reklama
Chybra
Fanka BB :)
Pumelova, myślę, że to nic takiego Mnie często na końcówce pierwszej ciąży coś kuło na dole.
Uff wczoraj gorąco, dziś też, czad Tak się wczoraj nałaziliśmy, że ledwo do domu się doczłapałam, dlatego dziś odpuściłam spacer z synem. Może wieczorem z mężem skoczymy.
Pisałam o nocnikowaniu i syn walnął qpkę jako pierwszą hehe hurrrrra!
Zaraz się zbieramy. Syn zostaje z dziadkiem, a ja do ginki, ciekawe gdzie zaparkuję, tam zawsze jest zapchane i kręcę się jak głupia.
Do później!
Uff wczoraj gorąco, dziś też, czad Tak się wczoraj nałaziliśmy, że ledwo do domu się doczłapałam, dlatego dziś odpuściłam spacer z synem. Może wieczorem z mężem skoczymy.
Pisałam o nocnikowaniu i syn walnął qpkę jako pierwszą hehe hurrrrra!
Zaraz się zbieramy. Syn zostaje z dziadkiem, a ja do ginki, ciekawe gdzie zaparkuję, tam zawsze jest zapchane i kręcę się jak głupia.
Do później!
Hej Dziewczyny, czytam wszystko co piszecie, coś natomiast z pisaniem u mnie gorzej, piore natomiast ostro i prasuje wszystkie mini ciuszki, kocyki itp przywieźliśmy w weekend już do domu wszystkie zachomikowane foteliki, karuzeli, lakatatory i takie tam, więc jestem szczęśliwa
Aim kurcze, co się stało że musisz leżakować? Ale chociaż w domu, tak?
Tymuniek trzymam kciuki żeby mała się grzecznie przekręciła jak należy super że wychodzisz to nie szalej tam w domu tylko na spokojnie
Pumelova ja z takimi kluciami mocnymi i regularnymi byłam 2 razy na IP. U mnie wtedy wszystko ok, lekarka powiedziała, że to może być rozciąganie blizny po CC,ale ty nie miałaś CC. Ja bym pojechała na IP, lepiej nie lekceważyć, bo jakby faktycznie wody zaczely się saczyc czy gdyby to były skurcze, to potrafią s szpitalu zatrzymać do pewnego momentu. Ktg też zrobią pewnie i będziesz spokojna.
Dziewczyny udanych wizyt! po dawajcie znać jakie dzieciaczki już duże!
Ps super z tym dzidzio-watkiem zamkniętym!
Aim kurcze, co się stało że musisz leżakować? Ale chociaż w domu, tak?
Tymuniek trzymam kciuki żeby mała się grzecznie przekręciła jak należy super że wychodzisz to nie szalej tam w domu tylko na spokojnie
Pumelova ja z takimi kluciami mocnymi i regularnymi byłam 2 razy na IP. U mnie wtedy wszystko ok, lekarka powiedziała, że to może być rozciąganie blizny po CC,ale ty nie miałaś CC. Ja bym pojechała na IP, lepiej nie lekceważyć, bo jakby faktycznie wody zaczely się saczyc czy gdyby to były skurcze, to potrafią s szpitalu zatrzymać do pewnego momentu. Ktg też zrobią pewnie i będziesz spokojna.
Dziewczyny udanych wizyt! po dawajcie znać jakie dzieciaczki już duże!
Ps super z tym dzidzio-watkiem zamkniętym!
Madziazt
Aim coś się dzieje?:*
Dziewczyny poczułam dziś taki nagły silny ból w dole macicy, powiedzcie że nie zacznę rodzić bo tak mówią Google haha. Taki krótki klujacy, nie skurcz bo trwało to chwilke. Może mała mnie gdzieś uderzyla. Ale Jak przeczytałam to aż mi się ręce spocily bo oczywiście mam wrażenie że mi się brzuch obniżył i że wysikalam wody plodowe ale to już moja wyobraźnia kluje Was tak czasem macica na dole?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova może szyjka zaczyna Ci sie pomału skracać. Cos czytałam ze jak kłuje, tzn ze sie skraca. Ale ja bym sie nie martwiła.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ja właśnie z tym co opisałaś trafiłam dziś do lekarza xD miałam takie bóle już od kilku dni a że nie lubię diagnoz przez internet no to pojechałam na kontrolę. Wyszło, że główkę młodego mam bardzo nisko i ona mi uderza po szyjce i że jeśli nie zakończę spacerów to mogę niepotrzebnie sprowokować szyjkę do rozwierania a to nie jest w tym momencie najlepsza rzecz także tak, w domu, ale głównie leżenie. Poza tym wyszło że rozchodzi mi się spojenie łonowe i muszę kontrolować to bo jest takie o, na granicy. No i młody mimo lepszej wagi (blisko 1900g) ma brzuszek o 3 tygodnie za chudy co jest pogłębieniem wcześniejszego odchylenia że był w tył o tydzień więc też do kontrolowania. Ale ogólnie jest okAim coś się dzieje?:*
Dziewczyny poczułam dziś taki nagły silny ból w dole macicy, powiedzcie że nie zacznę rodzić bo tak mówią Google haha. Taki krótki klujacy, nie skurcz bo trwało to chwilke. Może mała mnie gdzieś uderzyla. Ale Jak przeczytałam to aż mi się ręce spocily bo oczywiście mam wrażenie że mi się brzuch obniżył i że wysikalam wody plodowe ale to już moja wyobraźnia kluje Was tak czasem macica na dole?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Emol
Katja mi to ciągle się pić chcę. Po prostu Sahara w buzi i nie ma przebacz abym czegoś się nie napila
Aga km dostałam i nawet widzę. Dzisiaj dziewczyny się spotykamy. Więc tak się cieszę ze będę bo inaczej bym została zmuszona zostać w domu ale troche popaduje deszcz. Mam nadzieję że do 18 przejdzie
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Aga km dostałam i nawet widzę. Dzisiaj dziewczyny się spotykamy. Więc tak się cieszę ze będę bo inaczej bym została zmuszona zostać w domu ale troche popaduje deszcz. Mam nadzieję że do 18 przejdzie
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Anita super że córka zadowolona i wszystko udało się jak trzeba.
Aim i jak ty wytrzymasz [emoji14]
Tymuniek tylko odpoczywaj w domu a nie na wariata bo wyszłaś.
Pola czyli już jesteś gotowa
Pumelova mi też się wydaje że już nas może coś tam boleć, ale jak mówi moja ginekolog lepiej przyjechać dwa razy za dużo na IP niż raz za mało. Jeśli się niepokoisz lub się będzie powtarzać to zrób sobie wycieczkę na IP np w połączeniu z wizyta w lodziarni
U mnie właśnie padało. Może że 3 minuty i już wiem co mi tak duszno cały dzień. Do tego nadal mnie muli.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Aim i jak ty wytrzymasz [emoji14]
Tymuniek tylko odpoczywaj w domu a nie na wariata bo wyszłaś.
Pola czyli już jesteś gotowa
Pumelova mi też się wydaje że już nas może coś tam boleć, ale jak mówi moja ginekolog lepiej przyjechać dwa razy za dużo na IP niż raz za mało. Jeśli się niepokoisz lub się będzie powtarzać to zrób sobie wycieczkę na IP np w połączeniu z wizyta w lodziarni
U mnie właśnie padało. Może że 3 minuty i już wiem co mi tak duszno cały dzień. Do tego nadal mnie muli.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama