reklama
Patuszka tak, teraz wyszły podobnie. Głównie mam na prawej nodze, pod kolanem w zgieciu, taka długa. Dlamnie okropna i na udzie wyżej pajaczkow dużo. Lekarka mówi, że to jest jeszcze Oki a zastrzyki dają dodatkowo zapobiegawczo. Zluczaja punkty zagrożenia i na tej podstawie przepisuja. U mnie to zdecydowanie nie jest poważny problem jak u Ciebie. Jednak pociesze, że mi te pajączki i zylsko troszkę się wchlonelo.
Aniek prócz widoków nic mi z takiej pogody
Karuzela och, tez juz mam dość. Zmienność pogody pewnie też swoje robi.
Linoone kciuki za wizytę!
Alex zdrówka dla synka. Biedny malusze,, zawsze żal mi dzieci bo się nacierliec muszą
No i wszystkiego najlepszego juz dziś! Zmiana numerku to jednak coś
Anita to kciuki i za Twoją dziesiejsza wizytę
U nas tez pada a mąż auto musi wyszorowac haha w środku. Roboty trochę ma
Aniek prócz widoków nic mi z takiej pogody
Karuzela och, tez juz mam dość. Zmienność pogody pewnie też swoje robi.
Linoone kciuki za wizytę!
Alex zdrówka dla synka. Biedny malusze,, zawsze żal mi dzieci bo się nacierliec muszą
No i wszystkiego najlepszego juz dziś! Zmiana numerku to jednak coś
Anita to kciuki i za Twoją dziesiejsza wizytę
U nas tez pada a mąż auto musi wyszorowac haha w środku. Roboty trochę ma
pumelova
Fanka BB :)
Ewella mój poniedziałki środy i czwartki wiem wiem.. dziś już jem regularnie i zdrowo.
Karuzela a w poprzedniej ciąży jak nie miałaś żadnych skurczy to urodzilas w końcu sn czy cc?
Chybra miłego sprzątania znam to, wystarczy pierdola w głowie i od razu odechciewa się spac
Tymuniek fajnie że nowa fryzura Ci się podoba ja idę w końcu podciac wlosy! Zapuszczalam na wesele
Linoone kciuki za usg
Paalinaa też tak miałam już druga noc że tak kopala że aż mnie bolało ale trochę się stresowalam to może dlatego. A co jak będą 2 razy większe te nasze dzieciaczki?
Alex to za wczasu wszystkiego najlepszego!!!! Bo do jutra zapomnę trzymam kciuki za torta ja robiłam pierwszy raz w życiu krem do babeczek (dzięki aim) i wyszły piękne!!! Wszystko się da
Misia ja będę karmić kota sąsiadów w weekend łącze się w bolu
Anita kciuki za wizytę!
Aga km to nasze ważą tyle samo cudownie! Cieszę się że wszystko dobrze też mam kartę liczenia ruchów, dziś czwarty dzień liczyłam ale na szczęście mała jest bardzo ruchliwa i szybko idzie
Liluli mój sobie życzy 10 ruchów od 9 do 19 jak nie będzie to --> ktg
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Karuzela a w poprzedniej ciąży jak nie miałaś żadnych skurczy to urodzilas w końcu sn czy cc?
Chybra miłego sprzątania znam to, wystarczy pierdola w głowie i od razu odechciewa się spac
Tymuniek fajnie że nowa fryzura Ci się podoba ja idę w końcu podciac wlosy! Zapuszczalam na wesele
Linoone kciuki za usg
Paalinaa też tak miałam już druga noc że tak kopala że aż mnie bolało ale trochę się stresowalam to może dlatego. A co jak będą 2 razy większe te nasze dzieciaczki?
Alex to za wczasu wszystkiego najlepszego!!!! Bo do jutra zapomnę trzymam kciuki za torta ja robiłam pierwszy raz w życiu krem do babeczek (dzięki aim) i wyszły piękne!!! Wszystko się da
Misia ja będę karmić kota sąsiadów w weekend łącze się w bolu
Anita kciuki za wizytę!
