reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

A co to ma być z tymi chorobami, raz dwa mi tu zdrowiej dziewczyny. Przesyłam uzdrawiajace fluidy.
Co do kwiatów to u mnie tylko kaktusy i sukulenty :) jak dostaje jakieś kwitnące to jak opadną to wywalam bo nie mam cierpliwości. Kiedyś takie kwiatki przejmowała ode mnie babcia i jej rosły jak szalone.
Kciukasy za wszystkie mamusie wizytujace. Żeby cukry były niskie a szyjki długie.
Dziś mąż po raz pierwszy poczuł kopniaki :) od wczoraj się czaiłam żeby złapać fazę ruchu małego.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. Po pięknym wekendziku i szalonym poniedziałku, jestem!
Wybaczcie, nie jestem w stanie na raz wszystkiego tu nadrobić, więc dziś w skrócie .
Życzę zdrówka chorym, wspaniałych wyników wizytującym i duuużo energii!
W środę idę na drinka z glukozy:baffled: do studniówki zostało mi 8 dni.:yes:

Dziewczyny, mam najgłupsze pytanie jakie może być-
Jak idę robić to badanie z glukozą to nie muszę jej fizycznie mieć ze sobą? Dadzą mi? Tylko jakbym chciała cytrynową to wtedy miesza sama kupić? Bo idę dziś właśnie robić to i mnie teraz oświeciło xD

Mumusia - jestem spokojna :D znalazłam coś na necie że one się podwyższaja w ciąży a laski mają po 2tys więc moje 600 myślę że jest spoko [emoji16]

Lilith kciuki!! :)
Jenny, aha za wasze też trzymam:)

Misia gratuluje kopniaka dla taty:)

Aim w moim lab mieli ale ja i tak miałam swoją bo nie wiedzialam. Myślę że będą miec:) powodzenia!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace! [emoji4]
Misia, super ze i tata poczuł kopniaki [emoji4]
Aim, u mnie mieli, ale tylko cytrynową, dla mnie pycha [emoji6]

Ja coraz częściej czuje ruchy mojego małego tak jakby w kroku. Straszne uczucie! Co on tam robi? Nie powinien być wyżej? [emoji1] Najlepsze jest to, że w jednej chwili czuje go właśnie bardzo nisko, a za sekundę albo nawet równocześnie na wysokości pępka. Niesamowite, czy on już jest taki duży?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie

Dzis ostatani dzien cieplej wiosny bez deszczu. Ale spotkamy sie znowu w przyszlym tygodniu :D

Powodzenia dzis dziewczyny na gluko, badaniach i Lilth na usg

Linoone pewnie ze juz duzy :D
Aha sil i mocy!

Ja co ciaze w tym czasie boje sie siadac na samolocik, zeby nie uslyszen ze szyjka krotka.

reklama
Nie mieli u mnie xD a apteka otwarta od 8 także musiałam zwinąć z oddziału ale dobrze, że ostatecznie mam :) także dziś komplet będę mieć moczyk morfo (tutaj wiem że wyjdzie mi anemia bo w czwartek miałam już nieoficjalne badanie krwi i mi wyszła) i ta glukoza, a jak zjadą wszystkie wyniki to jeszcze USG :) bardzo ciekawa jestem ile to moje młode już waży :D

Do góry