reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

My lecimy na neosine Kika
Lilth ale Ci zazdro... ja mialam miec w poniedzialek, ale przeniesli na srode. To bedzi 31+1 takze ostatni dzwonek. Kciuki za zdrowo fikajaca dziewczynke
Pola na hemoglobinie sie nie znam. Ale ten burak musisz chyba lykac... mysle ze masz realne wytlumaczenie braku sil.

reklama
Monti dzięki:D

Mam wyniki badań, mam pytanie do dziewczyn które biorą zastrzyki przeciwzakrzepowe. Robilyscie badanie D-Dimerow? Robiłam pierwszy raz w życiu, norma ogólna jest do 500 a ja mam 600. Myślicie że to źle?:) wizytę mam w czwartek więc się dowiem ale nie chce szukać po necie [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kika ja calym sercem polecam syrop omega med dla mnie jest bombowy kilku osoba juz polecalam i wszyscy zadowoleni.

Pumelowa nie mam pojecia :D...

Lilith tak wlasnie cos mi sie kojarzylo ze juteo wizytujesz:-)trzymam kciuki!!

.

Dziewczyny ten pulmicort nie mogę wdychać takie duszności masakra wysłałam męża po syrop *spam* na kaszel on ma w sobie cukier:( ale co zrobię muszę jeszcze podejść raz do lekarza po te tabsy co mówiła :(

Lilith - ja tam nie widzę, żebyś nie ogarniała. Wszystko na bieżąco jest robione i forum zadbane :D dodatkowo masz tyle na głowie.... Czekamy na info o jutrzejszej wizycie !
Ja również jutro wizytuję, ale nie oczekuję jakichś super informacji bo to comiesięczna wizyta gdzie i tak USG pewnie nie będzie i tylko zobaczę jak wyszedł test z glukoza i wyniki badań z krwi i moczu.

Pumelova - d-dimery w ciąży mogą być podwyższone. W przebiegu nawet najmniejszych infekcji również mogą także nie wpadałabym w wielką panikę i poczekała do tego czwartku SPOKOJNIE na wizytę.

Dziewczyny - dziekuje za miłe słowa otuchy - jutro wybieram sie zanieść dokumenty do przedszkola ;)

Tymuniek - zdrówka dla Ciebie ... może spróbuj nacierania Amolem lub maścią Vicks ...moze to Ci jakos pomoże ...

Widze ze duzo z Was ma w tym tygodniu wizyty - za wszytkie mocno kciuki zaciniete - ja tez czekam z niecierplioscia na moją - ale to do piątku ...

Dzis przy okazji sprzatania otworzyłam karton z ubrankami po córce ..nie pamietałam, ze to wszytko takie małe ..tak szybko sie o tym zapomomina w rytmie codziennych zajęć

Pola - mamy ten sam termin - ja też na 17/07 ...tylko u mnie poki co raczej porod naturalny ...corka przyszła na świat tydzien przed terminem - zobaczymy jak teraz potocz sie zycie

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi coś z tego wybiorę.
Lilith mój gin mówi że póki co nie ma co panikować zobaczymy jaka będzie na następnej wizycie, ważne że twarda. Jestem dobrej myśli
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty

Kika333 - mi sie szyjka w pierwszej ciąży skróciła w 31 tygodniu ...praktycznie jej nie było...i rozwarcie na 1 cm...tak na leżaco dotrzymałam do 38 tygodnia - urodziałam tydzien pozniej..

nie ukrywam ze teraz strasznie sie dewerwuje przed wizyta ...niby zadnych oznak nei mam ze cos sie dzieje ...ale wczesniej tez nic mnie nie bolało ....

reklama
Hejka dziewczyny,

Podczytuje, ale nie mam siły pisać. W sobotę zaczęliśmy remont, więc mam kocioł. .. no i oczywiście się nie oszczedzalam,więc mam za swoje boli mnie mega cholerne krocze i kręgosłup, oszaleje w tej ciąży [emoji21] jestem mega sfrustrowana, przez to siedzenie w domu to i waga mi w górę poszła, ahh ogólnie nam doła. No i żelazko jeszcze mi się popsulo, wiec musialam kupic ... jakby mało wydatków było

Lilith, Jenny powodzenia na wizytach, ja jutro też wizytuje, ale u ginki w medicover, z niecierpliwoscia czekam na wizytę u mojej ginki-terapeutki w sobotę.

Pozdrawiam serdecznie i czekam na poprawę humoru to może się uaktywnie trochę

Zdrówka chorującym

3jgxhqvkn04csc4c.png

Do góry