reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol te skurcze przepowiadające to chyba nie jakaś reguła.Po prostu jedna je ma a druga nie.
Jejku ale gorąco:d zabrałam się za to układanie, minęło 30min a ja dysze jak stare babsko:d

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katja, cieszę się, że nic sie nie stało,ale strachu się na pewno najadłaś co nie miara...

Aga, następna akrobatka... Uważajcie dziewczyny na siebie!

Paninka, ja też wczoraj miałam taki nastrój. Bylismy u taty na grilu, chłopaki połowili rybki a ja odpoczywałam na leżaczku. Poszliśmy sobie spacerkiem, niby blisko (bo ok 1km w jedną stronę), a wieczorem jakoś mnie dół brzucha bolał. Złapałam doła, w sumie zupełnie bez powodu. Leżałam i ryczałam a mój mąż nie wiedział co się dzieje. coś czuję, że dziś będzie powtórka z rozrywki... Ach te hormony ciążowe, chyba mi do głowy udarzają :(

Aim, ja robie dokładnie tak samo :) Małą czuje zdecydowanie po prawej stronie i często mi tam twardnieje. Czasem mam wrażenie, że dupkę czuję;)

Tymuniek, trzymajcie się dziewczyny!

Chyba czas się wziąć za jakąś robotę, ale weny nie mam zupełnie...

Hejka:)

Ewella no to juz na finiszu remontu:) czekam na fotki:)

Ika89 nie martw sie ja w sb ryczalam nie plakalam jak bobr:D takze to norma chyba.

Emol ja w ciazy z Jasiem tez zadnych przepowiadaczy nie mialam.Teraz zdecydowanie wiecej tego wszystkiego jest.,

Tymuniek glowa do góry..wspolczuje ja przelezalam 12 h a myslalam ze to wiecznosc.

Korzystajac z pogody wrzucilam pierwsze dzidziowe pranie chyba juz pora....W koncu zostal miesiac......
1495450815-aaaaaa.jpeg

No ja mam już wszystko poprane i poprasowane.Poukładalam już ubranka, teraz jeszcze czekam na takie pudła materiałowe bo zamówiłam na Ebay.W Ikea cena takich pudełek była przesadzona hehe
Na spacerki to też już za bardzo nie mogę bo też mnie ciągnie w dole brzuszka.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

A ja chodze na spacerki wczoraj bylam na takim 4km potem tylko krwgpslup mnie ciupal jak nie wiem...

Dziewczyny slaskie czy nasze spotkanie w piatek moze odbyc sie popoludniu kurcze zapomnialam ze to dzien matki i Jasiu ma przedstawienie w szkole o 11...wiec moglabym po poludniu..musialabym autobys sprawdzic ale one co godzine jezdza wiec nie ma problemu.

Paalinaa niestety eigen risico do zapłaty..bynajmniej było tak w moim wypadku..rodzilam w szpitalu..z tego co pisałaś twoja ciąża prowadzona przez ginekologa..a to już specjalista..sadze ze nieobejdzie sie bez zaplaty..także teraz do końca roku wykorzystać ile się da..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Link do: NOWOŚĆ 3W1 WÓZEK BABY MERC ZIPY-Q ALUMINIOWY 13kg - Babymerc

Mamusie sprawa z innej beki. Taki wózek mam i uwielbiam go, ale jest problem. Nie mam pojęcia jak wyjąć kładkę ocieplającą ze spacerówki, wiem, że mogła bym to zrobić rozwiązując wszystkie pasy, ale później za cholerę nie będę umiała ich związać. Macie jakiś pomysł? W instrukcjach czy w int nic nie znalazłam :oo2:

Pogoda cudna, już byliśmy na jednym spacerku, później pewnie będzie drugi. W nocy ciężko mi się przekręcać, dół ciągnie. Synuś śpi, zaraz sobie poćw, a jutro na reszcie wizyta:-) :)

Tymuniek współczuję Ci tego leżenia w szpitalu, ale najważniejsze że Ty i dzidziuś jesteście pod dobrą opieką , dasz rade, my mamuśki musimy być dzielne!:)

Pumelova większość specjalistów i badania krwi moczu, rozkazy, usg. I jeszcze kilka badań.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aim ja czułam do tamtego tygodnia wszystko po lewej stronie, i tak lekarz mówił że olecki idą w wzdłuż lewej części brzucha. A ostatnio miałam wrażenie że czkawką czuję u gory?! I kopie poprzek a nie pod piersiami. Jeszcze się przemieszcza skubany.

Maziajka też bym chciała pranie zrobić a woda nadal nie zrobiona ;(

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry