reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Kasia831 wow to fajnie, moj do kuchni wkracza tylko jak przyjaciele przychodzą i wtedy coś wymyśla fajnego:D prędzej mnie zabierze do restauracji niż zrobi dla nas obiad :D tylko jak musi czyli jak byłam w szpitalu i jak miałam tzw sezon w pracy i pracowałam w nadgodzinach to gotował 2 miesiące:D
Może kiedyś się dorobie takiego robota!

Liluli u Ciebie też stanieja:D ja też mam swojskie od babci [emoji173] najlepsze:D dobrze że Ci się nie trafił taki co uważa że nic w domu nie musi:D

Misia haha my dostajemy 30 co mamy kontakt z babcia - dla mnie 20 bo jestem w dwupaku i 10 dla męża haha :D kiedyś dawała 20:D uwielbiam jajecznicę, to jedno że śniadań weekendowych które jemy razem[emoji173][emoji173]

Maziajka jakie pysznosci[emoji173] śliczne meble!

Lilith Wow wam myją okna! Ciekawe:D mój brzuch też przybiera dziwne kształty jak się wypina pupa.. pomijając że boli to strasznie wygląda:D pamiętam jak Kasiulka pisała na poczatku że rogal jest fajny bo można pod brzuch podlozyc a ja nie kumalam jak skoro tak daleko jest:D a teraz już umiem brzuch oprzeć o rogala haha;D

Paalinaa nieźle że masz Holendra:p wysoki jest? Szefostwo męża jest w Holandii i oni wszyscy tacy wielcy :D
Ja tylko rozlozylam rzeczy i mam zamiar się spakować już od kilku dni:D
U mnie piersi chyba się nie kaply że są w ciazy

Ewella aż dziwne że mam taniej :D a to pod biedra w budce:D
Ej to przy prasowaniu trzeba te wszystkie ubranka porozpinac, Nie? Masakra to takie malutkie:D trzecie pranie mi się konczy!

Monti Wow! Długo trwała rehabilitacja?

Aniek super zakupy;) zazdroszczę podrywania ah z brzuchem to nikt nie flirtuje! Rozumiem szpital. Ja chyba jednak się na ta położna zdecyduje. Co tydzień mam inne zdanie [emoji14]

Dobra żeby nie było mi za dobrze mnie boli lydka haha - jakby mnie skurcz chwycił to boli tak już 2 dni przy chodzeniu. Ale chodziłam w japonkach to wnioskuje że to od butow.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova no najlepiej rozpiac ubranko, chociaz czasami oszukuje i nie rozpinam jak da się tak wyprasowac ;)

Byłam w biedrze mam arbuza, morele, nektaryny, banany będzie owocowa kolacja :D

Pumelova nie, szczęście w nieszczęściu, że moje złamanie było bardzo proste i nic mi się nie ukruszyło. Musiałam chodzić w specjalnym gorsecie 2 miesiące i później kilka zabiegów fizjo. Brzmi strasznie ale w rzeczywistości nie było źle [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

W ogóle, taka sytuacja byłam w biedronce z mężem on poszedł na soki a ja alejke dalej i myślę a już pewnie poszedł do kasy ale co tam sprawdzę czy jest jeszcze na sokach stoi dwóch panów myślę nie ma go patrze w stronę kas tez go nie ma, z powrotem na tych facetów i mówię kurde to przecież mój mąż :D tak się śmiałam, on ostatnio schudl bardzo w pracy, bo dużo chodzi i jeszcze go tak w krótkich spodenkach i koszulce to nie widziałam z daleka :p normalnie męża nie poznalam haha :D

Aniek podczas budowy tez nie wymagalam zeby jeszcze cos robil,bo i po pracy a pozniej budowa to juz by dnia braklo.
Ale przed ciaza jak oboje po 8h pracowalismy to juz wspolnie wszystko.

Pumelova pare dni i beda tanie,ale ja narazie mam chec tylko na arbuza [emoji12] a zaraz tez beda truskawy z ogrodka [emoji39]
Ciezko mu z gotowaniem ale jak musi to cos zrobi [emoji6]
Ps. Kupilam sukienke [emoji3]

reklama
Gratuluje udanych wizyt i dobrych wiesci :-)
Nie poznac meza :-D bezcenne.
Co do mycia okin to ja mylam po remoncie, normalnie myje dwa razy w roku, to byk pierwszy :-)
Ja dzis szalony dzien mialam, pojechalam na nadania krwi rano i weszlam do galeri, kupilam w h&m sukienke, a pozniej szorty i bluzke, ale normalne tylko pod brzuchem ladnie lezy :-) pozniej pojechalam z malym na basen i mial wypadek- upadl i udezyl sie w brode, ma wielkiego siniaka. Mam nadzieje ze tylko na tym sie skonczy. A ja tego nie widzialam bo was czytalam, pozniej mnie zawolali.
Co do bolow to mnie ciagnie brzuch i lewa pachwina boli. Mam nadzieje ze od tego ze sie nalazilam dzis i jutro bedzie lepiej.
A ja kupilam truskawki za 9.5 ☺ kupilam tez morele, arbuza i czeresnie ☺

Ostatnia edycja:
Do góry