Aga km to nasze ważą tyle samo cudownie! Cieszę się że wszystko dobrze też mam kartę liczenia ruchów, dziś czwarty dzień liczyłam ale na szczęście mała jest bardzo ruchliwa i szybko idzie
Liluli mój sobie życzy 10 ruchów od 9 do 19 jak nie będzie to --> ktg
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
paninka87
Hej! U nas pogoda też w kratkę, nie wiem czy przez to właśnie co drugi dzień czuję się fatalnie- mam straszne wybuchy gorąca :/
Też właśnie kończymy rozliczanie klientów bo 2 mamy biuro nieczynne....
Nie wiem jak to z moją zastępczynią bo znów ma dzieci chore, ale sorry ja idę na l4 i się nie przejmuje choć wiem że będę przezywać ach wszyscy się pytają kiedy wrócę... :/
Do zeszłego tygodnia kopniaki były jeszcze przyjemne, teraz sobie przypominam jaki dyskomfort mogą sprawiać....hehe są tak intensywne ze czasami nie wiem w którą stronę się przekręcić rosną te nasze dzieciaczki, widzę to po moim brzucholku
promocje kuszą a ja nadal nie wiem czy kupować różowe czy niebieskie na razie oszczędzam
Też właśnie kończymy rozliczanie klientów bo 2 mamy biuro nieczynne....
Nie wiem jak to z moją zastępczynią bo znów ma dzieci chore, ale sorry ja idę na l4 i się nie przejmuje choć wiem że będę przezywać ach wszyscy się pytają kiedy wrócę... :/
Do zeszłego tygodnia kopniaki były jeszcze przyjemne, teraz sobie przypominam jaki dyskomfort mogą sprawiać....hehe są tak intensywne ze czasami nie wiem w którą stronę się przekręcić rosną te nasze dzieciaczki, widzę to po moim brzucholku
promocje kuszą a ja nadal nie wiem czy kupować różowe czy niebieskie na razie oszczędzam
Liluli - dokładnie, jak Pumelova napisała [emoji4].
Pumelova - tez się cieszę, że klasyfikuje się w środku skali [emoji3]. U mnie tez szybciutko poszło to liczenie ruchów - po 7:00 mam już finisz dzienny [emoji1]
Linoone, Anita - powodzenia na dzisiejszych wizytach i usg [emoji5]
I uwaga: mam już L4 (ale jeszcze dzisiaj i jutro pozdrawiam z biura [emoji6]) [emoji3].
Abed, paninka, aim - a co z Waszym wolnym? [emoji6]
Pumelova - tez się cieszę, że klasyfikuje się w środku skali [emoji3]. U mnie tez szybciutko poszło to liczenie ruchów - po 7:00 mam już finisz dzienny [emoji1]
Linoone, Anita - powodzenia na dzisiejszych wizytach i usg [emoji5]
I uwaga: mam już L4 (ale jeszcze dzisiaj i jutro pozdrawiam z biura [emoji6]) [emoji3].
Abed, paninka, aim - a co z Waszym wolnym? [emoji6]
Karuzela
Pumelova w 42tc miałam kompletny brak gotowości do porodu (jeśli chodzi o szyjke), próbowali wywołać oksytocyna ale rozwarcie się wogole nie robiło. Na szczęście zdecydowali o cc a nie o kolejnych próbach oksy bo po wyciągnięciu córki podobno już miała oznaki przenoszenia.
aha83
kwietniówka '09
Hejka,
Ta pogoda mnie dobije. .. masakra. Kiepsko to wpływa na moje samopoczucie [emoji58].
Dzięki dziewczyny za rady obozowe i postanowione jedzie [emoji4] szczęśliwy jak nie wiem co ... akurat to jest od 25 czerwca to już będę miała drugiego synka przy sobie, więc spokojnie ogarnę się z nim jednym w domu.
Aga_k_m super wizytowe wieści, no i oczywiście udanego L4 [emoji4]
Chybra gratki i super ze ta stłuczka to nic poważnego
Patuszka gratuluję wagi i dzidziusiowej i Twojej. Współczuję tej zakrzepicy i zastrzyków, oby po ciąży wszystko się unormowalo [emoji110]jak tam bratowa?
