reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewella no pogoda sie nie zapowiada niestety...

Inka moja w 28 miala 1440 ta to dopiero wielka baba bedzie...:D moja sie w normach nie miescila nawet prawie 2 tygodnie roznicy.Na 95 centylu byla.

Ja wczoraj przez dotyk poczulam jaka mam wielka:D w szoku bylam a potem w lusterku sprawdzalam hahaha:D

reklama
Pumelova z okazji wizyty w maku tak sobie pozwalam. W domu woda i herbatka. Nawet w knajpie to lemoniada czy coś.
Linoone powodzenia w walce z infekcja.
Aniek dziś jakiś taki okropny dzień. Jutro ponoć też będzie kiepski. Może choć samopoczucie Ci się poprawi. Proponuje czekoladę :)
Maziajka aż obejrzę dokładnie przy goleniu :)
Jadę jutro w Świętokrzyskie w odwiedziny do znajomego. Trochę mi się nie chce bo to daleko ale obiecuję sobie że to ostatni raz jadę gdzieś dalej niż 100km.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia ja jedną pralkę dzisiaj wlaczylam z ubrankami i tez bałam się wpadki bo wrzuciłam czerwoną bluzeczke do jasnych ale jest dobrze nic nie zafarbowalo ;)

Inka gratuluję wizyty :) ja juz we wtorek zobaczę ile waży moja :)

Pumelova jutro wesele ? Udanej zabawy, nie przemeczaj się :)

Aniek szybkiej poprawy humoru ! :)

Ostatni raz w Mc byłam 2 miesiące temu, tak mi się chciało mojego ulubionego BigMaca - jadam go od 10 roku zycia, nic innego mi nie smakuje hehe Ale chyba była jakiś nie świezy bo czułam go przez kolejne 3 dni i non stop mi się nim odbijało i powiedziałam sobie, że nigdy więcej! No ale ostatnimi czasy znów mi się chce...

Też wyprałam wszystkie ubranka, bez wzgledu na kolor - z góry założyłam, że nie powinny farbowac skoro to dla bobasa, no i na szczęście nic się nie podziało:)

Aniek mam nadzieję że samopoczucie się poprawi dla pocieszenia też jakaś nieswoja jestem chyba mi słońca brakuje
Misia no chamowka w tym maku mogli zapytać a nie decydują za klienta ale może liczą że ludzie się nie obczają
Maziajka nie patrzyłam jak tam na dole ale podczas kąpieli czuję że mam wszystko nabrzmiałe
Widziałam na zakupowym że borykacie się z wyborem wózka i powiem wam że cieszę się że mam po córce bo ciężko się zdecydować.
Dziewczyny czy któraś z was jest może w grupie lipcowek na fb? Tak z ciekawości pytam.
Widzę że niektóre czytają książki dzieciowe a ja nadrabiam romansidła

Własnie dziewczyny jak to jest z ta waga? U mnie 30tc i mała ma 1395 liczmy 1,4kg = bedzie z większych ?
Moze któraś ktora juz ma dzieci odwróci ten "mit" i powie ze jej grubasek w brzuchu wcale nie był taki wielki?
Bo jestem przerażona!! [emoji16][emoji85][emoji85][emoji85][emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

IMG_5908.JPG
Oliweczka obczaj sobie siatki centylowe

Misia brzydko sie pani zachowala w maku. Twojemu dzieciatku nie zaszkodzi taki jednorazowy wyskok, ale ona nie moze pozwolic sobie na takie "akcje"

Załączniki

• IMG_5908.JPG
    IMG_5908.JPG
    120,3 KB · Wyświetleń: 389
reklama
Do góry