reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Linoone - a może jakoś rozgraniczyć w walizce przestrzeń dla mamy i przestrzeń dla bobas ?? choćby jakąś tekturką ?? Bo z dwoma to też trzeba się napracować. Właśnie ta walizka też mi się wydaje wygodniejsza do przemieszczania się. A palmers to mam takie samo zdanie jak Ty. Zapach tego kakaa??(kakao?) poprawia mi nastrój :)

reklama
No w sumie fakt, z jedną walizką łatwiej. Będę musiała coś pokombinować ze swoją. Albo poszukać jakiejś odrobinkę większej, bo mój szpital karze brać ciuszki na każdy dzień pobytu, pieluszki, kocyki, rogala do karmienia itp. Także trochę tego będzie [emoji4]

Hehe, na mnie działa identycznie ten zapach, uspokaja mnie i poprawia nastrój. Ja to jak się już nakremuje, to potem sobie siadam i wącham rączki [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Palmersa tez używam i bardzo lubię :)

Linoone chyba, że tak ;) ja trochę mam na 56 ubranek ;)

Katja przejdę się też do tesco w sobotę męża nie będzie, będę szaleć, chociaż ostatnio nic fajnego nie bylo... ale dla siebie chce koszulę zobaczyć jeszcze :)

Linoone gratuluję :)

Dużo musicie brać do szpitala. Mi chyba plecak wystarczy zwykły na początek.. Ostatnio się przepakowalam, zupełnie niepotrzebnie.

Aim myślałam że może na koniec:) no to Twoje będzie może z tych mniejszych - łatwiej urodzić;)

Ewella o wlasnie. Ewcia. Bo się zastanawiam czy jak ktoś nie chciał wiedzieć to udało się 'Nie dowiedzieć':D

Linoone cudowne wiesci:) moja na każdym usg tak rozkłada nogi że mam więcej fot jej warg.sromowych niż twarzy :D nic tylko wrzucać na insta haha i już jej wstyd robic:D
Ja mam dopiero parę bodziakow;)

Kurde baby shower? Trzeba to robić? Nie byłam nigdy na czymś takim i nie widzę tego:D

Mumusia kakao się nie odmienia:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova, no mój też się tak rozkraczył że nie dało się nie zauważyć siusiaka. Nawet mamy zdjęcie 3d [emoji6]
Ja żadnego baby shower nie planuje. Taka dalsza znajoma robiła, ale podobno słabo wyszło, bo ona nie w nastroju, wymęczona ciąża, napuchnięta.. słabo to wspomina, tylko koleżanki się dobrze bawiły [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę, że może udać się nie dowiedzieć płci :)

Ja kiedyś myślałam o tym baby shower ale teraz jakbym miała wszystkie koleżanki w jedynym terminie zebrać to graniczy to z cudem, a później wyjdzie tak jak Linoone pisze, ze będę zmęczona, śpiąca a koleżanki będą się dobrze bawić ;)

Linoone - gratulacje!! Widzę, że wagowo Twój Synek podobnie jak Agatka Pumelovy i moja Kalina, a to dobrze, bo terminy mamy bardzo zbliżone [emoji3]. Cieszę się, że wszystko okej [emoji3], oby tak dalej (do samego końca).

I ja jestem fanką palmersa [emoji3].

reklama
Dołączam do grupy fanek Palmersa, ale wkurza mnie strasznie jak juz się kończy, to znaczy według "pompki, bo jak zaglądam to tam jeszcze balsamu, że mogę wysmarowac się kilka razy. Właśnie tak przed chwilą miałam [emoji6]

Ja nie robię baby shower

Gratuluję udanych wizyt [emoji106][emoji106][emoji106]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Do góry