reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witajcie .
U nas dziś piękna pogoda!
Wieczorem idziemy na grila do rodziny(dla odmiany my idziemy)
Smutno mi mój syn dziś wylatuje:hmm:
A akurat te podejrzane paczki znaleźli ,tam gdzie on mieszka w Wigan. Boję się.
Och..matka to całe życie się o dziecko martwi:no2:

Emol daj znać co z okiem. Myślę że jak uczulenie by było, to nie tylko jedno oko by cierpiało.

Dobra, zmykamy na lotnisko.
Miłego dnia babeczki.

reklama
Witajcie :)
U nas dziś piękny dzień.. 30 stopni.. :)
Ale my niestety remontu ciąg dalszy.. Może wydam się wam dziwna ale mimo że cieszę się że sypialnia będzie odswiezona to i tak najbardziej irytuje mnie ten syf który się tworzy wokół..wiem że niema na to wpływu a po wszystkim ogarniemy i będzie ok ;) mimo to drażni mnie to i niemogla bym tak żyć hehe..

Aha super laurka..takie rzeczy przygotowane własnoręcznie przez pociechy najbardziej cieszą.. :)

Tutaj dzień mamy obchodzony był już jakiś czas temu..Dostałam od synka fartuszek który przygotowywał w szkole.. :)

1495866335-aaaaaa.jpeg

Emol faktycznie z tą woda niezbyt ciekawie..też bym sprawdziła te wodę w sanepidzie..i chyba wolałabym na szybko czegoś innego poszukać niżeli temu koledze płacić i słuchać jego głupich wymowek..

Wszystkim życzę miłego dnia :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol daj znać co z okiem

Aniek42 to miło , że to wy będziecie się dziś gościć [emoji6] no a z tymi rozstaniami i zamartwieniem się to współczuję nam matkom, bo tak jak piszesz nie da się tego wyzbyć i będzie do końca życia
...a zakupy pierwsza klasa [emoji4]

Linoone właśnie ja po nocy puchne, a myślałam, że powinno być odwrotnie. Wieczorem obrączka ok, a dziś rano ledwo zdjelam i juz chyba nie nałoże [emoji29]

Maziajka 5 razy .... kurcze ja mimo picia 3 litrów wody przez całą ciążę może było kilka nocy , że wstałam i to tylko raz na siku hmmm

Alex a mierzylas fartuszek, jak prezentuje się na brzuszku [emoji4] mi by się przydał, bo non stop brudze się i nie wspomnę o tym ze wczoraj zbilam mój ulubiony dzbanek na wodę a dziś rano talerz [emoji21]
Remont mnie tez wkurzal ,ale najważniejsze że idzie do przodu i koniec kiedyś nastąpi [emoji6]

Aha to przez opuchniete rece tak wszystko z rak Ci leci. Laurka piekna

Emol biedna z tym okiem :), ale moze to i wina tej wody wstretnej :(

Alex slodziasty fartuszek

Linoone ale juz bliziutko porodu

Bulkaasia pisz nam i zdawaj relacje jak Twoje samopoczucie i dziewczyn

Monti musiałabym mieć spray na wysięgniku bo tak blisko nie podejdę :D ale dobrze wiedzieć że działa

Ika u mnie dopiero na jesień jest problem bo przychodzą do domu ale takie wypasione, tych nie zabije ale ja biegam po sasiadow. Z dworu - z choinek. Kiedyś wycinalismy takie krzaczory z ogródka dość spore i w jedno lato było w łazience 8 takich pająkow, prawie się wyprowadzilam:D

Aha83 piękna !!!

Liluli rozumiem problem z prezentem:D

Bulkaasia gratulacje!!!!!!!!!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Aniek super:) gadalysmy bez przerwy, gdyby nie mój mąż i brak obiadu to byśmy do teraz gadaly:D
Haha zakupy życia 3 rozance - szacun:D

Linoone gratuluje 35:D

Emol daj znać co z tym okiem jak się skonsultujesz z kimś

Alex współczuję że jeszcze trwa remont. My wczoraj skończyliśmy sprzatac, od 6 rano do 23 sprzatalam z przerwami - tak to się jeszcze w tej ciąży nie umeczylam. Rano obudziłam się jak jeden wielki bolacy bol:D ale w końcu jest czysto!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aha no ja sie budze bo np moja mala mnie kopie albo czkawke ma.Albo mnie biodro boli a jak juz sie obudze to musze siku i pic.A pije mega duzo bo jakies 4-5l dzoennie.

Alex wspolczuje remontu jeszcze w tak poznej ciazy my remontowalismy na poczatku dzieki Bogu.

Aniek wspolczuje rozstan:-(

Maziajka, jak to się mówi "Wyśpij sie na zapas, bo później nie pośpisz" :p żeby jeszcze się tak dało... Ja dziś też wcześnie wstałam, bo mąż strasznie głośno szykował się do pracy, a jak już pojechał, to Maja zaczęła dawać czadu. No i zrobiłam się tak głodna, że o spaniu nie było mowy.

Aha, ja też dziś rano musiałam ściągnąć obrączkę i zaręczynowy. Wieczorem nie dałam rady :/ Niby nie czuję się opuchnięta, ale bardzo ciasno było.

Emol, mam nadziję, że pomogą coś z tym okiem, bo brzmi to nieciekawie

Alex, śliczny fartuszek :)

Pumelova, podziwiam, że dałaś radę tyle sprzątać. Ja co chwila, muszę robić przerwy bo bym się zasapała :) Pomijam już fakt, że na pewno tak rano bym nie zaczęła. Przed 9 do niczego się nie nadaję :p

A mnie taka pogoda wcale nie cieszy :no2: zawsze lubiłam upały, ale teraz strasznie mnie męczą. Noga boli jak nie nosze rajstop, a w taką pogodę to udręka, ciężko mi się oddycha i ogólnie mi źle. Jak było 20 st to było idealnie :)

Dziewczyny woda była sprawdzona. 36 razy norma przekroczona ilości żelaza. Tak jak kiedyś pisałam. Ale ja już nie mam siły. Na oko dostałam antybiotyk i krople. Antybiotyk 27 zł a krople które muszą być bez swietlika 38... masakra te ceny.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Ika ja daaawno pościagalam obraczke pierscionki bo balam sie co bedzie i chyba teraz juz by nie zeszly, jakos jednak tez sie zrobilo cieplo to te lapki tez sa przypuchniete.
Wrocilismy z Kolobrzegu. Bylo cudooooownie( no poza tym upadkiem)
Teraz czeka mnie rozpakowanie torby do porodu ktora wzielam awaryjnie w wersji minimalnej i przepakowanie sie na normalne dwie torby/ jedna dla mnie / druga dla Liwci. Dzis idziemy na komunie uff a tu tak cieplo...

Do góry