reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga k_m na ostatniej wizycie tez dostalam ta karte do liczenia ruchow. Ile ruchow dziennie ma byc. Bo moj gin taki zakrecony ze niewiele zrozumialam z tego co mowil [emoji27]
Gratuluje udanej wizyty i wagi [emoji5]

reklama
Patuszka tak, teraz wyszły podobnie. Głównie mam na prawej nodze, pod kolanem w zgieciu, taka długa. Dlamnie okropna i na udzie wyżej pajaczkow dużo. Lekarka mówi, że to jest jeszcze Oki a zastrzyki dają dodatkowo zapobiegawczo. Zluczaja punkty zagrożenia i na tej podstawie przepisuja. U mnie to zdecydowanie nie jest poważny problem jak u Ciebie. Jednak pociesze, że mi te pajączki i zylsko troszkę się wchlonelo.

Aniek prócz widoków nic mi z takiej pogody :p

Karuzela och, tez juz mam dość. Zmienność pogody pewnie też swoje robi.

Linoone kciuki za wizytę!

Alex zdrówka dla synka. Biedny malusze,, zawsze żal mi dzieci bo się nacierliec muszą :(
No i wszystkiego najlepszego juz dziś! Zmiana numerku to jednak coś :p

Anita to kciuki i za Twoją dziesiejsza wizytę :)

U nas tez pada a mąż auto musi wyszorowac haha w środku. Roboty trochę ma :p

Ewella mój poniedziałki środy i czwartki:D wiem wiem.. dziś już jem regularnie i zdrowo.

Karuzela a w poprzedniej ciąży jak nie miałaś żadnych skurczy to urodzilas w końcu sn czy cc?

Chybra miłego sprzątania:D znam to, wystarczy pierdola w głowie i od razu odechciewa się spac:)

Tymuniek fajnie że nowa fryzura Ci się podoba:) ja idę w końcu podciac wlosy! Zapuszczalam na wesele :D

Linoone kciuki za usg:)

Paalinaa też tak miałam już druga noc że tak kopala że aż mnie bolało ale trochę się stresowalam to może dlatego. A co jak będą 2 razy większe te nasze dzieciaczki?:D

Alex to za wczasu wszystkiego najlepszego!!!! Bo do jutra zapomnę:D trzymam kciuki za torta:p ja robiłam pierwszy raz w życiu krem do babeczek (dzięki aim) i wyszły piękne!!! Wszystko się da :D

Misia ja będę karmić kota sąsiadów w weekend :D łącze się w bolu:D

Anita kciuki za wizytę!

Aga km to nasze ważą tyle samo:D cudownie! Cieszę się że wszystko dobrze:) też mam kartę liczenia ruchów, dziś czwarty dzień liczyłam ale na szczęście mała jest bardzo ruchliwa i szybko idzie:)

Liluli mój sobie życzy 10 ruchów od 9 do 19 jak nie będzie to --> ktg:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! U nas pogoda też w kratkę, nie wiem czy przez to właśnie co drugi dzień czuję się fatalnie- mam straszne wybuchy gorąca :/
Też właśnie kończymy rozliczanie klientów bo 2 mamy biuro nieczynne....
Nie wiem jak to z moją zastępczynią bo znów ma dzieci chore, ale sorry ja idę na l4 i się nie przejmuje choć wiem że będę przezywać ;) ach wszyscy się pytają kiedy wrócę... :/
Do zeszłego tygodnia kopniaki były jeszcze przyjemne, teraz sobie przypominam jaki dyskomfort mogą sprawiać....hehe są tak intensywne ze czasami nie wiem w którą stronę się przekręcić ;) rosną te nasze dzieciaczki, widzę to po moim brzucholku :D
promocje kuszą a ja nadal nie wiem czy kupować różowe czy niebieskie :D na razie oszczędzam :p

Pumelova dziekuje [emoji5]
Wlasnie tak wyczytalam ze na dzien 10 ruchow ale karta jest z 3 godzinami dziennie i moj gin tak szybko mowil ze juz nie wiedzialam sama czy te 10 ruchow to na godzine mialo byc czy caly dzien [emoji51]

Liluli - dokładnie, jak Pumelova napisała [emoji4].

Pumelova - tez się cieszę, że klasyfikuje się w środku skali [emoji3]. U mnie tez szybciutko poszło to liczenie ruchów - po 7:00 mam już finisz dzienny [emoji1]

Linoone, Anita - powodzenia na dzisiejszych wizytach i usg [emoji5]

I uwaga: mam już L4 (ale jeszcze dzisiaj i jutro pozdrawiam z biura [emoji6]) [emoji3].
Abed, paninka, aim - a co z Waszym wolnym? [emoji6]

Pumelova w 42tc miałam kompletny brak gotowości do porodu (jeśli chodzi o szyjke), próbowali wywołać oksytocyna ale rozwarcie się wogole nie robiło. Na szczęście zdecydowali o cc a nie o kolejnych próbach oksy bo po wyciągnięciu córki podobno już miała oznaki przenoszenia.

Hejka,

Ta pogoda mnie dobije. .. masakra. Kiepsko to wpływa na moje samopoczucie [emoji58].

Dzięki dziewczyny za rady obozowe i postanowione jedzie [emoji4] szczęśliwy jak nie wiem co ... akurat to jest od 25 czerwca to już będę miała drugiego synka przy sobie, więc spokojnie ogarnę się z nim jednym w domu.

Aga_k_m super wizytowe wieści, no i oczywiście udanego L4 [emoji4]

Chybra gratki i super ze ta stłuczka to nic poważnego

Patuszka gratuluję wagi i dzidziusiowej i Twojej. Współczuję tej zakrzepicy i zastrzyków, oby po ciąży wszystko się unormowalo [emoji110]jak tam bratowa?

Karuzela gratki

Pumelova współczuję problemów i trzymam kciuki za szybkie i pomyślne ich rozwiązanie [emoji4]

Linoone kciuki zaciśnięte, czekamy na wieści

Alex powodzenia z tortem , musi wyjść pyszny ... okazja zacna [emoji5]
Zdrówka synkowi

Anita powodzenia [emoji6]

ŻonaGraja a jak tam u Ciebie życie płynie?

3jgxhqvkn04csc4c.png

reklama
Dziewczyny tak jak piszecie walizka jest najlepsza to fakt:) zmeścisz wszystko:)
Dla dziecka mam taką fajną kiedyś w avonie zamawiałam :)
Natomiast walizkę musiała bym kupić bo nie posiadam takiej mam same bardzo duże.
Byłam na łowach dziś lumpeksowych kupiłam kilka rzeczy.
Łóżeczko chyba zdecyduję się na zwykłe sosnowe z Drewex i materac Kokos_lateks lub Kokos-pianka
Pani dała mi ulotke na temat też tych głośnych materacy gryka kokos że to bujda co ludzie mówią owszem jesli dzieciaczek nasiusia w jakikolwiek materac i nie zostanie to dobrze usunięte to będzie jakąś pleśń czy inne cuda...ale mówi ze gdyby było coś nie tak to nigdby by nie dopuścili do sprzedaży tego .

Jutro ma przyjść dostawa materacy :)
Pokazała mi jak można podkręcić samemu amortyzatory w Adamex żeby wózek był sztywniejszy lub nie także obsługa bardzo fajna:) nie lubie sklepów gdzie się Tobą nie interesują.

Idę robić placki ziemniaczane z cukinią czosneczkiem i jogurcikiem naturalnym mmmniam.

Do góry