reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova po 10 zł kg, no to masz taniej :p ale bardzo dobre były :D później do biedronki jedziemy to chce arbuza kupić i nektaryny :) tak myślałam, że idziemy po kolei do lekarza ;)

Maziajka ładny zestaw owocowy, a meble ładne, wczoraj byłam u koleżanki i wydaje mi się, że ma takie same :)

Kasia no to gdzie to prasowanie przysłać ?? :D zaczęłam powoli ale już mnie plecy bolą i leżę :D

Paalinaa torba spakowana, myślę że wszystko jest ;)

Właśnie prasujac tak się zamyslilam i zdalam sobie sprawę, że to już tak mało czasu zostało kiedy tak to zlecialo :p

reklama
Monti ja kilka razy dziennie smarowałam, miałam na zuchwie. Ola na czole też smarowała 2 razy dziennie bo to na czole, to jej zależało. Trochę jej wysuszalo skórę, ale było warto.
Paalinaa próbowałaś masować, mi pomaga. Pod prawa łopatką mnie ciśnie . Poproś chłopa lub spróbuj z piłeczka. Trzeba mocno ponaciskac.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova po 10 zł kg, no to masz taniej :p ale bardzo dobre były :D później do biedronki jedziemy to chce arbuza kupić i nektaryny :) tak myślałam, że idziemy po kolei do lekarza ;)

Maziajka ładny zestaw owocowy, a meble ładne, wczoraj byłam u koleżanki i wydaje mi się, że ma takie same :)

Kasia no to gdzie to prasowanie przysłać ?? :D zaczęłam powoli ale już mnie plecy bolą i leżę :D

Paalinaa torba spakowana, myślę że wszystko jest ;)

Właśnie prasujac tak się zamyslilam i zdalam sobie sprawę, że to już tak mało czasu zostało kiedy tak to zlecialo :p
Jakbym mieszkała gdzieś blisko Ciebie to nie musiałabyś wysyłac, wpadłabym za chwilę :D Mnie na szczęście w dalszym ciągu plecy nie bolą.

Ja z odcinkiem piersiowym kręgosłupa miałam problem w ubiegłym roku i chodziłam na fizjoterapię. W połowie ciąży też była fizjo bo też bolało, a teraz bolą tak głęęęęboko! M wczoraj masował,ale ulga tylko w trakcie masowania, a później znów to samo.
Strasznie gorąco znow dziś. Lecę po córkę do szkoły... spacer musi być mimo wszystko!

Ja miałam 3 lata temu złamany kręgosłup w odcinku piersiowym i strasznie się bałam ciąży i ewentualnego obciążenia. W praktyce jednak widzę że dużo bardziej zaczyna mi dokuczać krzyż, okolice złamania bolą tylko przy zmianie pogody.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Palinna u mnie prawie codzien taki zestaw ubostwiam;-) nie tylko w ciazy w zasadzie caly dzien jem tylko owoce:-)

Ewella to sa meble z katowic z agaty wiec moze tak byc:-)

Ja mam torbiel w odcinku piersiowo szyjnym i najbardziej dokucza mi wlasnie szyja obrecz barkowa mam czesto spieta jak skala...albo wlasnie pod lopatkami tez mnie boli.Krzyz glownie jak dlugo poleze i wstac potem musze.

reklama
Byłam w rossmanie i kupiłam waszynki, żel do golenia, podkłady, wkładki laktacyjne, oliwkę na brzuchol i majtasy siatkowe. Jestem padnięta!
A ze śmiesznych przypadków, to podrywał mnie dziś bardzo przystojny młody mężczyzna:-D ale się uśmiałam.

Kasia w 2 trym.też coś takiego czułam, ale nie tak mocno jak dziś.
Zakupy najlepsze na wszystko! Może jak byś się w dzień nie kładła, to w nocy coś pośpisz?
Gotujący mężczyzna to skarb!

Pumelova u mnie truskawki po 10zł.
Chodzę do lekarza który tam pracował, ale to nie ma znaczenia. Warunki są naprawdę super i opieka, po za tym nie zwlekają z decyzją o cc w razie braku postępu. Można samemu zdecydować czy chcesz sn czy cc. No i dziś pani powiedziała, że nie muszę brać środków higienicznych dla siebie, podkłady, wkładki, majciochy oni dają, i nic dla dzidzia tylko na wyjście. Chyba że ktoś chce swoje, to nie ma problemu. A z drugiej strony położną jak się chce opłacić to trzeba dać 800, za chwilę , a tu jest 2 -3 dni pobytu z obsługą.
Co do sprzątania, to jak facet lubi, to jest inna bajka. No i czas. Mój B pracuje od rana do późna wieczorem, albo w pracy, albo na budowie i soboty, a czasem nawet w niedzielę, a ja pracowałam 6 godz.od pon do pt., to trudno żebym wymagała żeby robił w domu. Obiadki też mu pyszne gotuję, nawet zawiozę jak mam czas. Taka dobra żonka jestem:p

Kasiulka no właśnie tak boli, że kroku nie da się zrobić i jeszcze zaczęło mnie coś nad lewym pośladkiem boleć, tak że noga mi sztywnieje, coś jak korzonki, ale to na pewno nie one mnie bolą. Oby do wtorku, bo mam wizytę.

Maziajka fajne mebelki. też kupiłam dziś arbuza , nektarynki i truskawki do koktajlu.
A w jakim ty szpitalu będziesz rodziła?

Do góry