reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Biedna :( ciekawe co sie stało - ja nie wiem co u niej było nie tak z ciaza. Ale jeszcze niedawno wyszła zadowolona po wizycie, ze wszystko ok... masakra :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
O rany :/ smutna historia zwłaszcza, ze juz było dobrze i w sumie po tym 20tc chyba wszyscy uważali, ze juz bedzie ok

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny mam jedno pytanie. Duzo pijecie ??? Wody :)
Ja ogolnie jestem z mało pitnych i teraz wszyscy mnie wyzywaja ze pije za malo. .

Witajcie brzuszki :)

Padam..U nas dzis bylo 33stopnie doslownie zero wintru i taka duchota ze myslalam ze oszaleje..
Bylo zimno czlowiek chcial ciepla..a teraz za gorąco..A jutro Chyba powtorka z rozrywki..
Niestety od tego ciepla spuchly mi palce u rąk i nóg..az odczowam jakby mrowienie.. lydki tez jakies galaretowate..

Co do pozytywow to remont sypialni powoli dobiega konca..choc teraz jeszcze porzadki a to tez trochę zajmie.. ale powiedzmy ze juz blizej jak dalej ;)

Przykra sprawa z tą mamąginekolog.. niestety niezbadane są wyroki boskie..Niewyobrazam nawet sobie co przezywa..

Chybra moj syn zalapal temat sikania, letnią porą na dworze..spodobalo mu się "gaszenie pozaru" Staralam sie go czesto sadzac na wc.. Z "siku"poszlo gladko ale z "kupką" juz duzo gorzej..Tak na prawdę nic na siłę by dziecka bardziej nie zniechecic.. Lato to najlepsza pora na tego typu nauke by dziecka np nieprzeziebic.. 3mam za was kciuki :)

Aga wypoczywaj..czasem kazdej z nas sie nalezy :)

A ja jutro I we wtorek egzaminy..caly dzien poza domem.. 3majcie za mnie kciuki..Wyniki dopiero za 5 tyg..no ale oby sie udalo i nietrzebabylo powtarzac..

Dobrej nocy :*

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex co to za egzaminy? Trzymam kciuki!

Katja ja dzis wypilam z 4l na pewno.

A ja jutro wizyta:-)
Egzaminy z jezyka Holenderskiego.. Ale to juz takie powazniejsze..po ktorych moge zrobic sobie jakies studium czy szkole z zawodem I pozniej staz..lub pojsc na kolejny etap nastepnie znow egzaminy i wtedy moge juz nawet studiowac..Mam jakies tam swoje male plany..nawet jesli niespelnie ich to warto uczyc sie jezykow a zwlaszcza danego kraju w ktorym zyjemy..Nie zawsze to takie proste ale warto probowac.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Alex dokładnie, zimno to źle ale jak za gorąco to tez niedobrze.
Powodzenia na egzaminach i gratki ukonczonego remontu :)

Jestem z tych co mało piją ale teraz ciągle mi się chce.. Nie pije wiele ale zdecydowanie więcej niż wcześniej.

Maziajka my razem, powodzenia :)

Do góry