reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry:)
Co dzień to wcześniej wstaję,może zdrzemne się po południu ale teraz już nie dam rady dospac:)
Misia a czy tłuszczak to to samo co włókniak?Bo ja przez długi czas miałam takiego włókniaka w pachwinie i on zaczął się powiększać w ciąży i przeszkadzać jak chodziłam.I też znalazłam sposób, pisało że tutaj to albo usunięcie chirurgiczne albo....ocet jabłkowy:) kilka razy dziennie robiłam sobie taki oklad i po tygodniu wysechł i odpadł i nie ma śladu po nim.Także naturalne środki działają:)
Aniek mój R jest bardzo emocjonalny i bardzo okazuje mi uczucia, na początku to aż byłam przerażona bo nie wiedziałam jak taką maszynę się obsługuje hehe nigdy wcześniej nie spotkałam się z tym u faceta...i nawet mnie to wkurzało bo ja chciałam też MĘŻCZYZNĘ a nie babę:) ale poznając go głębiej stwierdzam, że jest MĘŻCZYZNĄ [emoji23]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

A propos okien, w pl lubiłam myć okna bo było widać że umyłam, a tutaj okna są tak stare że chocbym nie wiadomo jak się starała to dupa zbita...dwa razy próbowałam ale nie mam cierpliwości.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w sumie często w takim razie myję:-p No tylko w okresie jesienno- zimowym z raz czy dwa umyję, ale gdy nadchodzi wiosna to przynajmniej raz w mies lubię umyć, lubię patrzeć na moje ukochane leśne widoki za oknem więc czyste muszą być :blink: A no i są chyba za czyste, bo ptaki często w nie uderzają:-p Ale spokojnie, nie potrzebuję do tego drabiny i mam tylko 3 , wczoraj nawet myłam :-) :)

Po raz kolejny obudziłam się o 4 i 1,5 h leżałam, w poprzedniej ciąży też tak miałam.

Słonecznie więc pewnie z synem się przejdziemy i ok 13 zostawiam go u rodziców i jadę na małe zakupy do miasta i przy okazji męża zabiorę z roboty.

Miłego dnia :*

Pumelova tez zawsze tak na m ie ksiazki dzialaja,ale w nocy to by mnie moj wygonil jakbym swiecila [emoji23][emoji23]

Ja okna to roznie wypada z myciem. Teraz w ciazy moj T.myl.
Przed swietami tesciowa sie mnie pytala czy nie bede myla zapytalam czy bede miala gorsze swieta z brudnymi oknami to sie obrazila ze jestem niemila [emoji23][emoji23]

Aga k_m dzieki za rade,wyprobuje w takim razie moze zadziala [emoji4]

Hejka,

ale się wkurzyłam tym niespaniem :( miałam dziś isć na ostatnie badania pod szpital, morfo, mocz a tu dup..... Skoro niespałam od 3 to kilka razy sisiu było plus z rozpędu wzięłam euthyrox ahhh jutro muszę isć.

Alex_87 trzymam kciuki za ten Wasz remont i gratuluję udanej wizyty

pumelova mega stres mam, dla Mikiego wszystko mam , więc to mam z głowy, ale po pierwsze stresuje się starszakiem,, koniec roku , jedzie na pierwsze w życiu kolonie 25 czerwca ,a mnie nie będzie :( nawet nie moge o tym myśleć , łzy od razu w oczach mam :( a po drugie boję się porodu ..... boję się , czy Miki będzie zdrowy, wkręcam sobie , że mi się może coś stać ... ot nie mam co robić :(

Aim ja mam okna tylko balkonowe , tzn. z każdego pokoju wyjście na balkon, więc od środka to często , ale to tak na szybko, szczególnie po "małych gościach" muszę powycierać odciski po łapkach , ale ogólnie to jakoś w okna nigdy nie wnikałam :)

Na mnie niestety książki w nocy nie działają, ani seriale nic , jak już nie śpię to nic mnie nie uśpi , KOSZMAR ... nawet wczoraj na taśmowej wizycie w Medicover poprosiłam o tabletki na sen i coś tam mi dała , ale muszę o tym poczytać i ewentualnie wtedy wykupię ... bo chodzę jak zOMBIE , od tygodnia strasznie źle śpię , do tego mam straszne bóle stawów .... spadek formy jak nic , no ale zostało mi równo 3 tygodnie do porodu , więc co się dziwić

