Paalinaa może i rwa? Ale boli tak z przerwami, nie cały czas, to nie wiem.
Mnie też strasznie wszystko denerwuje, aż mam zamiar we wtorek poprosić lekarza o coś na uspokojenie. A mój mały jakby wyczuł i przegaduje się ze mną o takie pierdoły(głównie o to w czym do szkoły pójdzie) . We wtorek aż się popłakałam z bezsilności.
A ty coś robiłaś/robisz z tymi mięśniami twardymi?
Rwa łapie i puszcza. Ja z córką w ciąży mialam czasem z obu stron na raz, to nie wiedziałam czy wyć, śmiać się czy wrzeszczeć z bólu teraz miałam kilka razy na początku,ale po fizjo jak ręką odjął.
Co do mięśni to miałam fizjo,aż mi je przystojny pan rozbił trochę i oczywiście praca nad postawą,bo przez ciężki biust ja zawsze lekko pochylona... Teraz pewnie jest znów to samo, bo nie dość,że brzuchol dźwigam to jeszcze piersi 75F ......
Kochane z tym moczem, to na spokojnie ! U mnie z moczem były cyrki. Raz dzwonią z wynikami i mówią,że krew w moczu, białko... No,ale nic, antybiotyk i przeszło. Później skurcze, a to mocz trzeba zbadać,bo skurcze z pwoodu infekcji pęcherza mogły być, ale w moczu nic, no, krew była,ale tego dnia też miałam śluz z krwią,więc uznali,że źle pobrany mocz. Akurat tutaj to można działać i idzie to wszystko ogarnąć!
Co do zapachów, o jejku... Pracowałam w magazynie z perfumami. Co ja się tego nawąchałam! Co chwile bym chciała coś innego Dior addict , paco rabanne Olympea , armani Sun di gioia , oczywiscie la vie est belle , jimmy choo blossom, nina ricci tez jedna ladna, a teraz na wykonczeniu mam Victor&Rolf Flowerbomb , a nowa bruno banani Woman's best tez pieknie pachnie !
Ja dziś mam siły chociaż strasznie mnie kluje w kroczu , jakby mi ktoś coś wkładał do środka..... albo jakby mały próbował rękę wyciągnąć haha No i brzuch mi się zrobił jakiś śmieszny , taki mniej okrągły , splaszczony W piątek wizyta i usg pomiarowe