reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol - ja tak samo - 33tc i wizyta jutro :) chodzę tylko prywatnie i nie słyszałam nigdy o ktg :( a tu na forum często sie spotykam ze dziewczyny musza sie stawić... a u tego lekarza prowadziło ciaze duzo koleżanek i nawet moja mama wiec średnia wieku rożna Hihi i nikomu chodzic nie kazał.. nie wiem od czego to zależy.. dziwna ta Gdynia [emoji4]

Gardło nie boli! Za to przyszedł katar.. 4:20 pobudka i do 7 leżenie.. odesłałam w dzien wiec pol biedy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Oliweczka no nie wiem, mi kazał przyjść wcześniej i położną ma mi zrobić. Ale ja w 12 tygodniu krwawilam, od wtedy na L4, w 28 tygodniu pojechałam na izbę bo po glukozie mały się nie ruszal ponad 24h. Zawsze zlecal mi dużo badań (na szczęście na NFZ) wiec lepiej się badać niż potem być niemilo zaskoczona :D
Ja zjadlam kanapeczki z czosnkiem ale Katar i ból gardła nadal jest

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja na KTG juz chodze raz w tygodniu. na wizycie raz wyszla tachykardia. W poprzednich ciazach chodzilam przez cukrzyce mniej wiecej od 34 tc

Ktg teoretycznie jeżeli nie ma wskazań to robi się dopiero po 40tgc. Ale niektórzy robią " tak o".

ja w poprzedniej ciąży leżałam dwa tygodnie w szpitalu przez ciśnienie. Jakoś 37-39 tydzien i miałam ktg 3x dziennie po 45 minut, koszmar ! Teraz już będę miała robione przez te skurcze.

Cisza i spokój. RLS już mi przypomina,ze jest wieczór :(

Emol co za historia z tym psem? Oby był zdrowy i tobie nic nie było z tego kontaktu.
Zdróweczka!

Misia śliczne pazurki, ja planuję na czwartek nowe.
Brawo za cukry i wagę.
Planuję sesję noworodkową, ciążowa też miała być, ale z kasą na razie ciasno.

Lilith no ja właśnie aż tak asertywna nie jestem. A po za tym wymyślili sobie ściemę, że niby młodemu bombonierę i życzenia na komunię przynieśli(na celu mieli wprosić się na imprezę) a dobrze wiedzieli że komunia dopiero 21, a nie 14. Ściema jakich mało.
Cudne gniazdko dla maluszka.

Oliweczka wracaj szybko do zdrowia.

Chybra bo ja zrozumiałam, że ty chcesz w domu, ale już wiem, ok.
Rozumie że remont zakończony?
Chybra gratulacje dla męża.

Tymuniek zazdroszczę że ty już ogarnęłaś i torbę do szpitala masz w gotowości.
Kciuki za wizytę.

Karuzela zdrówka.

Ewella powodzenia przy remoncie i żeby ząb nie bolał.

Pumelova kciuki za wizytę u dentysty.
Ale fajnie z tą czkawką, ja muszę poczekać, bo moja leniuszka nawet czkawki nie ma.

Inka nie rób nikomu dobrze, nie będzie ci źle"

Paalinaa jejku ale akcja, oby bobas jednak jeszcze zaczekał w brzuszku.

Kasia takich znoszonych ubranek, to ja w ogóle nie biorę, wolę mało a w miarę fajne.
Z wózkiem ci się udało, super.

Liluli kciuki za wyniki.

Ja dziś dzień pełen pracy. Sprzątanie takie generalne mi się włączyło, ale w tym tempie to mi do lipca zejdzie. Sapię, fuczę i jestem mega zmęczona.
Pierwszy dzień prób zaliczony.
Jutro mój synek przylatuje, ale jestem szczęśliwa!
Dobrej nocki!

Hej dziewczyny po wczorajszej wizycie
Nela 2240g wszystko w normie
Tydzień temu Nela 1590g
I teraz kto się pomylił aparat usg czy pani doktorka TYDZIEŃ temu ?
Szef patologi ciąży kazał wypisać skierowanie do szpitala na dziś bo ja cukrzyca nieuregulowana o tym co przeszlam uslyszał może w dwie minuty nie znając mnie wydał taki nakaz a więc co będzie nie wiem czy tylko obserwacja czy rozwiązanie ciąży szybciej Odezwę się od wczoraj mam straszny ból głowy oka także to ze stresu idę dziewczyny się kąpać i spadam na pociąg pa

reklama
pumelova mój też się tak wygina że dobrze wiem gdzie mam pęcherz ;) i aż boli brzuch :(
Kasia mi też chce się, ale mało leci bo ktoś skacze mi tam ;)
aha fajnie że nie jest gorzej :) dotrwasz :)
oliweczkaa powodzenia na wizycie i zdrówka
Aniek jeśli mogę zapytać to ile ma twój starszy syn? że mieszka gdzieś za granicą czy się uczy tam ?
Tymuniek powodzenia :) co będzie to będzie :) będzie już dobrze :) dwaj znać jak będziesz miała możliwość :)

a ja wczoraj pozostałe okna w domu umyłam :) a później zaczął padać deszcz ale jestem zadowolona bo już mam ogarnięte, jeszcze łazienki mi się marzą z takim generalnym myciem, mam parownicę więc nie włażę na wysokość tylko myję z długiego kija :) ale chyba sobie to już daruję, chociaż patrzeć nie mogę chyba włączyło mi się syndrom wicia gniazda i wydaje się mi się że wszędzie jest syf...
Miłego dnia :)

Do góry