reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasia znajomi mówią że dużo. Ale ja nie będę musiała wnosić nigdzie. A autobusami baaardzo rzadko jeżdżę. Jak gdzieś bym jechała to bym w foteliku przewozila a w bagażniku stelaż. Ale ma duże koła na czym mi zależy i cenowo ładnie bo nawet 2000 nie kosztuje.
A co do NFZ to oni powinni kontrolnie po roku zadzwonić czy te osoby jeszcze żyją. Bo dużo osób rezerwuje ' na wszelki wypadek' mówię tutaj o gin, okuluscie... A potem są kolejki kilkuroczne :/

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka mówiłam i nawet brzuch pokazałam. I sie pytam czy nie mają czegoś takiego ze lekarz ma wolną godzinę i kobiety w ciąży są przyjmowene w tym czasie. Powiedziała ze niestety nie jest w stanie mnie gdziekolwiek wpisac

Wydaję mi się, że jem wystarczająco, specjalnej diety nie mam, magnezu w ogóle nie biorę. No nic za dwa tygodnie powtórzę wyniki może będzie lepiej.

Emol 12kg z gondola to jest najlżejszy jaki udało mi się znaleźć:) także to naprawdę nie dużo.Generalnie wózki z gondola ważą 14kg wzwyż.Ewentualnie wózek Chicco chyba 10kg waży z gondola ale opini dobrych nie ma, ponoć szybko się sypie:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia jeśli tak, to dobrze. Bo już się bałam ze będę musiała wieczność szukać a niestety sporo wózków mi się nie podoba. Teraz z tych trzech z firmy domki muszę wybrać jeden. Na początku myślałam o nextar ale niech mąż też ma coś do wyboru ;)

Aim ja mowilam ze wszedl przepis od stycznia i dzwonilam nawet do nfz z tym. Nie przebije sie przez nia.
A zadzwonilam do miasta obok gdzie chodze do gina i bez problemu mnie wpisala bo sama powiedziala ze jak ciaza to oni nawet pismo dostali ze poza kolejka maja przyjac.

Pumelova zrobilam [emoji5]
1495127418-aaaaaa.jpeg

Sa pyszne i juz prawie nie ma [emoji28]

Głupia baba :/ w sensie w rejestracji w takim razie. Niby można by walczyć, ale kto by miał głowę i czas do tego... Znaczy sporo osób ma ale mi się to w głowie nie mieści najczęściej :p

Aim ja zrezygnowalam,szkoda mojego zdrowia [emoji6]
Niestety czasamo trafi sie taka nieludzka osoba i nic nie poradzimy [emoji52]

Ewella tak do kilku dalam nutelle ale mi jakos bardziej podeszly te puste [emoji39]

reklama
Do góry