reklama
pumelova
Fanka BB :)
Kasia831 wow to fajnie, moj do kuchni wkracza tylko jak przyjaciele przychodzą i wtedy coś wymyśla fajnego prędzej mnie zabierze do restauracji niż zrobi dla nas obiad tylko jak musi czyli jak byłam w szpitalu i jak miałam tzw sezon w pracy i pracowałam w nadgodzinach to gotował 2 miesiące
Może kiedyś się dorobie takiego robota!
Liluli u Ciebie też stanieja ja też mam swojskie od babci [emoji173] najlepsze dobrze że Ci się nie trafił taki co uważa że nic w domu nie musi
Misia haha my dostajemy 30 co mamy kontakt z babcia - dla mnie 20 bo jestem w dwupaku i 10 dla męża haha kiedyś dawała 20 uwielbiam jajecznicę, to jedno że śniadań weekendowych które jemy razem[emoji173][emoji173]
Maziajka jakie pysznosci[emoji173] śliczne meble!
Lilith Wow wam myją okna! Ciekawe mój brzuch też przybiera dziwne kształty jak się wypina pupa.. pomijając że boli to strasznie wygląda pamiętam jak Kasiulka pisała na poczatku że rogal jest fajny bo można pod brzuch podlozyc a ja nie kumalam jak skoro tak daleko jest a teraz już umiem brzuch oprzeć o rogala haha;D
Paalinaa nieźle że masz Holendra wysoki jest? Szefostwo męża jest w Holandii i oni wszyscy tacy wielcy
Ja tylko rozlozylam rzeczy i mam zamiar się spakować już od kilku dni
U mnie piersi chyba się nie kaply że są w ciazy
Ewella aż dziwne że mam taniej a to pod biedra w budce
Ej to przy prasowaniu trzeba te wszystkie ubranka porozpinac, Nie? Masakra to takie malutkie trzecie pranie mi się konczy!
Monti Wow! Długo trwała rehabilitacja?
Aniek super zakupy zazdroszczę podrywania ah z brzuchem to nikt nie flirtuje! Rozumiem szpital. Ja chyba jednak się na ta położna zdecyduje. Co tydzień mam inne zdanie [emoji14]
Dobra żeby nie było mi za dobrze mnie boli lydka haha - jakby mnie skurcz chwycił to boli tak już 2 dni przy chodzeniu. Ale chodziłam w japonkach to wnioskuje że to od butow.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Może kiedyś się dorobie takiego robota!
Liluli u Ciebie też stanieja ja też mam swojskie od babci [emoji173] najlepsze dobrze że Ci się nie trafił taki co uważa że nic w domu nie musi
Misia haha my dostajemy 30 co mamy kontakt z babcia - dla mnie 20 bo jestem w dwupaku i 10 dla męża haha kiedyś dawała 20 uwielbiam jajecznicę, to jedno że śniadań weekendowych które jemy razem[emoji173][emoji173]
Maziajka jakie pysznosci[emoji173] śliczne meble!
Lilith Wow wam myją okna! Ciekawe mój brzuch też przybiera dziwne kształty jak się wypina pupa.. pomijając że boli to strasznie wygląda pamiętam jak Kasiulka pisała na poczatku że rogal jest fajny bo można pod brzuch podlozyc a ja nie kumalam jak skoro tak daleko jest a teraz już umiem brzuch oprzeć o rogala haha;D
Paalinaa nieźle że masz Holendra wysoki jest? Szefostwo męża jest w Holandii i oni wszyscy tacy wielcy
Ja tylko rozlozylam rzeczy i mam zamiar się spakować już od kilku dni
U mnie piersi chyba się nie kaply że są w ciazy
Ewella aż dziwne że mam taniej a to pod biedra w budce
Ej to przy prasowaniu trzeba te wszystkie ubranka porozpinac, Nie? Masakra to takie malutkie trzecie pranie mi się konczy!
Monti Wow! Długo trwała rehabilitacja?
