reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hejka:)

Aniek42 lumpeks to zawsze dobre wyjscie:)

Chybra, Ewella powodzenia na wizycie;)

Linone o jeju tak dlugo bez meza nie nudzi Ci sie?:Dczesto tak wyjezdza?

OGLOSZENIE PARAFIALNE:
ZOSTANIE ZALOZONY ZAMKNIETY WATEK GDZIE BEDZIE LISTA ROZPAKOWANYCH DZIECIAKOW , ZDJECIA I OPISY PORODOW.NA DNIACH DOSTANIECIE LINK W PRYWATNEJ WIADOMOSCI DO TEGO WATKU.AAA I PROSZE O SZCZEROSC JESLI KTOS WIE ,ZE NIE BEDZIE SIE UDZIELAL CZY TEZ NIE WKLEI ZDJECIA ITP... TO PROSZE NIE PRZYJMOWAC ZAPROSZENIA.BO POWINNO ISC TO W 2 STRONY MUSIMY MIEC DO SIEBIE ZAUFANIE...LISTA OSOB Z DOSTEPEM ZOSTANIE UTWORZONA NA PODSTAWIE NASZEJ LISTY LIPCOWEK.

reklama
Alex, powodzenia na egzaminach! Mnie upały też strasznie męczą, wychodzę z domu dopiero wieczorem. Przed ciążą uwielbiałam wylegiwanie się na słońcu, ale teraz wyraźnie mi nie służą.

Katja, ja też z tych mało pijących. Przed ciążą miałam bardzo często przez to zapalenie pęcherza i to mnie motywuje, żeby teraz dużo pić (tfu, tfu na razie jeszcze nie miałam :)). No i nie chcę, żeby mi się woda gromadziła.

Aniek, mój też dziś wyjechał na parę dni do Niemiec. Smutno mi wczoraj było, nie lubię jak wyjeżdża. Ale zaplanowałam sobie tak czas, żebym nie miała czasu tęsknić. Dziś odwiedziny u rodziców, później spotkanie z Lipcóweczkami :), jutro wizyta u gin, odwiedziny u szwagierki i paznokcie, w środę ktg + zakupy, czwartek Dzień Dziecka to spędzę go z chrześniakami :D Jakoś to zleci :wink:

Patuszka, mnie nieraz też boli nad prawym półdupkiem. Rozrabiają dziewczyny :)

Katja dziś pije jak wielbłąd w oazie, bo jelitowke chyba złapałam od chrześnicy.
Alex powodzenia na egzaminach, super że masz chęci kształcić się dalej. Ja zrobiłam sobie przerwę. Praca naukowa mnie już dobijają i stwierdziłam że muszę się odmóżdżyc.
Aniek no jest różnica w jeździe, przesiadlam się z polo 1.2 na sportage 2.0. Wysoko się siedzi ale muszę szukać większego miejsca parkingowego. :) no i jeszcze z manuala na automat. To najgorsze. Myślę że nie zaszkodzi mycie okien ale na spokojnie i z rozwaga.
Ewella zdążysz :)
Linoone jejku jak ja nie chce żeby mój jechał na dłużej. Podziwiam Cię jak dajesz radę. Jestem samotnikiem i lubię być sama ale jednak z tym moim mężem bardziej. Jakoś tak bezpieczniej się czuję.
Patuszka powodzenia w remoncie. Lumpka zazdroszczę ja już chyba nie pojadę przed rozwiązaniem.
Ika u mnie wszyscy wokół pięknie opaleni, a ja jak ta córka młynarza i nie wychodzę bo za gorąco.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry:)
Katja ja przed ciążą bardzo mało piłam,kurcze może z 1l by wyszło...za to w ciąży nawet dużo jak na mnie ok 2l albo więcej ale to było tak że zmuszałam się-ale po pewnym czasie tak się przyzwyczaiłam,że już nie mam z tym problemu.Z rana haustem wypije 0,5l wody z cytryną-bardzo lubię z cytryną.

Aniek jak na spokojnie posprzątasz bez żadnych nagłych zrywów to się nic nie stanie, ale odpoczywaj sobie co jakiś czas:) My wczoraj porządki robiliśmy, tzn raczej mój R robił hehe bo było sporo do dzwigania to w tej kwestii nie mogę mu pomóc.Ale łóżeczko przystawka już stoi koło łóżka:)
Misia ja też samotniczka:) Lubię swoje towarzystwo i nie przeszkadza mi bycie samej. Mój R bardzo się o to martwił, że jak będzie cały dzień pracował a ja w domu siedziała to zeświruje ale to nie ma miejsca.Jego niepokój wynikał z tego, że jego była partnerka borykała się przez wiele lat z depresją...

