reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witajcie .
U nas dziś piękna pogoda!
Wieczorem idziemy na grila do rodziny(dla odmiany my idziemy)
Smutno mi mój syn dziś wylatuje:hmm:
A akurat te podejrzane paczki znaleźli ,tam gdzie on mieszka w Wigan. Boję się.
Och..matka to całe życie się o dziecko martwi:no2:

Emol daj znać co z okiem. Myślę że jak uczulenie by było, to nie tylko jedno oko by cierpiało.

Dobra, zmykamy na lotnisko.
Miłego dnia babeczki.

reklama
Witajcie :)
U nas dziś piękny dzień.. 30 stopni.. :)
Ale my niestety remontu ciąg dalszy.. Może wydam się wam dziwna ale mimo że cieszę się że sypialnia będzie odswiezona to i tak najbardziej irytuje mnie ten syf który się tworzy wokół..wiem że niema na to wpływu a po wszystkim ogarniemy i będzie ok ;) mimo to drażni mnie to i niemogla bym tak żyć hehe..

Aha super laurka..takie rzeczy przygotowane własnoręcznie przez pociechy najbardziej cieszą.. :)

Tutaj dzień mamy obchodzony był już jakiś czas temu..Dostałam od synka fartuszek który przygotowywał w szkole.. :)

1495866335-aaaaaa.jpeg

Emol faktycznie z tą woda niezbyt ciekawie..też bym sprawdziła te wodę w sanepidzie..i chyba wolałabym na szybko czegoś innego poszukać niżeli temu koledze płacić i słuchać jego głupich wymowek..

Wszystkim życzę miłego dnia :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol daj znać co z okiem

Aniek42 to miło , że to wy będziecie się dziś gościć [emoji6] no a z tymi rozstaniami i zamartwieniem się to współczuję nam matkom, bo tak jak piszesz nie da się tego wyzbyć i będzie do końca życia
...a zakupy pierwsza klasa [emoji4]

Linoone właśnie ja po nocy puchne, a myślałam, że powinno być odwrotnie. Wieczorem obrączka ok, a dziś rano ledwo zdjelam i juz chyba nie nałoże [emoji29]

Maziajka 5 razy .... kurcze ja mimo picia 3 litrów wody przez całą ciążę może było kilka nocy , że wstałam i to tylko raz na siku hmmm

Alex a mierzylas fartuszek, jak prezentuje się na brzuszku [emoji4] mi by się przydał, bo non stop brudze się i nie wspomnę o tym ze wczoraj zbilam mój ulubiony dzbanek na wodę a dziś rano talerz [emoji21]
Remont mnie tez wkurzal ,ale najważniejsze że idzie do przodu i koniec kiedyś nastąpi [emoji6]

Aha to przez opuchniete rece tak wszystko z rak Ci leci. Laurka piekna

Emol biedna z tym okiem :), ale moze to i wina tej wody wstretnej :(

Alex slodziasty fartuszek

Linoone ale juz bliziutko porodu

Bulkaasia pisz nam i zdawaj relacje jak Twoje samopoczucie i dziewczyn

Monti musiałabym mieć spray na wysięgniku bo tak blisko nie podejdę :D ale dobrze wiedzieć że działa

Ika u mnie dopiero na jesień jest problem bo przychodzą do domu ale takie wypasione, tych nie zabije ale ja biegam po sasiadow. Z dworu - z choinek. Kiedyś wycinalismy takie krzaczory z ogródka dość spore i w jedno lato było w łazience 8 takich pająkow, prawie się wyprowadzilam:D

Aha83 piękna !!!

Liluli rozumiem problem z prezentem:D

Bulkaasia gratulacje!!!!!!!!!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Aniek super:) gadalysmy bez przerwy, gdyby nie mój mąż i brak obiadu to byśmy do teraz gadaly:D
Haha zakupy życia 3 rozance - szacun:D

Linoone gratuluje 35:D

Emol daj znać co z tym okiem jak się skonsultujesz z kimś

Alex współczuję że jeszcze trwa remont. My wczoraj skończyliśmy sprzatac, od 6 rano do 23 sprzatalam z przerwami - tak to się jeszcze w tej ciąży nie umeczylam. Rano obudziłam się jak jeden wielki bolacy bol:D ale w końcu jest czysto!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aha no ja sie budze bo np moja mala mnie kopie albo czkawke ma.Albo mnie biodro boli a jak juz sie obudze to musze siku i pic.A pije mega duzo bo jakies 4-5l dzoennie.

Alex wspolczuje remontu jeszcze w tak poznej ciazy my remontowalismy na poczatku dzieki Bogu.

Aniek wspolczuje rozstan:-(

Maziajka, jak to się mówi "Wyśpij sie na zapas, bo później nie pośpisz" :p żeby jeszcze się tak dało... Ja dziś też wcześnie wstałam, bo mąż strasznie głośno szykował się do pracy, a jak już pojechał, to Maja zaczęła dawać czadu. No i zrobiłam się tak głodna, że o spaniu nie było mowy.

Aha, ja też dziś rano musiałam ściągnąć obrączkę i zaręczynowy. Wieczorem nie dałam rady :/ Niby nie czuję się opuchnięta, ale bardzo ciasno było.

Emol, mam nadziję, że pomogą coś z tym okiem, bo brzmi to nieciekawie

Alex, śliczny fartuszek :)

Pumelova, podziwiam, że dałaś radę tyle sprzątać. Ja co chwila, muszę robić przerwy bo bym się zasapała :) Pomijam już fakt, że na pewno tak rano bym nie zaczęła. Przed 9 do niczego się nie nadaję :p

A mnie taka pogoda wcale nie cieszy :no2: zawsze lubiłam upały, ale teraz strasznie mnie męczą. Noga boli jak nie nosze rajstop, a w taką pogodę to udręka, ciężko mi się oddycha i ogólnie mi źle. Jak było 20 st to było idealnie :)

Dziewczyny woda była sprawdzona. 36 razy norma przekroczona ilości żelaza. Tak jak kiedyś pisałam. Ale ja już nie mam siły. Na oko dostałam antybiotyk i krople. Antybiotyk 27 zł a krople które muszą być bez swietlika 38... masakra te ceny.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Ika ja daaawno pościagalam obraczke pierscionki bo balam sie co bedzie i chyba teraz juz by nie zeszly, jakos jednak tez sie zrobilo cieplo to te lapki tez sa przypuchniete.
Wrocilismy z Kolobrzegu. Bylo cudooooownie( no poza tym upadkiem)
Teraz czeka mnie rozpakowanie torby do porodu ktora wzielam awaryjnie w wersji minimalnej i przepakowanie sie na normalne dwie torby/ jedna dla mnie / druga dla Liwci. Dzis idziemy na komunie uff a tu tak cieplo...

Do góry