Aim ale wiele dziewczyn tutaj myje z powodu remontów i przeprowadzek, więc myślę że to jest powód:)

Aga km rozumiem :-) mój mąż też sam robił ten nasz mini remont, w sumie 6 dni pracy a potem 2 dni sprzątania ale on nie byłby sobą gdyby ich nie umyl;) takie typ, dla przyjemności odkurza a dla mnie to zło konieczne [emoji14]
Płytek jednakże nie kładł:D ale zrobił boazerie angielska na przedpokoju:D
Ciekawe czy wytrzymasz 3 tyg:D ciekawe po ilu ja będę miała wizytę:D

Chybra haha u mnie też ptaki uderzają w supialniane okno ale na pewno nie jest zbyt czyste :D

Liluli jajka nie smakują tak samo z brudnym oknem!:D

Aha83 oj:( no tak Ty już masz dzieciaczka to masz o czym myslec. Zobaczysz że sobie poradzi :)) trzeba myśleć pozytywnie! Tylko pozytywnie:) wierzę w potęgę podświadomości:p
Współczuję tej bezsennosci.

A u mnie poranek w rytmach pogrzebowych :-) mieszkam ulice od cmentarza (nie bezpośrednio przy tylko jedna dalej) ale jak jest pogrzeb to słyszę trąbke... więc mam akompaniament przy sniadaniu.

Miłego!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aha, jej, biedna jesteś z tym niespaniem... to najgorsze chyba co może być, bo potem człowiek jak zombie przez cały dzień. Nie denerwuj się porodem, będzie dobrze! Myśl pozytywnie! A starszak na pewno da sobie radę. Trzymaj się :)

Chybra, jakbym miała ładne widoki z okna, to też bym częściej myła. :D Ale jako, że mieszkam prawie że w centrum Warszawy, z oknem dość spore skrzyżowanie, tramwaje, itp. to mi się nie chce. Bo i tak jak umyję, to za parę dni już jest syf..

A ja od jakiegoś czasu mam straszne mdłości z rana. Myślałam na początku że to z głodu, ale nie. Nie ważne czy zjem czy nie i tak mi okropnie niedobrze.. odpuściłam sobie przez to pracę, bo boję się że zwymiotuję gdzieś po drodze czy coś.. okropność. Miała tak któraś z was? Zaczęło mi się to nie wiem, może z 2-3 tygodnie temu.. Dziwne to

Hejka dzie odpoczywam zrobie tylko krupnik i reszte mam w dupie:p
Bylam juz oczywiscie na zakupach zrobilam takie big wiec do wtorku z zakupami mam spokoj.

Pumelova lubie te pogrzebowe trabki moze dziwna jestem:D

Aha kurcze no faktycznie 12 to juz zaraz ...ja do 22 nie wiem czy sie wyrobie a Ty to juz w ogole.Ile u Was po cc trzymaja?
Ja licze ze w sb wyjde.Oczywiscie jesli mloda nie bedzie miec zoltaczki.

Co do okien tez lubie miec czyste zreszta mam 3 okna wiec co to za problem? 1 dziennie umyje i gotowe;p

A mam strasznie zielone bo w okol mam mnostwo swierkow i one pylily ostatnio a te pylki w polaczeniu z deszczem zrobily mi maskre na oknach i parapetach.Wole to teraz zrobic niz po porodzie;p

reklama
Pumelova wizytę mam we wtorek, dzisiaj robiłam morfologie,mocz i HIV bo jeszcze nie miałam robionego. No do prasowania to wezmę się jutro, albo najlepiej jakby już samo się wyprasowalo bo nie lubię prasować :p

Aim ja myje tak 2-3 razy w roku, nie widzę potrzeby mycia częściej ;)

Ja juz po badaniach, zajrzałam jeszcze do lumpka, kupiłam małej sukienkę :D sobie koszulkę na ramiączkach nową za 5zl :D truskawki na śniadanie zjadłam a teraz będę czytać albo zdrzemne się :D popołudniu do chrzesnicy męża pojedziemy i co trzeba korzystać z pogody :)

Milego dnia :)

Do góry