Aniek super zakupy zazdroszczę podrywania ah z brzuchem to nikt nie flirtuje! Rozumiem szpital. Ja chyba jednak się na ta położna zdecyduje. Co tydzień mam inne zdanie [emoji14]
Dobra żeby nie było mi za dobrze mnie boli lydka haha - jakby mnie skurcz chwycił to boli tak już 2 dni przy chodzeniu. Ale chodziłam w japonkach to wnioskuje że to od butow.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Monti
Pumelova nie, szczęście w nieszczęściu, że moje złamanie było bardzo proste i nic mi się nie ukruszyło. Musiałam chodzić w specjalnym gorsecie 2 miesiące i później kilka zabiegów fizjo. Brzmi strasznie ale w rzeczywistości nie było źle [emoji6]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
ewella90
W ogóle, taka sytuacja byłam w biedronce z mężem on poszedł na soki a ja alejke dalej i myślę a już pewnie poszedł do kasy ale co tam sprawdzę czy jest jeszcze na sokach stoi dwóch panów myślę nie ma go patrze w stronę kas tez go nie ma, z powrotem na tych facetów i mówię kurde to przecież mój mąż tak się śmiałam, on ostatnio schudl bardzo w pracy, bo dużo chodzi i jeszcze go tak w krótkich spodenkach i koszulce to nie widziałam z daleka normalnie męża nie poznalam haha
Aniek podczas budowy tez nie wymagalam zeby jeszcze cos robil,bo i po pracy a pozniej budowa to juz by dnia braklo.
Ale przed ciaza jak oboje po 8h pracowalismy to juz wspolnie wszystko.
Pumelova pare dni i beda tanie,ale ja narazie mam chec tylko na arbuza [emoji12] a zaraz tez beda truskawy z ogrodka [emoji39]
Ciezko mu z gotowaniem ale jak musi to cos zrobi [emoji6]
Ps. Kupilam sukienke [emoji3]
Ale przed ciaza jak oboje po 8h pracowalismy to juz wspolnie wszystko.
Pumelova pare dni i beda tanie,ale ja narazie mam chec tylko na arbuza [emoji12] a zaraz tez beda truskawy z ogrodka [emoji39]
Ciezko mu z gotowaniem ale jak musi to cos zrobi [emoji6]
Ps. Kupilam sukienke [emoji3]
reklama
Gratuluje udanych wizyt i dobrych wiesci :-)
Nie poznac meza bezcenne.
Co do mycia okin to ja mylam po remoncie, normalnie myje dwa razy w roku, to byk pierwszy :-)
Ja dzis szalony dzien mialam, pojechalam na nadania krwi rano i weszlam do galeri, kupilam w h&m sukienke, a pozniej szorty i bluzke, ale normalne tylko pod brzuchem ladnie lezy :-) pozniej pojechalam z malym na basen i mial wypadek- upadl i udezyl sie w brode, ma wielkiego siniaka. Mam nadzieje ze tylko na tym sie skonczy. A ja tego nie widzialam bo was czytalam, pozniej mnie zawolali.
Co do bolow to mnie ciagnie brzuch i lewa pachwina boli. Mam nadzieje ze od tego ze sie nalazilam dzis i jutro bedzie lepiej.
A ja kupilam truskawki za 9.5 ☺ kupilam tez morele, arbuza i czeresnie ☺
Nie poznac meza bezcenne.
Co do mycia okin to ja mylam po remoncie, normalnie myje dwa razy w roku, to byk pierwszy :-)
Ja dzis szalony dzien mialam, pojechalam na nadania krwi rano i weszlam do galeri, kupilam w h&m sukienke, a pozniej szorty i bluzke, ale normalne tylko pod brzuchem ladnie lezy :-) pozniej pojechalam z malym na basen i mial wypadek- upadl i udezyl sie w brode, ma wielkiego siniaka. Mam nadzieje ze tylko na tym sie skonczy. A ja tego nie widzialam bo was czytalam, pozniej mnie zawolali.
Co do bolow to mnie ciagnie brzuch i lewa pachwina boli. Mam nadzieje ze od tego ze sie nalazilam dzis i jutro bedzie lepiej.
A ja kupilam truskawki za 9.5 ☺ kupilam tez morele, arbuza i czeresnie ☺
Ostatnia edycja: