoji6] przez sylwetkę wyjadę się jeszcze niższa[emoji16]
Aniek, wyjdzie przełom 36/37 (35/36 wg lekarskiego liczenia). Próbowałam Twoja miksturę przez ponad miesiąc i wyniki ani drgnęły... Normalnie małego pasożyta mam, wszystko wyciągnie[emoji12][emoji12]
Kurde Aniek, to dziwne, bo mój właśnie powstrzymuje poród zwiększoną dawką leków i odpoczynkiem...
Zaraz śmigam do mieszkania zobaczyć jak remont idzie, już nie mogę się doczekać końca[emoji6]