reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczyny dzięki że pytacie o synka, niestety miał gorączkę w nocy, tylko 38 stopni więc obyło się bez nurofenu, postanowiliśmy że zostaje w domu do końca tygodnia, wydaje się zwykłe przeziębienie, ale zobaczymy. Ja go zostawiłam w domu w pokoju a mąż maluje, a sama na wizytę, no trudno muszą dać radę. a u mnie lej, znów jak będę szła z samochodu to zmoknę...

reklama
Aniek ja też nie lubię jak mój drinkuje:p ale obecnie nie pije razem ze mną więc jest super :D to spoko jak Ci lekarz nie każe liczyć:) każdy ma czasem słabszy dzień, moja wczoraj 10 ruchów dopiero do 12 zrobila:)

Inka gratuluje dobrych wynikow:)

Misia super że nie ma wskazań do cc:)) oby tak zostało:) powodzenia przy składaniu łóżeczka! Pochwal się potem!

Mumusia kciuki zacisniete:))

Abed powodzenia na wizycie:)

Gdzie to słońce ja się pytam!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova a ja dziś strajkuje i nie idę na szkole rodzenia. Samej mi się nie chce i średnio się czuję. Daj znać czy Ci się podoba. U mnie dziś ćwiczenia z fizjoterapeuta ale nie mam siły jechać samej.
Inka gratuluję udanych zakupów i dobrych wyników.
Pola pozbyłas się wszystkich i masz czas dla siebie.
Mamusia_Muminka kciuki trzymam i życzę udanej wizyty.
Abed oj nie dobrze że się młody rozchorował. Zdrówka dla syna a ty uważaj żeby nie złapać.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Aniek wg mnie ulozenie nie ma znaczwnia na tym etapie sa dzieci mniej lub bardziej aktywne ot.Moja lezy poprzecznie i kopie jak szalona caly czas synek byl mniej aktywny.

Pumelowa udanych wykladow:-)

Abed zdrowka dla malego wedrownika:-)

Heja:)
Ale mnie stopy bolą, już nie dam rady tak szaleć z chodzeniem:)
Byłam u fryzjera innego niż dotychczas i jestem zadowolona:) ścięłam moje długie włosy tak do brody,chciałam zmiany.A i tak za dwa tyg pewnie zobaczę już przyrost bo mi generalnie włosy rosną jak szalone.Ale fajnie, warto bylo zmienić fryzjera-zobaczymy tylko jak mi się po myciu będą układać same. Aha ważyłam się w końcu i mam 8+.Ale każdy mi.mówi że nie widać tych 8 kg no i że jak na 8 miesiąc to nie dużo.No nie wiem, ja się tam dobrze czuję.Zdrzemne się troszkę i do biedronki pójdę.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro ostatni dzień w pracy i czuję że wyciągnęłam max ile dałam radę albo wręcz o tydzień dłużej. Nawet mi ta pogoda nie przeszkadza, żyje tylko myślą że koniec, że może wreszcie przestaną mnie plecy boleć i zacznę żyć i myśleć jak człowiek znów.

Misia nie szkoda Ci? Ja chodźby skały sraly to idę, mam tylko 4 zajęcia za kupe kasy[emoji16]

Kasia831 ja wczoraj w końcu podcielam moje tak do końca szyji i jestem mega zadowolona[emoji16] tyle radości:D też mam w sumie plus 8 teraz. [emoji106][emoji106][emoji106]

Aim jakaś imprezka na koniec pracy?;)) mnie plecy bolą tylko jak za dużo robię więc myślę że Ciebie przestaną jak przystopujesz:) tylko nie płacz hahaha

Aż się dziwię że nikt jeszcze tutaj nie napisał że Lewandowska urodziła:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Inka gratuluję udanych zakupów.

Pola fajnie tak zorganizować czas dla siebie.
O spaniu na plecach nie mam co marzyć. Co do ruchów, to potrafisz rozróżnić jak dzidzia jest aktywna, a jak odpoczywa. Moja jest po prostu leniuszkiem, nie ma godzin aktywnych, kilka razy na godzinę czuję jakieś przeciągnięcie, albo delikatne przekręcenie(zmiana pozycji) leniuszek mały :p

Misia gratuluję wieści u lekarza i zakupu łóżeczka . powodzenia na zakupach.

Mamusia_Muminka mocno trzymam kciuki za wizytę.

Abed powodzenia na wizycie.

Pumelova ja tam nie narzekam, że mała spokojna, oby jej tak zostało jak się urodzi :tak: najważniejsze że ją czuję, jak pozaczepiam, to się przekręci na odczepnego i tyle.:D
Gratuluję fryzurki.
Co do Lewandowskiej, to oczywiście dobrze życzę, ale nie znoszę ich i tej całej otoczki. Tak się nimi przejadłam jak pani L zaszła w ciążę, że bałam się lodówkę otworzyć, żeby tam Lewandowskich nie zobaczyć.:yes:

Maziajka wiem, że są bardziej i mniej aktywne dzidzie. Tylko porównuję jak moje chłopaki kopały u góry, mimo że nie byli jakoś wyjątkowo aktywni, to widać było te kopniaczki, a jak mnie tam po pęcherzu i szyjce kopie, to nie widać:p jak leży w poprzek na dole brzucha, to fajnie ją widać.

Kasia gratuluję zmiany fryzurki, czasem warto coś zmienić, szczególnie, jak to zmiana na lepsze. Zazdroszczę szybkiego przyrostu włosów, mnie tylko w ciąży lepiej rosną, a po za tym to marnie.

Aim teraz czas na wypoczynek i luz, należy ci się. Pewnie i plecy przestaną boleć.

Wiecie, jestem wściekła.
Dziś się spóźniłam po małego do szkoły i15min.był w świetlicy. Pani mi oznajmiła, że kolega pobił mojego młodego! No szlak mnie trafił! Rozmawiałam z dziećmi i to nie był jakiś przypadkowy cios, tylko trwało to długo. Na początku uderzał go jakiś czas po nogach, później zdjął mu buty i w niego rzucał, a na koniec kopnął go w twarz aż głowa o podłogę się odbiła! Masakra! Mój mały spokojny, małe chuchro 22kg.a tamten mojego wzrostu ogromne chłopisko. Co ta nauczycielka tam robi, żeby nie widzieć takiego incydentu??? Byliśmy u lekarza bo mu nie dobrze i głowa go boli, jakieś lekkie zawroty ma i się przestraszyłam. Mam go obserwować i w razie co na pogotowie. Ma podejrzenie o wstrząśnienie mózgu . Jestem wściekła, mam zamiar jutro zgłosić to u dyrektora .

reklama
Do góry