reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam się slonecznie,właśnie miałam pisać czy aktywność dziecko ka w brzuchu w tym okresie to normalna rzecz,bo moja mała chyba w ogóle nie śpi!rozpycha się cały czas,ale to tak że nawet zgiac się nie mogę,a jak da kolanem albo stopka w bok to boli!to 3 ciąża tak zaawansowana i powiem szczerze że pierwszy raz mam aż takiego rojbra w brzuchu.boję się o moje narządy :-),a tak poważnie to troszkę się boję czy przez to latanie nie oplacze się niebezpiecznie pepowina ,no i czkawka 50 razy na dzień
Chybra ja właśnie też chce zacząć w tym tygodniu przygodę z nocnikiem,majty już zakupiłam i zobaczymy,mały za miesiąc będzie miał 2 latka.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bab nie mam co nadrabiać bo nie oglądam seriali :) także tego który napisałaś że na pewno widziałam to też nie :p nie jestem fanką spędzania czasu w ten sposób, wolę literki ogólnie :)

Ola W nie podejrzewałam ale też za długo nie myślałam co to może być ani nie szukałam. USG to patrzą.

Wody płodowe mogą mieć różny kolor także myślę że te wkładki czy papierki to nie głupi pomysł. Jednym pójdą całe na raz, innym będą się sączyć, a jeszcze innym nic nie pójdzie tylko będzie trzeba przebijać.

Madziazt super, że już tylko 10 dni pracy masz :)

Aim no to jak trzeba to trzeba odpoczywaj i fajne książki czytaj póki masz czas ;)

Tymuniek fajnie, że wychodzisz, uważaj na siebie w domu nie przemeczaj się :)

Pumelova może sprawdź na IP, zawsze będziesz spokojniejsza :)
Aaa i jaka dieta dzisiaj :p jedz, jedz bo Agatka będzie głodna ;)

O tych wkładkach słyszałam kiedyś ale podobno drogie są, nie wiem nie sprawdzałam sama ile.

Maziajka super waga, fajnie ze juz wiesz kiedy cc :)

Ja po wizycie u endokrynologa zwiększyła mi dawkę euthyroxu do 100, bo miałam tsh na granicy.
Sprzątalam od rana, mąż się dołączył i juz jest dobrze ;) pod koniec tygodnia zacznę pranie :)
A moja dzisiaj coś spokojna jest liczę ruchy ale słabo jej to idzie dzisiaj nie wiem co jest..

Tea moja od kilku tyg ma okres szaleństw w brzuchu, aczkolwiek od wczoraj dała sobie trochę na wstrzymanie.Ale generalnie jest mega silna, rozpycha się po całym brzuchu także chyba to normalne...tylko ja nie odczuwam bólu w związku z tym tylko czasem lekki dyskomfort jak się tak znienacka wypnie.
Dostałam dziś od mojego piękny album dziecka:) Trzeba będzie tylko pamiętać o wpisywaniu tych wszystkich informacji:) Jak byłam mała to też taki album miałam i mama w nim odrysowywała mi stópki, rączki itd itp

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziękuję dziewczyny za tak szybki odzew! to że to nie był skurcz to jestem pewna bo już chyba miewam takie przepowiadające - obudziły mnie już parę razy. to co mi się dziś przytrafiło bardziej przypominało takie kłucie krótkie jak się ma biegunkę - silne, na dole brzucha. w każdym razie nie powtórzyło się - jakby się powtórzyło to bym pojechała na IP, pisałam do Was bo akurat byłam w innym mieście, z mężem i psem mieliśmy pochodzić po parku bo ma wolne ale spękałam i wróciliśmy do domu :/ eh.
będę wiedziała że może mnie tak zaboleć. normalnie jeszcze mnie tak nie kłuło. za tydzień wizyta to powiem ginowi.
jest to jednakże motywacja - jutro spakuję torbę :D:D!

aim - jak mi się będzie powtarzać to się skontroluję :) cieszę się że waga lepsza, chociaż ten brzuszek wciąż mały. ale nie u Ciebie jednej tutaj taka sytuacja więc to chyba nie wyjątek. miłego leżenia ;)

Warszawo - udanego spotkania! [o ile dobrze zrozumialam Emol ze sie widzicie:D]

Ola W ile kosztują paciorkowce? też będę robić a jestem ciekawa bo w moim lab nie robią więc muszę spytać lekarza gdzie mam iść

bab ciekawa sprawa, takie wkładki by mi się przydały :p

mumusia super plan! :)

Maziajka super że masz już datę! piękna waga :) u mnie już w porządku :p

ewella już mi chyba zeszła woda bo już ważę mniej niż rano (po obiedzie!) więc luz :D po diecie :D jeszcze trochę i tarczyca wróci do normy! :) moja tak raz na tydzień też ma spokojnieszy dzień, a przynajmniej na tyle spokojny że nie mogę się naliczyć ruchów - gadałyśmy o tym nawet bo tak miałam jak się spotkałyśmy. musisz iść na lody :p

Do góry