reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dzień dobry dziewczyny, dawno się nie odzywałam, trochę czytałam, ale jakoś do pisania brak weny.
Wizytę u lekarza mam 25 maja, wyniki zrobiłam i jest gorzej niż było, jem normalnie, owoce też się staram, witaminy, a wyniki mianowicie takie: hemoglobina 9,9 ; ketony w moczu 50 ; Bilirubina w moczu: ślad.
Eh.... nie wiem co się dzieje, słabo czasem mi się robi to fakt, lekarz mi ostatnio przepisał Tardyferon, od dzisiaj dopiero go biorę.
Miłego dnia. :(

reklama
Terdyferon to i ja biorę. Teraz już podwójna dawkę a i tak jakoś rewelacyjnie się nie wchłania ;(

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Monti no właśnie... Ja długo nie mogłam doczekać się brzucha typowo ciążowego, ale w końcu się pojawił, pocieszyłam się nim, że coś nowego fajnego, a teraz już mi doskwiera.. jednak byłam przyzwyczajona do innej jakości życia z innym ciałem i powoli przestaje być dla mnie fajny ten brzuch. Był fajny 2 miesiące, a teraz już średnio...

pumelova gratulacje udanej wizyty :) czyli nie będzie aresztu domowego ;)
LILITH najlepszego dla córki :) powodzenia w zwalnianiu ;) i odpoczynku ;)
Przyszła_Mamusiaa kciuki za polepszenie wyników

a ja z rana pojechałam na badania krwi i wkurzałam ludzi że wchodzę bez kolejki ;) bo wprowadzili ostatnio tam gdzie jeżdżę ;) dla mnie fajnie :) dla Pana któremu nagle 3 ciężarne weszły to już mniej... wczoraj kwiatki zasadzone :) dziś ogród :) tylko ogórki i cebulka :)

Miłego dnia :)

aha udanej wizyty!

ja mam na razie co 3 tyg wizyty u gin(moja inicjatywa, bo moj gin jest wyluzowany i chcialby co 4 tyg, choc wizyty prywatne), teraz pewnie go zmusze co 2 tyg tak gdzies od 35 tyg:)

Dziewczyny pamietajcie zeby robic z godzine przerwy pomiedzy tardyferonem a magnezem, bo magnez utrudnia wchlanianie i moze tardyferon tak nie dzialac.

Pumelova gratuluje udanej wizyty:)

Lilith sto lat dla coreczki:)

Ostatnia edycja:
Witajcie. Ale dziś grzeje. Można wyjąć krótkie spodenki:)
Rozwalilam dziś jeden klapek ale już zamówione nowe smigajki.
Pomysły na obiad mi się pokonczyly więc dziś krupnik:) przynajmniej wykorzystam kuskus którego wczoraj nie zjedli.
Gratuluje udanych wizyt. Ja mam za tydzień. A morfologie robię w poniedziałek, ciekawe jak tam moja hemoglobina. Za dużo lodów wcinam i boli mnie gardło, więc na razie stopuje. Ale Wam życzę udanego wypadu lodowego :d
Dziś kosmetyczka w końcu nowe pazury. A jutro odwiedzinki u miesięcznej Marysi. Ciekawe jak sobie radzą dziewczyny.
Pozdrawiam slonecznie :)

Cześć:)
Dziś bardzo miła odmiana pogodowa, po wczorajszym dniu lania jak z cebra, oprócz 2godz przerwy na moje zakupy, dziś ciepło i słonecznie:) Jem sobie owsianke i popijam wodą z cytryną-taki mój zestaw śniadaniowy.Od tyg odkąd wróciłam z pl zgagi brak-lepiej tu się odżywiam:)
Lilith mnie też się różne rzeczy dzieją z tą moją macica.I twardnieje, i napina sie - no położna powiedziała mi że to te skurcze przepowiadajace.A w drugim trym kilkakrotnie mi sie mała śniła że rodzi się wcześniej niż mam termin,hmm, zobaczymy.Gadamy sobie i jej mówię żeby chociaż do lipca wytrzymała, juz nie musi być aż do 15 hehe

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Abed obowiązek wpuszczania bez kolejki kobiet w ciąży jest obligatoryjny na mocy przepisów w każdej jednostce. Także nigdzie nie powinniśmy mieć skrupułów.

Ja też od początku ciąży mam wizyty co 3 tygodnie. Teraz kolejna za 2 więc wypadnie w 35 tyg. to może już kolejne będą częściej. Choć u mnie morfologia, mocz, ciśnienie i dlugosc szyjki ciągle książkowa więc może to z tego wynika.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Abed obowiązek wpuszczania bez kolejki kobiet w ciąży jest obligatoryjny na mocy przepisów w każdej jednostce. Także nigdzie nie powinniśmy mieć skrupułów.

Ja też od początku ciąży mam wizyty co 3 tygodnie. Teraz kolejna za 2 więc wypadnie w 35 tyg. to może już kolejne będą częściej. Choć u mnie morfologia, mocz, ciśnienie i dlugosc szyjki ciągle książkowa więc może to z tego wynika.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Monti ja też od kilku lat ćwiczę jogę, nawet teraz i bardzo mi to pomagało i pomaga.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry