reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

No to już rozumiem dzięki. U mnie narazie nic lekarz nie mówił o liczeniu. Ale młody jest wrażliwy na zmianę pozycji. Jak się na bok przekrecam to kopie równo. No i najbardziej lubi poruszać się jak mamusia w łóżeczku już leży. I z samego rana jak u Karuzeli.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam
Abed gratulacje dla synka-sporo km jak na takiego maluszka. Dużo zdrówka dla niego!
Co do farby to tak jak pisza dziewczyny-lepiej na kilka dni się wynieść z domu-to jednak chemia a trochę czasu minie zanim całkiem zapach zniknie więc i tak pewnie troszkę zdążysz się na wąchać.
Miłego dnia

Cześć:)
Oj chyba was zawiodłam z tą pogodą, moje moce już nie działają :( ehh
Mój dziś raniutko pojechał do Wiednia do siostry, wróci w pt.Dziś obiad u mamy a wczoraj trochę km zrobiłam i byłam umęczona. Byłam w mojej ulubionej restauracyjce na plackach z sosem pieczarkowym mniamm i później jeszcze spory kawałek przeszłam idąc do mojej przyjaciółki.Mój chrzesniak to przystojniak, ma prawie dwa latka i bardzo ładnie mówi:) Wróciliśmy koło północy.Moja mała szaleje na całego, szczególnie jak leżę na bokach.Spać mi sie chce, wstałam o 3.30 żeby wyprawić mojego a później już nie mogłam usnąć...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Aga km mmmm wierzę że było pyszniaste. Moja różnie - najtrudniej mi się skupić na tym liczeniu bo jak coś robię to po prostu nie czuje. Dziś było od 9 tylko 8 ruchów które świadomie naliczylam;)
Tylko podcielam ale mocno, nie miałam takich krótkich bardzo dlugo- do końca szyji:D ja nie farbuje w ciąży, przynajmniej wróciłam do naturalnego koloru i nawet mi się podoba;) na chrzciny coś sobie zrobie:D no mam takie żeby się dało kucyk zrobic:D
Haha dzięki za radę o filmie:D

Abed ja unikam chemii ale to mój wybór i ja się wynosze jak mój będzie malował chociaż będzie malował beckersem - z resztą to on mi się każe wyniesc:p ale to wpływ cioci która nam nawbijala różnych rzeczy do głowy przed ciaza;)

Misia to licz sobie sama, ale myślę że zauwazylabys gdyby nie było ruchów cały dzien. 10 ruchów to mało naprawdę więc nie da się nie zauważyć:)

Liluli ile osób tyle opinii. Ale ważne trzymać się jednego źródła i mu ufac. A jaki masz teraz kolorek?

Kasia no coś słabo świeci to Twoje słońce:D fajnie że nadrabiasz zaleglosci:) zdrzemnij się popołudniu:))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia nie przejmuj się pogodą wierzymy, że robiłaś co mogłaś żeby ściągnąć słońce :D u mnie dzisiaj ledwo, ledwo ale coś świeci ;)

Ja też w ciągu dnia nie umie się skupić żeby liczyć ruchy jak coś robię, ale jak leżę to zaraz czuje jak się rusza :)

Abed ja też będę szła do rodziców jak juz u mnie będzie malowane, nie chce wdychac chociaż mamy niby taką dobrą co nie śmierdzi.

Rosół ugotowany :) namawiam mojego na spacer w Pszczynie może się uda chociaż zmęczony po podróży jest ;)
Miłego dnia :)

Ola, trzymam kciuki za kota... przykre jest jak nie mozna za bardzo pomoc, tylko czekac co sie wydarzy... [emoji52]

Abed- najlepiej unikac wszelkich farb, tynkow i innych takich w ciąży. Kazda taka rzecz wydziela opary. Nawet swiezy tynk czy beton czyms tam promieniuje. .brrr

Ja dzis nie mam sily. Chyba razem ze słońcem uciekly gdzies. Leze i nie mogę porzadnie odetchnac. Wrrr

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - wiesz... Ja już 35 na karku, więc bez farby byłoby kiepsko (siwuchy wychodzą). Na szczęście mam zaufana fryzjerke i kładzie mi bezpieczne mieszanki na kudly. W sierpniu miałam dość mocno rozjasnione, ale od października/listopada były już tylko przyciemniane [emoji6].

A ja dzisiaj mam dzień laby. Na obiad zapiekanka z wczoraj i zupka jarzynowa. Córa na rower poszła, a Mężowy na budowie działa.
Na dodatek Młoda ma jutro na 10:45 do szkoły, także.. Odpoczywam na całego [emoji3]

Kasia - pogoda się nie przejmuj [emoji6]. I nie szarzuj za bardzo [emoji6]

Witam się.
Czytam ale jakoś nie mam czasu odpisywać. Codziennie goście, grile i sprzątanie :errr:
Napiszę wieczorem.

Ewella w Pszczynie na rynku jest festyn rodzinny(parafialny) ludzi w brud. Mają być występy, kiełbaski z rożna i domowe ciasta.
My niestety gril, na szczęście dziś nie u nas.
Miłego dnia mamuśki.

reklama
Karuzela chyba musimy troche na to wszystko z przymruzeniem oka patrzec bo inaczej sie nie da.

Moj tez tak rano jest aktywny bardzo albo jak w ciagu dnia usiade,jak chodze to nie czuje ruchow.

Pumelova teraz mam swoj naturalny i koncowki takie rude. W ciazy nie farbuje,na dlugo przed schodzilam do swojego koloru,ale siwe mi sie zaczynaja pojawiac [emoji50] i mysle niedlugo po urodzeniu zrobic blond [emoji5]
Do szyi to jak dla mnie to krotkie juz,jak kiedys tak scielam to plakalam po powrocie do domu [emoji28]

A ja wychwalilam wczoraj Kasie za pogode a tu dzis pochmurno [emoji28]

Zjemy obiad i jedziemu do rodzinki na kawke [emoji5]

Do góry