Z grubsza jest to obojętne dla dziecka. Piszę z grubsza bo jak już to np godzinne USG w jednym miejscu przyłożone może mieć negatywny wpływ (potencjał rozgrzewania tkanek, a przegrzanie jest szkodliwe) ale w normalnych warunkach to nie ma szans się wydarzyć więc można założyć że USG jest bezpieczne.Co sądzicie o częstych badaniach usg i ewentualnym wpływie zbyt częstego usg na rozwoj dziecka? (Ciekawa jestem głownie opinii AIM)
I to samo odnośnie telefonów komórkowych
Możesz podrzucić adres nawet teraz. Ja mam wysokie wymagania co do koloru i rzadko gdzie jest taki jak chce ale może akurat tam jest taki.AIM dzięki za info, mnie lingerystka mówiła ze można tylko kolor moze nie wyjsć, ale tez trochę sie obawiam czy znieczulenie i tusz jednak nie przenika do krwi. Na Kurdwanowie masz jeden dobry zakład w tym sie specjalizujący jak będziesz chciała po ciazy to ci dam namiar, polowe lingerystek w krk zaliczyłam
Jasne że tak, czemu niby nie.Dziewczyny które łykają magnez, mam tylko ten w musujących tabletkach do wypicia. Można taki pod taką postacią w ciąży, bo już sama nie wiem?
USG moje całkiem ok. Tylko coś lekarka kręci nosem na moje sn twierdząc że obawia się komplikacji przez moją drobną i szczupła budowę. Na razie i tak mam położenie miednicowe więc nie mam szans, zobaczymy później.