reklama
Emol
Fanka BB :)
Nika999 po śniadaniu ok godziny
Pumelova a magnez biorę na noc.
Czyli zacznę brać po kolacji żelazo a z rana magnez może to jakiś pomoże
Mały się wierci w brzuchu. Cały czas myślimy jaki wózek kupić. Nie jestem zdecydowana. A jak mi się jakiś podoba to okazują się ważyć 12 kg wiec nie wiem jak tym prowadzic. Mini obiad zjedzony ale może jeszcze zupę ugotuje
Umowilam się do okulisty. Na NFZ niestety brak miejsc do końca roku. Więc nie wiem na co idą moje składki :/ zapisałam się prywatnie na sobotę. Badanie dba oka większość robią w medicoverach, enelmedach itp, kosztuje 140 zł i więcej. Znalazłam coś prywatnego i napisane jest ze od 60 zł. Zobaczymy ile mi policzy. i tak krucho z kasą. Mam wrażenie jakby mi przez ręce przeciekala...
Mam pytanko, co kupujecie/organizujecie na dzień matki? Mama jest tylko jedna ale nie wiem co jej podarować
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova a magnez biorę na noc.
Czyli zacznę brać po kolacji żelazo a z rana magnez może to jakiś pomoże
Mały się wierci w brzuchu. Cały czas myślimy jaki wózek kupić. Nie jestem zdecydowana. A jak mi się jakiś podoba to okazują się ważyć 12 kg wiec nie wiem jak tym prowadzic. Mini obiad zjedzony ale może jeszcze zupę ugotuje
Umowilam się do okulisty. Na NFZ niestety brak miejsc do końca roku. Więc nie wiem na co idą moje składki :/ zapisałam się prywatnie na sobotę. Badanie dba oka większość robią w medicoverach, enelmedach itp, kosztuje 140 zł i więcej. Znalazłam coś prywatnego i napisane jest ze od 60 zł. Zobaczymy ile mi policzy. i tak krucho z kasą. Mam wrażenie jakby mi przez ręce przeciekala...
Mam pytanko, co kupujecie/organizujecie na dzień matki? Mama jest tylko jedna ale nie wiem co jej podarować
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Emol no pieniążki lecą niestety...
Jeśli chodzi o wózek to 12kg to za dużo dla ciebie czy za mało??
A propos NFZ...kiedyś oglądałam program, była nagrana rozmowa recepcjonistki i pacjentki w poradni kardiologicznej bodajże...i pani recepcjonistka podała tej biednej pani termin na...uwaga!!! 2036rok[emoji23]
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli chodzi o wózek to 12kg to za dużo dla ciebie czy za mało??
A propos NFZ...kiedyś oglądałam program, była nagrana rozmowa recepcjonistki i pacjentki w poradni kardiologicznej bodajże...i pani recepcjonistka podała tej biednej pani termin na...uwaga!!! 2036rok[emoji23]
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Emol a mowilas ze jestes w ciazy? Bo teraz ustawa weszla ze ciezarne ze skierowaniem nie obowiazuja kolejki do lekarzy! Musza Cie zapisac.
Megan, Pumelova, Ewella to umowmy sie na piatek tak ok 11.Co Wy na to??
Megan, Pumelova, Ewella to umowmy sie na piatek tak ok 11.Co Wy na to??
Maziajka kilka dni temu ja chcialam sie zapisac i kazala mi przyjsc o 5 rano ze moze sie zalapie na wolne miejsce ktore zostawia. Niestety nie wszedzie tego przestrzegaja.Emol a mowilas ze jestes w ciazy? Bo teraz ustawa weszla ze ciezarne ze skierowaniem nie obowiazuja kolejki do lekarzy! Musza Cie zapisac
reklama
Dowiedzieć się jaki numer czy tam coś tam ma ustawa i delikatnie o nią zapytać przy takiej okazji-zdecydowana większość punktów medycznych nie ma czasu/kasy na odszkodowania dla roszczeniowych pacjentów i jak zobaczą że pacjent jest w prawie zorientowany to choćby dla jego wyjątku zrobią tak, jak ustawa przewiduje, żeby mieć ewentualnie święty spokój. Tylko nie tekst "bo mi się należy" bo to najbardziej wyświechtany tekst jaki istnieje tylko konkretnie, że jest ustawa z dnia tego i tego i punkt taki a taki mówi, że miejsce na być.