reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Wróciłam od lekarza, bezpośrednio przed wizytą poszłam do wc okazało sie ze krwawie, lekarz na wizycie mówił ze pęcherzyk ma 24 mm tym razem był bardziej jak by podłużny i ze jak by coś było widać ale tak widac ze nic nie widać dokładnie, wiec czekamy do następnego czwartku. Mąż twierdzi ze widział jak by pulsujaca kreseczkę, i lekarz tez ale nie jest pewien, mam nadzieje ze mi nie ściemnia. Lekarz powiedział ze dobrze że rosnie, mam nadal brać luteine i odpoczywać i dalej czekać.

reklama
Wróciłam od lekarza, bezpośrednio przed wizytą poszłam do wc okazało sie ze krwawie, lekarz na wizycie mówił ze pęcherzyk ma 24 mm tym razem był bardziej jak by podłużny i ze jak by coś było widać ale tak widac ze nic nie widać dokładnie, wiec czekamy do następnego czwartku. Mąż twierdzi ze widział jak by pulsujaca kreseczkę, i lekarz tez ale nie jest pewien, mam nadzieje ze mi nie ściemnia. Lekarz powiedział ze dobrze że rosnie, mam nadal brać luteine i odpoczywać i dalej czekać.
Czyli wiesz ze nic nie wiesz tak na prawdę ;/ najgorsze jest takie czekanie :(

Witam sie dzisiaj, jeszcze tylko jeden dzien i wolne cale dwa dni..
U mnie tez jest tak ze bola mnie na zmiane jajniki, ale w wiekszosci lewy. Brzuch ciagnie. Chyba zwariuje do tego 30 :-/ ale wtedy mam nadzieje ujrzec <3
Wg kalkulatora dzisiaj zaczelam 5t :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Karo masz bardzo madrą córeczkę, dzieci to jednak mają w sobie coś takiego że wiedzą ze coś sie dzieje.
Aga ja puściłam Jasia jako 6 latka i na początku bardzo żałowałam, pierwsze 3 miesiące były kiepskie - mama nie chce mi sie - a potem było lepiej. Poszedł od września drugi raz do 1 klasy i teraz jest super lekcje odrabia prawie sam, tz sprawdzamy ale on siada i odrabia. Umie dosć dobrze liczyć do 20 i czyta prawie płynnie proste teksty. Na dłuższa metę to nawet było dobre.

Czyli wiesz ze nic nie wiesz tak na prawdę ;/ najgorsze jest takie czekanie :(
Dokładnie tak jest, najbardziej mnie martwi to ze żółtko widac dość dobrze a dziecko to tylko ślad

Moja też [emoji3], mam nadzieję, że to nie będzie chwilowa "miłość" [emoji6]

U Ciebie Hajmal była totalnie inna sytuacja - pobyt w szpitalu nie sprzyjał tajemnicom - stąd naprawdę, gratulacje za takiego mądrego i dojrzałego Synka.

Moja Jagoda jest z 23.05.2009.
Równy miesiąc różnicy do Twojego Jasia [emoji3]

Karolina - a Rysiu z jakiego miesiąca?

I teraz taka prywata co do rocznika 2009 - jak radzą sobie Wasze dzieci w szkole? Puscilyscie Synkow jako 6-latki do szkoły?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Ryśka dostałam pod choinkę 24.12.2009 :)

Witam sie dzisiaj, jeszcze tylko jeden dzien i wolne cale dwa dni..
U mnie tez jest tak ze bola mnie na zmiane jajniki, ale w wiekszosci lewy. Brzuch ciagnie. Chyba zwariuje do tego 30 :-/ ale wtedy mam nadzieje ujrzec <3
Wg kalkulatora dzisiaj zaczelam 5t :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też czekam do 30. :( tyle się naczytałam w internecie o ciążach biochemicznych, pozamacicznych i poronieniach , że chyba zaraz oszaleje. Boję się jutrzejszej bety. Ogromnie się stresuje [emoji22] proszę trzymajcie [emoji110] żeby było ok.

reklama
Do góry