reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith to się musisz starać nieschylac :) masz tam na dole pomocnika- może się uda syna zaangażować żeby ci coś podawał jak przyjdzie potrzeba. Gorzej jak do niego trzeba się schylić :)
Właśnie byłam w bibliotece i złapał mnie po drodze grad. A wcześniej grzmiało i padał deszcz.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith to się musisz starać nieschylac :) masz tam na dole pomocnika- może się uda syna zaangażować żeby ci coś podawał jak przyjdzie potrzeba. Gorzej jak do niego trzeba się schylić :)
Właśnie byłam w bibliotece i złapał mnie po drodze grad. A wcześniej grzmiało i padał deszcz.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojejku, to rzeczywiście się w Polsce pogoda pogorszyła. Mam nadzieje ze na Święta bedzie ładnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobiłam wczoraj leczo i ta papryka jakaś bez smaku chociaż właśnie mój twierdzi, że pyszne...nie wiem, coś mi się chyba w smakach pozmieniało, żeby było dla mnie smaczne to muszę mieć naprawdę bardzo dużo przypraw. Wprawdzie zawsze lubiłam intensywne smaki dlatego np jak robię bigos to tylko z kapusty kiszonej a nie jak inni pół na pół ale teraz solę i solę i pieprze i nic, dalej bez smaku dla mnie. Co do kalafiora to ze dwa miesiące temu kupiłam do jarzynowej i faktycznie syf ale na szczęście ostatnio odkryliśmy turecki sklep spożywczy i mają wszystko świeże i pachnące. Nareszcie mam ukochaną pachnącą zieleninę i pyszne pomidorki :D

Co do poglądów religijnych Lilith to Love is my religion :)

Dobra, czas na wyginam smiało ciało :)

Mumusia_Muminka zobaczyłam w necie, ciekawa jestem czy któraś stosowała?
Ja miałam nacięcie jak rodziłam córkę, nigdy mi to jakos nie przeszkadzało. Ale w tej ciazy cały czas czuje ta bliznę. Muszę zapytać lekarki czy to normalne. Teraz to niby musza się pytać czy mogą naciąć, tak?
Czasami jest to zabieg ratujący życie dziecka, więc nie wiem czy wtedy patrzą na zgodę lub jej brak jak już Ci się dziecko dusi w drogach rodnych.....

Czasami jest to zabieg ratujący życie dziecka, więc nie wiem czy wtedy patrzą na zgodę lub jej brak jak już Ci się dziecko dusi w drogach rodnych.....

To rozumiem. Ale u mnie to był standardowy zabieg. Jak zaczęły się skurcze parte to polozna mi nacięła. Wiem ze teraz są jakieś sposoby na to zeby tego nie robić. No ale nacięcie lepsze napewno niż jak miałoby się "popękać"

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Madziazt, kika - ja jadłam kalafiorową od niedzieli do wtorku :D

aim - dobry dzień to najważniejsze :D

ja wróciłam z wizyty, wszystko dobrze, szyjka ładna, wody w porzo, łożysko dobre - mała spowrotem glówką do góry (dziś mnie od rana kopała po szyjce tak chamsko nawet PODCZAS sikania co mnie mało o zawał nie przyprawiło) i się przytuliła do łożyska i nawet foty nie dostałam :( wyniki wszystkie dobre, hemoglobina mi spadła i dostałam już żelazo chociaż mam w normie ciążowej :( i mam brać zamiast folika jakiś mocniejszy kwas foliowy.. ale waga spoko, schudłam w 3 tyg 0,5kg na jego wadze :D aa i pytałam ile waży i powiedział że dowiem się na prenatalnych za 3 tyg :( :D

Ale dzis sie naprodukowalyscie czytalam was w pracy ale nie mialam czasu odpisac, mam osobe na zastepstwo i ucze ja ☺
Pumelova gratulujevudanej wizyty
Aim a jak sie czujesz? Dalej pracujesz ?

Ja tez bylam u mojej prowadzacej maly ma 750 g, wszystko dobrze

reklama
Ale dzis sie naprodukowalyscie czytalam was w pracy ale nie mialam czasu odpisac, mam osobe na zastepstwo i ucze ja ☺
Pumelova gratulujevudanej wizyty
Aim a jak sie czujesz? Dalej pracujesz ?

Ja tez bylam u mojej prowadzacej maly ma 750 g, wszystko dobrze
Dość nawet nieźle :) nieco lepiej niż ostatnio-od kilku dni lepiej śpię i to też pomogło :) pracuje, na pewno do świąt a zobaczymy co dalej :)

Do góry