reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasia znajomi mówią że dużo. Ale ja nie będę musiała wnosić nigdzie. A autobusami baaardzo rzadko jeżdżę. Jak gdzieś bym jechała to bym w foteliku przewozila a w bagażniku stelaż. Ale ma duże koła na czym mi zależy i cenowo ładnie bo nawet 2000 nie kosztuje.
A co do NFZ to oni powinni kontrolnie po roku zadzwonić czy te osoby jeszcze żyją. Bo dużo osób rezerwuje ' na wszelki wypadek' mówię tutaj o gin, okuluscie... A potem są kolejki kilkuroczne :/

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka mówiłam i nawet brzuch pokazałam. I sie pytam czy nie mają czegoś takiego ze lekarz ma wolną godzinę i kobiety w ciąży są przyjmowene w tym czasie. Powiedziała ze niestety nie jest w stanie mnie gdziekolwiek wpisac

Wydaję mi się, że jem wystarczająco, specjalnej diety nie mam, magnezu w ogóle nie biorę. No nic za dwa tygodnie powtórzę wyniki może będzie lepiej.

Emol 12kg z gondola to jest najlżejszy jaki udało mi się znaleźć:) także to naprawdę nie dużo.Generalnie wózki z gondola ważą 14kg wzwyż.Ewentualnie wózek Chicco chyba 10kg waży z gondola ale opini dobrych nie ma, ponoć szybko się sypie:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia jeśli tak, to dobrze. Bo już się bałam ze będę musiała wieczność szukać a niestety sporo wózków mi się nie podoba. Teraz z tych trzech z firmy domki muszę wybrać jeden. Na początku myślałam o nextar ale niech mąż też ma coś do wyboru ;)

Aim ja mowilam ze wszedl przepis od stycznia i dzwonilam nawet do nfz z tym. Nie przebije sie przez nia.
A zadzwonilam do miasta obok gdzie chodze do gina i bez problemu mnie wpisala bo sama powiedziala ze jak ciaza to oni nawet pismo dostali ze poza kolejka maja przyjac.

Pumelova zrobilam [emoji5]
1495127418-aaaaaa.jpeg

Sa pyszne i juz prawie nie ma [emoji28]

Głupia baba :/ w sensie w rejestracji w takim razie. Niby można by walczyć, ale kto by miał głowę i czas do tego... Znaczy sporo osób ma ale mi się to w głowie nie mieści najczęściej :p

Aim ja zrezygnowalam,szkoda mojego zdrowia [emoji6]
Niestety czasamo trafi sie taka nieludzka osoba i nic nie poradzimy [emoji52]

Ewella tak do kilku dalam nutelle ale mi jakos bardziej podeszly te puste [emoji39]

reklama
Do góry