reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewella trzeba skorzystać ze nie pada, ja już zaliczyłam spacer :D

Kylesa ja też jakoś nie mam siły, wstałam o 9 i właśnie rozważam drzemke. Tlumaczmy to sobie pogoda:D

Aga km hehe najważniejsze że masz sprawdzona:) ja mam 29:p ale siwych nie mam, w lato mi się robią białe gdzieniegdzie:p

Aniek udanego grillowania :D uwielbiam te majówkowe grille wszedzie:))

Liluli to ja też właśnie dochodziłam do swojego koloru:) teraz mam końcówki taki ciepły blond. Zrobię sobie ombre albo sombre na chrzciny [emoji16] jak już się trochę opale bo wyglądam jak chora :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Coś dziwnego z tym liczeniem ruchów, chyba taka moda teraz :-p Przy Kacprze nic mi nie kazali liczyć, a i teraz też nie. Szczerze mówiąc to czuję Leona bardzo często, a najczęściej oczywiście gdy siedzę czy leżę. Jest identycznie ruchliwy jak Kacper :blink:

Farby hymmm, gdy tu malowaliśmy kuchnię po prostu do niej drzwi zamknęliśmy, za kilka dni jedna ściana będzie malowana w pokoju i też nie mam i nawet nie chcę gdzie uciec :-p Niby to nie zdrowe i takie tam, ale nie wiem, nie przejmuję się takimi rzeczami , przecież to życie i już:-p

Włosy miała mi kumpela farbować kilka dni temu, ale syn jej miał trzydniówkę i ograniczyłyśmy teraz kontakt:no2: Mam nadzieję, że w przyszłym tyg gdy już będzie po drugim remoncie i wszystko posprzątam na raszcie załatwimy te odrosty, bo nie mogę patrzeć na siebie. Plus jest taki, że włosy mi się zrobiły bardziej puszyste i szybciej rosną;-) ;)

Mąż zrobił przecudowny gulasz! Już całego nie ma :-D Wczoraj pofolgował sobie na grilu z ojcem i był straszną męczybułą więc się zrekompensował. Syn śpi, gdy wstanie odstawiamy go do dziadków, musimy mieszkanie przygotować na jutrzejsze wejście roboli i min skuć kamień ozdobny przy kominku. Ja leżę, piję miętę, pogoda obesrana, zastanawiam się czy ćw . Zobaczymy ;-) ;)

To ja mam hit z dzisiaj. Kiedyś już dawno pisałam że mi zginął cały karton butów 2 lata temu. To się dzisiaj znalazł. Mam cały karton nowych bucików na lato :) większość kupiona pod koniec sezonu i na wyprzedazach, zapakowana w karton na zimę i do piwnicy. No szok. A tatę podejrzewałam że wyrzucił. Wzięli się za sprzątanie w piwnicy z okazji przybycia nowego lokatora i proszę. A tyle szukałam w moich rzeczach. A karton był ukryty pod mamy bambetlami, jak się przyznała potrzebowała podstawki, wzięła karton i zapomniała.
Więc mam dziś udany dzień.
Co do malowania to teraz te farby nie są jakieś toksyczne. Planuje pomalować kolyske i dwie półki za dwa tygodnie i chciałam wiatrolap pomalować jeszcze w środku-tylko tam dużo oklehanua a tego nie lubię. I to planuje sama zrobić.
Wy tu wszystkie o grilowaniu a ja jeszcze nie zaczęłam sezonu. Raz miał być ale pogoda się zepsuła. A zjadlabym rybkę i cukinie z rusztu.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje wszystkim za trzymanie kciuków. Po nocy, ktora kotka spędziła z nami w domu (a w zasadzie juz w nocy) podjęliśmy decyzje, ze dalsze leczenie bedzie dla niej tylko męczarnia.
Miała problem z oddechem przez chwile. Walczyła ze soba zeby, nie zasnąć, tak jakby czulaC ze jak zaśnie to sie nie obudzi...
Dzis chwile po 10 odeszła. Lekarz powiedziała, ze bardzo szybko poszlo... czyli istnieje ruzyko, ze podczas tych 3 dni, kiedy jeździlibyśmy na kroplówki, to i tak ze stresu by umarła. Albo w domu...
generalnie decyzja była chyba jedyna słuszna. Co tez wet dała nam odczuć mowiac to wprost no i mowiac, ze bardzo szybko odeszła. Ale wiadomo- ja z nia żyłam 6 lat, maz ok 14, wiec to jak człowiek rodziny. To nigdy nie jest łatwe doświadczenie.

Dziekuje jeszcze raz. Znikam na pare dni z forum. Musze dojść do siebie, bo w tym wszystkim poza mna i emocjami związanymi z cała syt i kotem doszły jeszcze te, ktore odczuwałam patrząc na meza... wiecie... wielki typ, nigdy niewzruszony, zawsze taki zrównoważony i racjonalny, a nagle płakał jak dziecko... serce mi pękło, jak powiedziałam, ze musi sie z nia pożegnać, a on zaczal plakac jak mały chłopiec i mowic "nie chce tego robic"... z 1 str wzruszające, z 2 straszne.
Jedno jest pewne-cała syt bardzo nas zbliżyła do siebie. Oboje to czujemy, bo oboje to przyzbalismy.

Jeszcze raz dziekuje za wsparcie :*

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aniek42 rzeczywiście dużo ludzi było ale chodziliśmy głównie po parku :)

Pumelova tak skorzystaliśmy tez z pogody 2h spaceru a teraz padam na twarz :D

Misia no to super znalezisko będzie na lato jak znalazł :D

Ola - współczuję Wam obojgu . Bądźcie teraz wsparciem dla siebie - czas i wzajemne towarzystwo jest najlepszym lekarstwem [emoji8].

Misia - super z tym znaleziskiem! I idealnie w porę [emoji3]

Ola W. bardzo mi przykro :(
misia12 nie zła historia z tymi butami

dzięki dziewczyny za rady dotyczące farb, z jednej strony wiem że teraz te nowe są dużo lepsze, a z drugiej mam jakies wątpliwości... zobaczę jutro jak będzie, to do teściowej na noc pojadę najwyżej... do tego mały pod wieczór znowu stan pod gorączkowy więc zobaczymy czy nie będzie musiał w domu zostać... eh zobaczymy... jak coś to wyszystko na raz... sprawa o tyle się komplikuje że jak jutro mam wizytę u mojej prowadzącej, i jak nie pójdzie do przedszkola to chyba z nim bedę musiała jechać....
a co do chodzenia to nasz rekord ze zeszłego roku to 15 km w jeden dzień :) oczywiście z przerwami, pwrót na obiad, znowu wyjście itd. więc przyzwyczyajony do chodzenia jest, tylko w tym sezonie przez pogodę jakoś mało chodziliśmy, dlatego nóżki bola ;)

reklama
Ola bardzo mi przykro :-(

Misia niezła niespodzianka ż tymi butami :-)

Abed jak synek po nocy?

Ja znowu od 5 nie śpię. Znowu zapowiada się długi dzień bo na drzemkę nie mam co liczyć. Gdzie to słońce ja się pytam???

Do góry