Wczoraj grilek był ze znajomymi, lody czekoladowo pomarańczowe pyyycha i koleżanka jak zwykle ciasto przywiozła:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczynki! Witam sie z pracy- ufff jeszcze 10 dni roboczych i koniec!!! Codziennie odliczam[emoji6] u nas dziś w koncu chłodniej, cos ponad 20 stopni. Przez ostatnie kilka dni było ok. +35! Zawsze uwielbiałam upały, niestety teraz mnie wykańczają. Znowu ciśnienie mi skacze, wszystko mi puchnie. Już coraz ciężej sie robi.
Życzę udanych wizyt Kochane! Mam nadzieje ze wszystko dobrze u każdej z Was, choć wiadomo ze na tym etapie już pewnie wszystkie mamy jakieś drobne dolegliwości. Ja już nie mogę doczekać sie porodu i spotkania z córeczka, choć trochę sie boje jak to będzie.
Pozdrawiam serdecznie! Miłego dnia!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam was słonecznie!
U mnie bardzo ciepło i wczoraj też tak bylo (wręcz upalnie).
Aha przepiękna laurka-cudny prezent od serca!

Szybko napisze a wieczorem spróbuję nadrobić(10 stron) nie miałam czasu żeby czytać-sobota od rana latanie po zakupach a potem ciasta,kościół, przygotowywanie wszystkiego i tak do wieczora.
Niedziela też od 7 na nogach i najlepsze jest to że nie mogłam zasnąć po 23.00 a byłam zmęczona i ledwo się ruszałam.
Przed kościołem się ustaliliśmy i córka do mnie ze rękawiczek nie ma (a mieliśmy fajne miejsca parkingowe koło kosciola) ale daliśmy radę obrócilam w 5 min a mój pilnował żeby nikt nie stanął. Ławki były zarezerwowane dla rodziców a jakieś stare mochery(inaczej nie powiem bo kartki były drukowanymi literami napisane i przyczepione z dwóch stron) posiadały w ławkach i dla sporej ilości rodziców miejsca braklo(mój prawie na samym końcu kazał się wciskac więc praktycznie niewiele widziałam ale za to siedziałam.
Po kościele troszkę zdjęć i na obiad na miejscu okazało się że na naszej sali klima nie działa i było ciężko ale daliśmy radę. Goście wszyscy przyjechali- Wiki bardzo się cieszyla(nie ukrywam że ja tez bo było spokojnie bez krzyków awantur itp). Po sesji z babciami powiedzialam corce ze bedzie parka-tak jak marzyla i ta wiadomosc oglosila gosciom z mega rasoscia.
Rozchodzili się po 3.5 godz my po 4 wyjechaliśmy-każdy dostał talerz z ciastem bo tyle go było a oni najedzeni po obiedzie i torcie ( ktory później okazał sie byc prezentem od znajomego piekarza) niebardzo chcieli juz je jeść.
Jeszcze wieczorem z córką na lody wyskoczylismy i to było podsumowanie jej szczęścia;):)
Lecę pranie robić.
Miłego słonecznego dnia wszystkim życzę i jeśli wizytujecie lub robicie badania to powodzenia- będę trzymała kciuki za Was!

Helo babeczki ja dziś wychodzę na własne żądanie mała waży 2800 obecnie jestem w 35tygodniu i 2 dni nogi jej piszą się na 37 TYDZIEŃ czekam na wypis od rana za tydzień kontrola mala ułożona miednicowo pośladkowe hmmm dwa tygodnie temu była ułożona główką w dół....

reklama
Aim coś się dzieje?:*

Dziewczyny poczułam dziś taki nagły silny ból w dole macicy, powiedzcie że nie zacznę rodzić bo tak mówią Google haha. Taki krótki klujacy, nie skurcz bo trwało to chwilke. Może mała mnie gdzieś uderzyla. Ale Jak przeczytałam to aż mi się ręce spocily bo oczywiście mam wrażenie że mi się brzuch obniżył i że wysikalam wody plodowe ale to już moja wyobraźnia:D kluje Was tak czasem macica na dole?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry