Ola bardzo współczuję przeżyć. Dobrze że kicia nie cierpiała. Wzajemne wsparcie w takiej sytuacji jest ważne. Trzymaj się.
Kasia oszczędzaj się, żebyś wracała zdrowa. Pogoda średnia, ale doceniamy, że się starałaś.
Co do farb i malowania, to niby te farby teraz nie są szkodliwe, ale i tak się ich obawiam.
Farbowanie włosów...farbuję regularnie, nie ma szans inaczej. Od dawna mam dużo siwiejących włosów, odziedziczyłam genetycznie. Za to widzię, że szybko mi teraz rosną, duży odrost i dużo małych włosków odstaje.
Pumelova dziekuję. Też lubię grilki, ale co za dużo.... Wczoraj to już byłam tym siedzeniem zmęczona, a co najgorsze, to obowiązkowo każdy przynosi jakiś alkohol.
Nie nawidzę jak mój mąż drinkuje (taki uraz z przeszłości) wrrrr na szczęście nie zdarza się to często.
Życzę fajnych wykładów na szkole rodzenia.
Chybra zazdroszczę tego mężowego gulaszu, mój to wodę przypala. Antytalent w kuchni.
Zastanawiam się z tymi ruchami.
Piszecie, że lekarz kazał liczyć, mnie przy tej, ani poprzednich ciążach nikt nie kazał liczyć, tylko lekarz pyta za każdym razem, czy czuję codziennie ruchy. Jednak gdzieś wyczytałam ostatnio, że w momentach aktywności maluszka, powinno być 10 ruchów na godzinę... ? Moja dzidzia jest leniuszkiem i wcale nie szaleje. Owszem przekręca się często, zmienia pozycje, ale na zewnątrz to jest mało odczuwalne/widoczne. Może dlatego, że ciągle jest ułożona miednicowo i kopie po dole?
Misia nie złe znalezisko
Właśnie ostatnio też na grila dla gości robiłam szaszłyki i steki, a dla siebie same warzywka, już na mięcho patrzeć nie potrafię po majówce.
Trzymam kciuki za badanie i wizytę.
Ewella dobrze, że spacer się udał. Park mamy ładny.
Abed trzymam kciuki za wizytę.
Zdrowia dla synusia.
Noc też miałam dziś średnią. Po powrocie z grila wszystko mnie bolało od tego siedzenia, nie potrafiłam sobie w łóżku miejsca znaleźć. Jak już po północy zaczynało być ok.,to młody przyszedł, bo się obudził i mu smutno samemu, no i do 2.00 po spaniu, a o 6.40 pobudka na 8.00 do szkoły.
Idę się zdrzemnąć.
Miłego dnia.