reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Bulkaasia no nareszcie! Gratuluję cudnych dziewczynek:) Dobrze że wszystko się skończyło dobrze:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bulkaasia gratulacje,widziałam was Już na grupie cukrzycowej,piękne dziewczyny i piękny prezent na dzień matki

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny.
Jak po spotkaniu???
Trochę po czasie, ale najlepszego mamusie!
Dostałam od chłopaków storczyka i bombonierkę już wczoraj, a od młodego dodatkowo, wazonik ze słoika i własnoręcznie robione kwiatki.
Wyjazd był udany i pogodny, ale jednak męczący. Wszystko super, tylko za dużo tego modlenia. Brrrr ...dobrze, że mam już to za sobą. Oczywiście sklepik z pamiątkami "świętościami" zaliczyliśmy. I młody zakupił...uwaga! 3 różańce, magnes na lodówkę, figurkę Jezusa i Maryjkę fosforyzującą!! Matka biedniejsza o 80zł. :-D

Patuszka w styczniu znajoma (wyjątkowa pedantka) zadzwoniła do mnie, że mają świerzba, a my byliśmy u nich na sylwestra. W pierwszym momencie płakałam jak dziecko, a później przez 2 tyg.profilaktycznie robiliśmy wszystko jakbyśmy go sami mieli. Pani doktor tak zaleciła. To istny koszmar ile ja się napracowałam. Na szczęście u nas świerzb się nie zadomowił.

Misia to oczywiste, że wystrój nie jest najważniejszy, a specjaliści i profesjonalizm.

Emol nie żartuj że to woda z kranu w tym kolorze? To jakieś nieporozumienie! Sama bym się w takiej nie myła, a co dopiero maleństwa.

Aha piękna laurka!

Bulkaasia cudowne malutkie kruszynki! Dużo zdrówka dla Ciebie i skarbów! <3

Aha, cudna laurka. [emoji4]
Współczuję problemów ze snem. Ja wstałam chwilkę po 6 z przyzwyczajenia, ale nawet się wyspałam. Co do puchnięcia, to ja zawsze na noc zdejmuje obrączke. Na wszelki wypadek, bo kiedyś się obudziłam tak opuchnięta, że nie mogłam jej potem zdjąć, oczywiście spanikowałam, płakałam, ale na oliwę z oliwek chyba się udało.. ale przeżycie okropne.

Aniek, hehe, tego sklepu z pamiątkami nie skomentuje nawet. [emoji6]

Dziś zaczynam 35 tydzień!! Jak ten czas leci :D

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia ja tak tylko przejrzałam wiec gratuluję dziewczyn. Piękne i duże jak na ten czas. Na pewno będą silne.

Ja od kilku dni miałam problem z okiem prawym ,bo mi czasami ostrości nie łapalo. Ale wczoraj zaczęło tak boleć, zakropilam, przemywalam, mój Kuba mówi że nic tam nie widzi ale mam mega czerwone.myślałam że dzisiaj będzie lepiej, ale jest gorzej bo doszedł swiatlowstret . A miałam jechać do szkoły:/ bo to już ostatnie zjazdy, egzaminy Zaliczeniowe a mnie nie ma bo nie mogłam do szkoły dojechać, a tym bardziej pisać. Mam momenty co nieco lepiej widzę (np teraz) to szybko korzystam. Byłam na Strusia ale nie mają okulisty dzisiaj na stanie, ostry dyżur okulistyczny jest teraz na praskim. Jak mnie do tego praskiego ciągle ciągnie. Brat A raz po mnie przyjedzie bo mąż do pracy już pojechał.

Edit. Mam wrażenie że to oko zaczęło szwankowac po tym okuliscie co na dno oka robił mi badania a raczej ich część. I takie dziwne krople mi wlał. Mam nadzieję że to nie jakąś alergia na składnik tych kropel.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej

Ja spalam od 20 do 7 dzisiaj oczywiscie z malymi przerwami na siku jakies 5 razy ale zaraz zasypialam.Nadespalam za wszystkie czasy.

Bulkasia gratuluje kochana!! Duze babeczki a Ty jak sie czujesz??

Aha sliczna laurka:-)

Aniek to mlody poszalal zakupowo:D szczegolnie ta matka boska flurozujaca brzmi ekstra:D

Emol omg zrobcie z tym facetem porzadek...bo serio zle to wyglada.

U nas pogoda dzis piekna:-)

Do góry