Karuzela gratki
Pumelova współczuję problemów i trzymam kciuki za szybkie i pomyślne ich rozwiązanie [emoji4]
Linoone kciuki zaciśnięte, czekamy na wieści
Alex powodzenia z tortem , musi wyjść pyszny ... okazja zacna [emoji5]
Zdrówka synkowi
Anita powodzenia [emoji6]
ŻonaGraja a jak tam u Ciebie życie płynie?
Ta pogoda mnie dobije. .. masakra. Kiepsko to wpływa na moje samopoczucie [emoji58].
Dzięki dziewczyny za rady obozowe i postanowione jedzie [emoji4] szczęśliwy jak nie wiem co ... akurat to jest od 25 czerwca to już będę miała drugiego synka przy sobie, więc spokojnie ogarnę się z nim jednym w domu.
Aga_k_m super wizytowe wieści, no i oczywiście udanego L4 [emoji4]
Chybra gratki i super ze ta stłuczka to nic poważnego
Patuszka gratuluję wagi i dzidziusiowej i Twojej. Współczuję tej zakrzepicy i zastrzyków, oby po ciąży wszystko się unormowalo [emoji110]jak tam bratowa?
Karuzela gratki
Pumelova współczuję problemów i trzymam kciuki za szybkie i pomyślne ich rozwiązanie [emoji4]
Linoone kciuki zaciśnięte, czekamy na wieści
Alex powodzenia z tortem , musi wyjść pyszny ... okazja zacna [emoji5]
Zdrówka synkowi
Anita powodzenia [emoji6]
ŻonaGraja a jak tam u Ciebie życie płynie?
reklama
Tymuniek
Dziewczyny tak jak piszecie walizka jest najlepsza to fakt zmeścisz wszystko
Dla dziecka mam taką fajną kiedyś w avonie zamawiałam
Natomiast walizkę musiała bym kupić bo nie posiadam takiej mam same bardzo duże.
Byłam na łowach dziś lumpeksowych kupiłam kilka rzeczy.
Łóżeczko chyba zdecyduję się na zwykłe sosnowe z Drewex i materac Kokos_lateks lub Kokos-pianka
Pani dała mi ulotke na temat też tych głośnych materacy gryka kokos że to bujda co ludzie mówią owszem jesli dzieciaczek nasiusia w jakikolwiek materac i nie zostanie to dobrze usunięte to będzie jakąś pleśń czy inne cuda...ale mówi ze gdyby było coś nie tak to nigdby by nie dopuścili do sprzedaży tego .
Jutro ma przyjść dostawa materacy
Pokazała mi jak można podkręcić samemu amortyzatory w Adamex żeby wózek był sztywniejszy lub nie także obsługa bardzo fajna nie lubie sklepów gdzie się Tobą nie interesują.
Idę robić placki ziemniaczane z cukinią czosneczkiem i jogurcikiem naturalnym mmmniam.
Dla dziecka mam taką fajną kiedyś w avonie zamawiałam
Natomiast walizkę musiała bym kupić bo nie posiadam takiej mam same bardzo duże.
Byłam na łowach dziś lumpeksowych kupiłam kilka rzeczy.
Łóżeczko chyba zdecyduję się na zwykłe sosnowe z Drewex i materac Kokos_lateks lub Kokos-pianka
Pani dała mi ulotke na temat też tych głośnych materacy gryka kokos że to bujda co ludzie mówią owszem jesli dzieciaczek nasiusia w jakikolwiek materac i nie zostanie to dobrze usunięte to będzie jakąś pleśń czy inne cuda...ale mówi ze gdyby było coś nie tak to nigdby by nie dopuścili do sprzedaży tego .
Jutro ma przyjść dostawa materacy
Pokazała mi jak można podkręcić samemu amortyzatory w Adamex żeby wózek był sztywniejszy lub nie także obsługa bardzo fajna nie lubie sklepów gdzie się Tobą nie interesują.
Idę robić placki ziemniaczane z cukinią czosneczkiem i jogurcikiem naturalnym mmmniam.