reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova sama to ja tylko na spozywcze zakupy chodze bo jak idziemy razem to zawsze polowy rzeczy nie kupie i musze 2 raz jechac.
A wszystkie inne to od zawsze razem.
Moze i lepiej ze nie mozna przez net bo bym ciagle cos zamawiala w ikei [emoji23]

Megan tez nie bedziemy skladac lozeczka jeszcze ale wole miec wczesniej [emoji6]
Pomidorki tez lubie i co rok mam swoje [emoji5]

reklama
Normalnie nie powinnam wchodzić głodna na forum- co chwilę podrzucacie pomysły na coś dobrego i jak tu nie jeść:p

Truskawka to chyba Ty pisałaś że pomimo magnezu masz te twardnienia w ciągu dnia- Ale tak mniej więcej ile dziennie?
Wiem że każda ciąża inna ale w poprzedniej ich nie miałam na tym etapie i zastanawiam się o co chodzi. Potrafię mieć 3-4 w ciągu godziny i np później ok2h spokoju i znowu :-/

U nas odświeżenie całego mieszkania za tydzień więc będzie co robić. Teraz to mam wrażenie czas przyspieszy niesamowicie. Niezależnie czy cc czy sn do terminu czyli 29 czerwca babel powinien być na świecie :-O

Ikea chyba ostatnio właśnie dodała możliwość zakupów online ale nie na cały asortyment.
Zakupy spożywcze głównie robi mąż, W awaryjnych sytuacjach zamawiam online z Piotr i Paweł.

Ostatnia edycja:
Megan nie mow dwa razy bo zaraz bede:p

Co do gastro mnie mija na szczescie caly czas i jem z polowe mniej niz przed ciaza po prostu nie umiem duzo bo man jakis taki scisniety żołądek.

Jedynie na co mam smaka to wlasnie owoce i wode haha moge pic pic i pic.

A dzis na obiad nalesniki ze szpinakiem.

Do ikea to wlasnie w weekend zabojstwo ja dostaje klaustrofobii kreci mi sie w glowie [emoji14] maskra w ogole nie lubie duzych sklepow baba ze wsi w koncu jestem:p

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

aim jestem za Bonarka blisko :)

a właśnie byłam dziś po wizycie u lekarza :) w Bonarce że niby na wizycie jestem tak długo ;) w Happymum :) kupiłam sukienkę w kaktusy jednak :)

Wkurzyłam się tym nosidełkiem. Używane jest i chyba jutro oddamy albo wymienimy.
Wróciłam od fryzjera. Idę na działkę. Buziaki.

Truskawka nie mamy :(
Aga na oddziale ok. Położna wszystko nam pokazała i jeszcze porozmawiała z nami o pielęgnacji bobaska.

reklama
Do góry