reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dzień dobry dziewczyny, dawno się nie odzywałam, trochę czytałam, ale jakoś do pisania brak weny.
Wizytę u lekarza mam 25 maja, wyniki zrobiłam i jest gorzej niż było, jem normalnie, owoce też się staram, witaminy, a wyniki mianowicie takie: hemoglobina 9,9 ; ketony w moczu 50 ; Bilirubina w moczu: ślad.
Eh.... nie wiem co się dzieje, słabo czasem mi się robi to fakt, lekarz mi ostatnio przepisał Tardyferon, od dzisiaj dopiero go biorę.
Miłego dnia. :(

reklama
Terdyferon to i ja biorę. Teraz już podwójna dawkę a i tak jakoś rewelacyjnie się nie wchłania ;(

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Monti no właśnie... Ja długo nie mogłam doczekać się brzucha typowo ciążowego, ale w końcu się pojawił, pocieszyłam się nim, że coś nowego fajnego, a teraz już mi doskwiera.. jednak byłam przyzwyczajona do innej jakości życia z innym ciałem i powoli przestaje być dla mnie fajny ten brzuch. Był fajny 2 miesiące, a teraz już średnio...

pumelova gratulacje udanej wizyty :) czyli nie będzie aresztu domowego ;)
LILITH najlepszego dla córki :) powodzenia w zwalnianiu ;) i odpoczynku ;)
Przyszła_Mamusiaa kciuki za polepszenie wyników

a ja z rana pojechałam na badania krwi i wkurzałam ludzi że wchodzę bez kolejki ;) bo wprowadzili ostatnio tam gdzie jeżdżę ;) dla mnie fajnie :) dla Pana któremu nagle 3 ciężarne weszły to już mniej... wczoraj kwiatki zasadzone :) dziś ogród :) tylko ogórki i cebulka :)

Miłego dnia :)

aha udanej wizyty!

ja mam na razie co 3 tyg wizyty u gin(moja inicjatywa, bo moj gin jest wyluzowany i chcialby co 4 tyg, choc wizyty prywatne), teraz pewnie go zmusze co 2 tyg tak gdzies od 35 tyg:)

Dziewczyny pamietajcie zeby robic z godzine przerwy pomiedzy tardyferonem a magnezem, bo magnez utrudnia wchlanianie i moze tardyferon tak nie dzialac.

Pumelova gratuluje udanej wizyty:)

Lilith sto lat dla coreczki:)

Ostatnia edycja:
Witajcie. Ale dziś grzeje. Można wyjąć krótkie spodenki:)
Rozwalilam dziś jeden klapek ale już zamówione nowe smigajki.
Pomysły na obiad mi się pokonczyly więc dziś krupnik:) przynajmniej wykorzystam kuskus którego wczoraj nie zjedli.
Gratuluje udanych wizyt. Ja mam za tydzień. A morfologie robię w poniedziałek, ciekawe jak tam moja hemoglobina. Za dużo lodów wcinam i boli mnie gardło, więc na razie stopuje. Ale Wam życzę udanego wypadu lodowego :d
Dziś kosmetyczka w końcu nowe pazury. A jutro odwiedzinki u miesięcznej Marysi. Ciekawe jak sobie radzą dziewczyny.
Pozdrawiam slonecznie :)

Cześć:)
Dziś bardzo miła odmiana pogodowa, po wczorajszym dniu lania jak z cebra, oprócz 2godz przerwy na moje zakupy, dziś ciepło i słonecznie:) Jem sobie owsianke i popijam wodą z cytryną-taki mój zestaw śniadaniowy.Od tyg odkąd wróciłam z pl zgagi brak-lepiej tu się odżywiam:)
Lilith mnie też się różne rzeczy dzieją z tą moją macica.I twardnieje, i napina sie - no położna powiedziała mi że to te skurcze przepowiadajace.A w drugim trym kilkakrotnie mi sie mała śniła że rodzi się wcześniej niż mam termin,hmm, zobaczymy.Gadamy sobie i jej mówię żeby chociaż do lipca wytrzymała, juz nie musi być aż do 15 hehe

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Abed obowiązek wpuszczania bez kolejki kobiet w ciąży jest obligatoryjny na mocy przepisów w każdej jednostce. Także nigdzie nie powinniśmy mieć skrupułów.

Ja też od początku ciąży mam wizyty co 3 tygodnie. Teraz kolejna za 2 więc wypadnie w 35 tyg. to może już kolejne będą częściej. Choć u mnie morfologia, mocz, ciśnienie i dlugosc szyjki ciągle książkowa więc może to z tego wynika.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Abed obowiązek wpuszczania bez kolejki kobiet w ciąży jest obligatoryjny na mocy przepisów w każdej jednostce. Także nigdzie nie powinniśmy mieć skrupułów.

Ja też od początku ciąży mam wizyty co 3 tygodnie. Teraz kolejna za 2 więc wypadnie w 35 tyg. to może już kolejne będą częściej. Choć u mnie morfologia, mocz, ciśnienie i dlugosc szyjki ciągle książkowa więc może to z tego wynika.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Monti ja też od kilku lat ćwiczę jogę, nawet teraz i bardzo mi to pomagało i pomaga.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry