reklama
pumelova
Fanka BB :)
Paninka nie przejmuj się i idź w końcu na wolne dobrze pamiętam że Ty nie chcesz wiedzieć jaka jest płeć?
Aga km mój mi kazał liczyć od 9 a wstaje o 6 więc czekam do 9 z drugim śniadaniem i tak akurat zastanawiam się czy zdarzało się Wam że tak było że nie było tych 10 ruchów?
Gratuluję otrzymania L4
Karuzela rozumiem. To dobrze że miałaś cc ciekawe jak będzie u mnie.
Tymuniek a jakiejś sportowej torby nie masz? Szkoda kupować walizki.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aga km mój mi kazał liczyć od 9 a wstaje o 6 więc czekam do 9 z drugim śniadaniem i tak akurat zastanawiam się czy zdarzało się Wam że tak było że nie było tych 10 ruchów?
Gratuluję otrzymania L4
Karuzela rozumiem. To dobrze że miałaś cc ciekawe jak będzie u mnie.
Tymuniek a jakiejś sportowej torby nie masz? Szkoda kupować walizki.
hej dziewczyny
Ale fajnie, że Wam dzieciaczki dobrze rosną Strasznie jestem ciekawa mojego
Co do ruchów to z tym liczeniem mi sie wydaje przesada, kurcze to co ja mam być cały dzień skupiona tylko na tym? Teraz jesteśmy w takim stadium, że nasze maluchy są aktywne , co innego końcem ciąży gdy tych ruchów jest mniej. Nie wiem, kiedyś chyba nie było takich zaleceń Nie mówię o czasach 20 lat temu ale moje koleżanki w ostatnich latach zachodziły w ciążę i ani jedna nie musiała z kartką chodzić i zapisywać.
Ale fajnie, że Wam dzieciaczki dobrze rosną Strasznie jestem ciekawa mojego
Co do ruchów to z tym liczeniem mi sie wydaje przesada, kurcze to co ja mam być cały dzień skupiona tylko na tym? Teraz jesteśmy w takim stadium, że nasze maluchy są aktywne , co innego końcem ciąży gdy tych ruchów jest mniej. Nie wiem, kiedyś chyba nie było takich zaleceń Nie mówię o czasach 20 lat temu ale moje koleżanki w ostatnich latach zachodziły w ciążę i ani jedna nie musiała z kartką chodzić i zapisywać.
paninka87
pumelova mam dwie dziewuchy wiec wszystkim mówię że będzie niespodzianka, poza tym mi obojętnie choć nie ukrywam że dla własnej wiedzy chciałabym wiedzieć i może podpytam lekarza teraz na wizycie (4 maja) siostra ma 2 chłopców, więc ubranek mi nie zabraknie jakby co
tea80
Patuszka współczuję tych zastrzykow,ja od insuliny też mam siniaki na udach ale to jest nic w porównaniu żył jakie mam na całej nodze od przepukliny,jak stara babcia,jak to nie zejdzie po porodzie,to do końca życia nóg nie pokaże,
Kasiulka jak tak boli masaż szyjki to w życiu nie pozwolę na to,mogę odmówić prawda?a zakladanie tego balonika boli?
Co do doktorka to myślę że on jest przewrazliwiony,musi wszystkie najgorsze opcje przekazać,a trzymam się go bo jest specjalista od ust,no i jest na polnej,choć 2 lata temu jak rodzilam to miał akurat urlop
Co do cesarki to jeśli musi być ok,ale chciałabym jednak ja mieć już na skurczach a nie na zimno,to ma duże znaczenie dla zdrowia dziecka,wiadomo tak jak lilith pisala jak mała nie będzie gotowa żeby wyjść to nie ma sposobu na rozkrecenie akcji
Dziś byłam w albo,zapłaciłam za badania 140zł, :-[,ciekawe jak wyniki wyjdą,bo ponad miesiąc nie robiłam,a krwi już 2 miesiące
Zapisze się chyba też do chirurga na konsultacje w sprawie przepukliny bo troszkę się przestraszylam tego uwiezniecia jelita,nie myślałam że to aż tak groźne jest.
Niech już przyjdzie porządna wiosna i słoneczko bo strasze trupia bladoscia :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiulka jak tak boli masaż szyjki to w życiu nie pozwolę na to,mogę odmówić prawda?a zakladanie tego balonika boli?
