reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Kotek trzymamy kciuki:p

A swoja droga po tym Twoim wypachniona przypomnialo mi sie jak taka moja ciotka szla do ginekologa no i chciala ladnie pachniec i popsikac sie tam tak troche dezodorantem nivea tylko zamiast po dezodorant siegnela po lakier do wlosow z brokatem:D:D gin mial niezly ubaw.

010igov3fkey3mez.png

przypomnialo mi sie jak taka moja ciotka szla do ginekologa no i chciala ladnie pachniec i popsikac sie tam tak troche dezodorantem nivea tylko zamiast po dezodorant siegnela po lakier do wlosow z brokatem:D:D gin mial niezly ubaw.

010igov3fkey3mez.png

Gruuuubooooo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ojjj, coś czuje, ze nie raz sobie tą historie będę przypominać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też jedynaczka :) A przy braku tętna miałaś tylko intuicję czy po prostu brak objawów ciazowych i beta słabo przyrastala?

Najpierw było serduszko i miałam wszystkie objawy ciazy, pózniej sie nagle bardzo nasiliły i czułam sie ze 2 dni fatalnie i następnego dnia wszystko puściło i wtedy pewnie juz beta zaczęła spadać. Jak czytałam pózniej to takie są właśnie objawy zatrzymania rozwoju ciazy.

Ja juz czekam przed gabinetem ale to trochę potrwa.. przyszła jakaś kobieta która miała być 1.5h temu na wizycie.. coś się jej pomyliło ;/

-------------------
7t 2d [emoji173] wizyta 17.11

[emoji65]Franek 01.05.2015 [emoji173]

reklama
Ja juz czekam przed gabinetem ale to trochę potrwa.. przyszła jakaś kobieta która miała być 1.5h temu na wizycie.. coś się jej pomyliło ;/

-------------------
7t 2d [emoji173] wizyta 17.11

[emoji65]Franek 01.05.2015 [emoji173]
Świetnie.... ;/ czy tylko ja myślę że powinna wejsc jako ostatnia? ;/ przez nią wszystkie następne osoby będą miały opóźnienie

Do góry