reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Dziesczyny do Bonarki ja tez mam 10 min autem:)

Marcysia na przeziebienie sambucol i pelavo (super jest ten na katar).

Misia to dalas mi troche do myslenia z tym malowaniem:) ja licze na pomoc meza/tesciowej przy sprzataniu:)

Proszę

Załączniki

• Screenshot_20170327-152607.png
    Screenshot_20170327-152607.png
    59,6 KB · Wyświetleń: 68
  • Screenshot_20170327-152621.png
    Screenshot_20170327-152621.png
    74,7 KB · Wyświetleń: 63
  • Screenshot_20170327-152626.png
    Screenshot_20170327-152626.png
    74,1 KB · Wyświetleń: 64
  • Screenshot_20170327-152632.png
    Screenshot_20170327-152632.png
    67 KB · Wyświetleń: 68
Misia u mnie to mąż chce w maju malować bo kwiecień mamy obfitujacy w imprezy, ale ja się wtedy wynosze zeby nie wdychac farb:D
On sam wszystko posprząta, taki typ:p w tym związku to ja jestem flejtuchem

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek dziekuje :* no miałaś wieksze powody do stresu zdecydowanie. Wiem, ze nie powinnam sie stresować. Jest to trudne, ale sie postaram.
Chyba najbardziej doskwiera to, ze chciałoby sie cieszyć ciaza, bo wszyscy mowia, ze to taki piękny czas. I tak było, a teraz nagle jakies "do obserwacji" i troche czar prysł... najpierw torbiele, teraz za duża głowa... pewnie dochodzą tez moje lęki związane czy sobie z tym wsYstkim poradze- raz w ciagu dnia uwazam, ze bede super mama, a za 3 min, ze to za wczesnie, za szybko czas leci i jestem nieprzygotowana [emoji6]
Ale to same znacie ;p

Co do falowania, tk u mnie tez widac. Najchetniej sie rusza ok 15 i 23 ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek 42. Mam pozytywne wrażenia z porodówki. Miejsca jest bardzo dużo. Były tylko 3 pacjentki. Jedna sala jest z łazienką ale koszt tego pokoju to 50 zł za dzień. Jeżeli byłaby sala wolna to może i skorzystam. Pokoje bez łazienek też są w porządku a to tylko przejść przez korytarz aby znaleźć się w łazience wspólnej.
Na allegro jest przedłużacz do pasów bezpieczeństwa to jakby inne nosidełko nie pasowało to będę musiała kupić.

Pola wiesz jak jest najlepiej się zrobi zawsze samemu, dlatego ja chciałam wcześniej ;)
O pumelova to fajnie masz, tak bym przeżyła, nie bedziesz musiała patrzeć jak robi coś nie po Twojej myśli.
Ola ja mam 31 lat (jeszcze) i też myślę że to za wczesnie, że jestem nieprzygotowana ;)
Zmachalam się jak głupia, ale prawie wszystko co miałam na ten tydzień zaplanowane zrobiłam dzisiaj. Jutro dokończę i będę się mogła zająć innymi sprawami :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola W., misia 12 ja już trzecie dziecko, wiek dojrzały, a też mam wrażenie ,że jestem nie przygotowana. Wiem , że łatwo nie będzie, jestem cały dzień sama z młodym, który też potrzebuje mojej uwagi, mąż do późna w pracy, nie raz na tydzień wyjeżdża, rodziców już nie mam, więc jestem zdana tylko na siebie w dzień i w nocy. To normalne, strach czy podołamy, ale nawet jak mamusia czegoś nie wie, albo robi inaczej niż wszyscy, to nic nie szkodzi. Najważniejsza jest miłość jaką dajemy dziecku i bezpieczeństwo. Damy radę!

Do góry