Co do doktorka to myślę że on jest przewrazliwiony,musi wszystkie najgorsze opcje przekazać,a trzymam się go bo jest specjalista od ust,no i jest na polnej,choć 2 lata temu jak rodzilam to miał akurat urlop
Co do cesarki to jeśli musi być ok,ale chciałabym jednak ja mieć już na skurczach a nie na zimno,to ma duże znaczenie dla zdrowia dziecka,wiadomo tak jak lilith pisala jak mała nie będzie gotowa żeby wyjść to nie ma sposobu na rozkrecenie akcji
Dziś byłam w albo,zapłaciłam za badania 140zł, :-[,ciekawe jak wyniki wyjdą,bo ponad miesiąc nie robiłam,a krwi już 2 miesiące
Zapisze się chyba też do chirurga na konsultacje w sprawie przepukliny bo troszkę się przestraszylam tego uwiezniecia jelita,nie myślałam że to aż tak groźne jest.
Niech już przyjdzie porządna wiosna i słoneczko bo strasze trupia bladoscia :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Alex_87 zdrówka dla synka, dla ciebie Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń :*
aga_k_m ja jeszcze nie mam daty kiedy idę, wizytę mam 4 maja i zobaczymy co moja lekarka powie, na razie malowanie w domu to nawet nie będę miała jak się poruszać więc lepiej że będę w pracy... a dalej zobaczymy jak to będzie
paninka87 ja też wizyta 4 maja
aga_k_m ja jeszcze nie mam daty kiedy idę, wizytę mam 4 maja i zobaczymy co moja lekarka powie, na razie malowanie w domu to nawet nie będę miała jak się poruszać więc lepiej że będę w pracy... a dalej zobaczymy jak to będzie
paninka87 ja też wizyta 4 maja
ewella90
Aga_k_m fajnie, że już masz l4
Mi też mówił że mogę liczyć ruchy ale tak samo jak Aga_k_m juz o 7 mam 10 jak nie raz nie wcześniej ale nie kazał nic zapisywać ale sama dla siebie będę pisać
Alex_87 powodzenia z tortem i juz dzisiaj życzę Wszystkiego najlepszego
Gratuluję udanych wizyt
I trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja właśnie obiad zrobiłam-bogracz, będzie na dwa dni a jutro w nocy mąż wyjeżdża i na weekend u rodziców mam obiad zapewniony
Mi też mówił że mogę liczyć ruchy ale tak samo jak Aga_k_m juz o 7 mam 10 jak nie raz nie wcześniej ale nie kazał nic zapisywać ale sama dla siebie będę pisać
Alex_87 powodzenia z tortem i juz dzisiaj życzę Wszystkiego najlepszego
Gratuluję udanych wizyt
I trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja właśnie obiad zrobiłam-bogracz, będzie na dwa dni a jutro w nocy mąż wyjeżdża i na weekend u rodziców mam obiad zapewniony
Pumelova - nooo, mnie naparza młoda cały czas, gdy siedzę, także mogłabym każda kratkę godzinowa zaznaczac (od 7:00 -15:00).
Tez mam liczyć od godz.9:00 [emoji6], a karta jest ułożona od godz. 9:00 do 21:00
Tez mam liczyć od godz.9:00 [emoji6], a karta jest ułożona od godz. 9:00 do 21:00
Chyba tak, jak zdążę to się pokażeAim teraz już pewnie dobilo masz coś na wieczór przygotowane?:>
Z waszymi 1200-1400 to na bank nie ale kilogram już pewnie maAim teraz już pewnie jest powyżej waga, równo z naszymi
O ile nie poczuje się lepiej po majówce to idę od 8.05Abed, paninka, aim - a co z Waszym wolnym?
reklama
pumelova
Kasia831 też mnie to trochę mierzi bo muszę odłożyć tel i siedzieć w ciszy żeby umieć się skupić na tym ile było ruchów ale z drugiej strony jak będzie mniej aktywna to przynajmniej mam podstawę żeby jechać na ktg i się uspokoic damy radę! Będziemy jeść słodycze żeby się ruszaly
Paninka aaa takie buty
Która to nie chciała znać plci???
Tea zycze Ci zdrowia i dobrych wyników zapisz się na konsultacje to będziesz spokojniejsza
Aha km to zaczynamy grę w ruchy
Aim a na kiedy masz termin?
Paninka aaa takie buty
Która to nie chciała znać plci???
Tea zycze Ci zdrowia i dobrych wyników zapisz się na konsultacje to będziesz spokojniejsza
Aha km to zaczynamy grę w ruchy
Aim a na kiedy masz termin?