reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
jeszcze zaczęło mnie coś nad lewym pośladkiem boleć, tak że noga mi sztywnieje, coś jak korzonki, ale to na pewno nie one mnie bolą. Oby do wtorku, bo mam wizytę.
A to nie rwa kulszowa?

U mnie teraz od dłuższego czasu faza na truskawki i sok wyciśnięty z pomarańczy, taki świeży mmmm.

Jak chodzę to mnie ciągnie i kłuje w kroczu,że muszę się zatrzymywać i odczekać.

Córka mnie tak zdenerwowałam,że aż się popłakałam, a najgorsze,że ma teraz długi weekend i będzie mi cisnęła cały weekend jak znam życie,bo już się dorobiła kary i będzie lamentować całe 4 dni -.- Jest gorąco, ciężko mi, nie mam takiej cierpliwości jaką chciałabym mieć.

Aniek baardzo rzadko drzemię w ciągu dnia. Po prostu chyba taki okres nadszedł w mojej ciąży i nie tylko mojej, że się nie wysypiam. Mój ex też pracował zawsze do pózna a jak przyjeżdzał koło 21 to jeszcze brał mopa i podłogi zmywał. Ale to już była choroba bo on mi chciał pokazać jaki to on pracowity jest no i że bardziej efektywny ode mnie :/ Aniek też pomyslałam o rwie kulszowej, to jest takie rwanie w pośladku, bliżej krzyży. Dawniej mi się zdarzało to mieć, po kilku dniach samo mijało.

To ja też pojecze wam na bóle. Od dwóch dni mnie stopa od góry boli przy Riazaniu, szczególnie jak próbuje palce obciągnąć tzn do dołu jak biorę. Prąd mnie przechodzi. Przypuszczam ze to neurologiczne. No i zjadłam banana i mam zgagę, kurcze no.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też jedna stopa boli od góry. Jak spodnie dotykają to wystarczy,żeby bolało. I bardzo mi właśnie ta jedna stopa puchnie. Jeszcze w bonusie się w nią uderzyłam,więc extra boli mnie palec ;p No sierota po prostu.

U mnie z odcinkiem krzyżowym byl taki problem,że pracowały nie te mięsnie co powinny,więc mnie na fizjo nastraszył,że jak się za to nie weźmiemy to mięsnie nie pracujące zaczną zanikać, a to one powinny pracować ,więc bez dnich du..pa. Mięsnie według niego twardości skały. I problem też taki,że cycory wielkie,to dodatkowe obciążenie.

A propo piersi, jak u was z siarą? Bo ja to jestem krowa dojna :/ Mam nadzieję,że to nie jest na nic i że dam radę karmić chociaż kilka miesięcy ... Przy córce szybko się poddałam :(

Ja nie wiem jak to robicie, że tyle do czytania mam i nie nadążam... [emoji6][emoji2] i potem trudno pamiętać co napisać [emoji16]

U mnie lekarz uznał, że lepiej od razu decydować o cesarce niz próbować naturalnie bo duzo gorzej robić cc jak coś nie tak pojdzie. Ja nieee wieeem co robić bo chcialam spróbować sn ale też jestem po cc i na dodatek brzucho duże bo maly mocno rosnie wiec nie wiadomo jak z blizną... ech

Mi się podoba ciążowy stan, wielkie brzucho i najważniejsze ze mojemu Krzychowi też się podoba! Moze u mnie wychodzi syndrom niedonoszenia czy co [emoji2] ale ja moge byc w ciąży cały czas i jak na razie ciesze się ze zmian w wyglądzie [emoji6] rozstepow na razie nie mam ale zasadniczo nie zamierzam się nimi przejmować na zapas... tak ze kazda inaczej to postrzega.

Truskawka - ja dostawałam zastrzyki z Clexane i takie tabletki na lepszy przepływ tlenu... cholerka nie pamiętam nazwy ale byly niebieskie [emoji16]
Lezalam ponad 2 tygodnie i codziennie robili mi ktg i usg dopplerowskie. No i tez sterydy na szybszy rozwój płuc Mai.

Co do zamkniętej grupy - ja teeeż bym chciała!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

A teraz od samego początku ciazy robię zastrzyki z Clexane /neoparinu i biorę acard. I przepływy jak dotąd sa extra. Bardzo zaluje ze w poprzedniej ciąży nikt na to nie wpadl bo pewnie Maja urodzilaby się wieksza...

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Paalinaa i jeszcze sprawdziłam że przy dotyku chodzą mi mrówki przez stopę. Czyli nie jestem sama.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry