reklama
Kotek trzymamy kciuki
A swoja droga po tym Twoim wypachniona przypomnialo mi sie jak taka moja ciotka szla do ginekologa no i chciala ladnie pachniec i popsikac sie tam tak troche dezodorantem nivea tylko zamiast po dezodorant siegnela po lakier do wlosow z brokatem gin mial niezly ubaw.
A swoja droga po tym Twoim wypachniona przypomnialo mi sie jak taka moja ciotka szla do ginekologa no i chciala ladnie pachniec i popsikac sie tam tak troche dezodorantem nivea tylko zamiast po dezodorant siegnela po lakier do wlosow z brokatem gin mial niezly ubaw.
DobraDziewczyna
Fanka BB :)
Będzie dobrze czekamy na infoJa tez zaraz wychodzę lekki stresik dopadł
-------------------
7t 2d [emoji173] wizyta 17.11
[emoji65]Franek 01.05.2015 [emoji173]
Yhh... Nie idzie Was nadrobić [emoji23][emoji23]
przypomnialo mi sie jak taka moja ciotka szla do ginekologa no i chciala ladnie pachniec i popsikac sie tam tak troche dezodorantem nivea tylko zamiast po dezodorant siegnela po lakier do wlosow z brokatem gin mial niezly ubaw.
Gruuuubooooo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ojjj, coś czuje, ze nie raz sobie tą historie będę przypominać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez sie stresuje...Ja tez zaraz wychodzę lekki stresik dopadł
-------------------
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorota, kotek - powodzenia [emoji2][emoji110][emoji110]
D
Deleted member 134305
Gość
Ja też jedynaczka A przy braku tętna miałaś tylko intuicję czy po prostu brak objawów ciazowych i beta słabo przyrastala?
Najpierw było serduszko i miałam wszystkie objawy ciazy, pózniej sie nagle bardzo nasiliły i czułam sie ze 2 dni fatalnie i następnego dnia wszystko puściło i wtedy pewnie juz beta zaczęła spadać. Jak czytałam pózniej to takie są właśnie objawy zatrzymania rozwoju ciazy.
reklama
DobraDziewczyna
Fanka BB :)
Świetnie.... ;/ czy tylko ja myślę że powinna wejsc jako ostatnia? ;/ przez nią wszystkie następne osoby będą miały opóźnienieJa juz czekam przed gabinetem ale to trochę potrwa.. przyszła jakaś kobieta która miała być 1.5h temu na wizycie.. coś się jej pomyliło ;/
-------------------