reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hajmal o matko wspolczuje Ci tego stresu....a jak z tym krwawieniem?

Nepolka Tobie rowniez mam nadzieje ze jutro bedzie jednak pozytyenie dla Ciebie ..

Ja jak zwykle wieczorem umieram ...

010igov3fkey3mez.png

O matko dziewczyny ale musicie się stresować,wiem co to jest,ja staram się narazie nie myśleć o nadchodzącej wizycie,
Na moje zaparcia nie pomagają ani suszone śliwki ani jabłka,nie wiem czym mam się jeszcze ratować.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To się rozgadałyście kobietki ledwie nadążam z czytaniem ;))
Ja jestem już po dzisiejszej wizycie USG. Widziałam moją kropeczkę z pulsującym serduszkiem :)
Wszystkie wyniki są ok tylko okazuje się, że mam za wysoką glukozę (niby jest w normie, ale dla kobiety w ciąży za wysoka) więc w poniedziałek muszę podejść na test obciążenia glukozą. Któraś z was miała wyższą glukozę?

Hej a co myślicie o wizycie u dentysty na tam wczesnym etapie ciąży ? chodzi o wyrwanie zębów... boję się tego znieczulenia, żeby nie zaszkodziło dziecku ale też zepsute zęby żeby nie zaszkodziły wizyta u gin dopiero 25.11 żeby zapytać bo jednego pytałam ostatnio to powiedziała że nie ale jak zapytałam o bakterie zepsutych zębów to nic nie powiedziała ...:errr:

Hej a co myślicie o wizycie u dentysty na tam wczesnym etapie ciąży ? chodzi o wyrwanie zębów... boję się tego znieczulenia, żeby nie zaszkodziło dziecku ale też zepsute zęby żeby nie zaszkodziły wizyta u gin dopiero 25.11 żeby zapytać bo jednego pytałam ostatnio to powiedziała że nie ale jak zapytałam o bakterie zepsutych zębów to nic nie powiedziała ...:errr:

Znieczulenia są bezpieczne teraz dla ciazy, napewno zepsute zeby mogą spowodować gorsze spustoszenie dla organizmu z tego co rozmawiałam z dentystka

na razie sie nie leje, w szpitalu było tego sporo, troche mnie chwilę wcześniej pobolewał brzuch ale to tylko takie ćmienie było, przy tym że mi jeszcze było nie dobrze a to cmienie nie było dominujace.

Tea jesli ci moge doradzić spróbuj zielonej herbaty, nie mam woreczka żółciowego i mam z tym problemy zielona herbata mi pomaga no i jeszcze jogurt aktiwia

anissima super gratuluje fasolki - ja cukier na czczo poprzednio miałam 5,2 , teraz miałam 5,12 i żaden lekarz nie robił afery

reklama
Do góry